Простори Куапрджанщини. Острівний архіпелаг веселих піратів.  Поблизу островів Нушоприпливдовбень. Бо тут найчастіше бушували пірати.  Сюди приплив один рибалка. Ніби й не дурний, але.. Напевно мав на те причини свої. Невеличкий човен його мав одну невеличку гармату. Та і сам рибалка був не велетень. Скоріш гном чим ельф. Може навіть людина. Дещо русявий, з борідкою заплетену в косичку. З виголеними вусами. Зиркав він карими очима де б йому закинути сітку. Аж чує якийсь шум поблизу до берега з хащами й пальмами. Що робити думає, підплив. А там одна піратка б’ється з кількома на шаблях. Точніше певне збіговисько на відстані, а два-три незграби її атакують. Ну якщо вони всі ринуться на неї, то їй кінець. А вона фігурою нічого так. шкода ж буде… Зарядив рибалка гармату і шубовсть по тій ватазі. Чи то дуже міткий він. Чи море покачуванням підкоректувало, але ту ватагу занулив. Ще й піратці вибуховою хвилею попало. Піднялась вона, і докінчила холоднокровно лежачих. Глянула у сторону моря і показала підпливати. – Окей, думає рибалка. Раз втягнувся то подивлюсь, що воно далі буде.

-Привіт чоловіче. -Ти хто? Що тут робиш? –  питає вона. Та я тута, ото, ну, рибу ловити приплив, з сусідніх островів…

-А я дочка одного лорда ельфійського. Пірати мене викрали. Викуп хотіли всі справи, ну ти розумієш. Можеш мене довести до найближчого острову де є ельфійська дипломатія?

-Чом би і ні.

-Тобі гарно заплатять.

-Та я ж кажу, добре.

-О ти згоден, а я вже подумала. Який добряк.. Добре візьмемо кілька пістолей і піастрів у цих невдах, вони ним вже не треба. І мою скриньку бажано не забути, там моя сукня і все таке.

-А як ти від них дременула? – поцікавився рибалка.

-Хитрістю, любий друже, хитрістю і спокусою..

Рушили вони по хвилях північніше  трішки вбік на захід.Вона скинула бандану і звільнила свої золоті пасма волосся. Рибалка тримаючи вітрило звернув увагу і зробив комплімент. Ельфійка усміхнулася, бо розуміла, що слова хоч і прості, але від душі. Вони відплили від острова доволі далеченько і вже не переймались за можливе переслідування, хто міг там почути постріл і давно вже збігтись на місце бійки.

-Мені треба переодягнутися. Але ти не дивись! Бо Ельфи карають тих хто підглядає за їхніми жінками.

-Хм, та добре. Вона скинула піратські лахи. і дістала зі скрині шати свої. Але поклала назад, а взяла люстерко. І почала дивитись в скельце,  але свідомо направляти на чоловічка. І звісно сонячні відблиски опинились на його фейсі. А той призабув, бо поринув у думки, таки глянув. Ну й одразу не відвів погляд, не зміг. Бо її фігура, це було щось.. Ще й посеред моря, у сонячному світлі. Мрія рибалки. І не тільки.

-Ти нахабний поганець! Мені доведеться тебе покарати! Повернулась до його вона і кинула люстерко на тканину.

Але ж… Люстерко, зайчики.. Того…

-Нічого слухати не бажаю!

Знімай штани й ставай навкарачки!

-Або це зроблю я, як я хочу. Або ельфи тебе по іншому покарають.

-Що поробиш, вляпався, знизав плечима він. Зробив як вона просить, наскільки це можливо на його човні. Вона взяла портупею, яка була на її сорочці коли була вдягнена, і почала нею як ремінцями шмагати по дупі свого рятівника. Добре що з розумом, інакше це було б дійсно боляче. було дскомфортно, але з часом ставало навіть приємно. Він охкав та ахкав, сопів і хотів лаятись! Але ось вона припинила цю справу і помацала його злегка помічені рум’яними слідами сідниці.

-Тепер сядь. Той сів і вона побачила його стояк. І поголене господарство. Приємно вражена цим вона промовила: – покарання ще не скінчилось! Але ти мій рятівник, тому я дещо для тебе зроблю між покаранням. Вона усміхнулась хижо. І почала йому наярювати своєю тендітною і в той самий час впевненою ручкою. Пустивши слини трішки на голівку, вона глянула на чоловіка, він був трішки з туманним поглядом, бо не вірив що це відбувається. І торкнулась язиком його верхівки. ніжно обвела навколо ним і поцілувала. Змінила руку, і поринула ротиком вивчати всю довжину члена. Він був у його не такий і великий, але сочний і їй було досить. Потім знову увагу на верхівку і праця язиком,  ось і яйкосам дісталося. Поки вона мастурбувала йому, то посмакувала всмоктуючи яйця  і відпускаючи їх. Побавившись у кульки, знову прийнялась смоктати і дивитись на рибалку в очі. Розкривши ротик і випустивши язика вона енергійніше почала йому дрочити й коли агрегат напружився вона націлила його собі в ротик. Він не памятаючи себе від щастя, зросив їй весь ротик. Вона ковтнула, облизала пальчики. Тепер ставай до жердини на якій вітрило тримається і вип’яти дупу! І розстав ноги!

-Га? Шо? -А, ну добре.. Той піднявся і за мить вже був готовий до покарання номер два. Вона ж зі скрині щось знову дістала, намазала палець і присіла біля нього почала мастити йому анус.

-Дівко! Ти куди лізеш? Який сором!

-Мовчи!

Рибалка кріпше обійняв вітрильну жердину і поринув хвилюючись у якісь флешбеки.

Опам’ятався вже коли ельфійка по повній гралася з його дупою, гвалтуючи пальчиком. який був такий тендітний і довгий. Але як виявилось, доволі міцний… Вона то швидко те робила то повільніше. Іншою рукою пошльопувала портупеями по сідниці. Іноді навіть покусувала одну з них і жваво сміялась. Рибалка, поборовши свій сором почав просити ще і ще..

-Ти моя сучка?

-Ай до біса, так, твоя!

-Тобі подобається як я тебе караю?

-Ага.. Ооо.. Аааа!

Вона захопилась і таки сильно надавила одне місце у дупі своєї жертви, і він пролив сім’я вдруге. Навколо почувся його збуджений голос: арара! оооо тааак!Ноги його тряслись від напруження і від розслабленої дупи. Він впав би навприсядки, але жердина тут йому допомогла. Вона його шльопнула долонею по дупі.

-Добре, з тебе вистачить. Пливемо далі.

Той перевівши дух, опам’ятавшись, запитав: коли вже такі справи, може нам того, ну.. Ти ж знаєш пісню, кохання, з вечора до рання, а тут такі пейзажі?

-Ти мені подобаєшся. Не знаю чим, але подобаєшся. Але я зараз занадто напружена, і не можу до ладу розслабитись. В мене було багато стресу за ці дні… Тому вибачай.

-Ну так, буває… Зате мої м’язи особливо дупні, розслаблені як ніколи раніше! – він загиготів ніби кінь.

-Угу, буде тобі уроком як підглядати за  ельфійськими панянками!- хіхікнула вона, одягаючись у шати зі скрині.

Вони ще про щось неконкретне побазікали й прибились до берега.

-Бувай чоловіче, імен не треба. Якщо буде треба я тебе і так знайду. Далі я сама. Скриня моя. Пістолі й піастри можеш собі залишити.

Провела рукою по лицю його, помацала косичку на борідці рудуватій: – Дякую за все. І пішла у сторону містечка.

-Сьогодні я лишуся без риби… Але це було того варте! Хвилювання на хвилях, хай йому біс!- почухав потилицю рибалка, хоч рука тягнулась до іншого місця..  І пішов до свого човна лаштуватись додому.

 

5 коментарів

  1. Marietta Mare

    Боже, дякую вам за цю розвагу, це дуже дуже смішно. Діалоги… Ахахахахахах відпад. Я так бачу, ви відривалися по повній ґ, коли це писали, особливо слова “га, що”, “по його фейсу” і так далі… Ой, дуже весело 🤣🤣🤣

     
    • North Русік

      Дякую вам за реакцію) Стараюсь бути відвертим коли розповідаю про свої погляди на різні речі. Хотів до червня це все дописати, проте на жаль не так то просто те все зібрати до купи. Але можливо в липні дві три частини добавляться.

       
    • North Русік

      І дуже дивно, що я тільки зараз побачив ваш допис. А шкода. Можливо він би ще у лютому надихнув би краще старатись)

       
    • North Русік

      Доречі якщо є тут ваші тексти мені було б теж цікаво прочитати. Але є один ньюан. з усією повагою до цього сайту і можливість тут викладати тексти.. Я не гребу як вашу сторінку знайти і взагалі багато чого я тут не гребу. XD

       
  2. North Русік

    Квінтесенція я гадаю нормально підходить, бо я хай коротко, але описав природу і емоції так, що це більш-менш підходить. Бо інше там не прописувалось. а розбиратись що там і де значить, в мене нема часу. Дякую.=)
    ………….
    Оріджінал як виявилось краще підходить. Дякую за увагу всім. xD

     

Залишити відповідь