Header Image

    – В нас завтра вихідний і зараз вільний вечір. Що б то його таке робити..
    – А ти маєш якісь пропозиції?
    – Єп! Пропоную полоскотати нерви і подивитися фільм жахів, як вам?- Дойон, як завжди, щось пропонував. Особливо, якщо це стосувалося відпочинку.
    – Супер! – всі підтримали.
    – В мене є на приміті 1 кіно… Хехехе…

    Тенові ця ідея не дуже сподобалася, бо перегляд таких фільмів вимагав від нього мало не надлюдських зусиль, але він любив посидіти з усіма разом.

    – А може, якусь цікаву передачку або комедію? Чи в щось пограємо?
    Дойон швидко відреагував:
    – Граєм! Джехьон! Давай!
    – Чувачі?
    – Чувачі!
    – На що граєм?
    – Ну, я за те, щоб подивитися жахи.
    – Я теж.
    – Шикарно! Чувачі!
    – Ееее…
    – Оп! Ти виграв! Дивимося жахи!
    – Айгу… Так несправедливо… У вас навіть іншого варіанту не було…
    – Тен, – Дойон зробив загадкове лице і почав говорити загрозливим тоном, як ніби вийшов з того ж таки фільму жахів, – пам*ятааайййййййй, ти завждиииии можееешшшш піти спааааатиии. Буууууууу…
    – Не хочу я спати!
    – Тоді можеш в щось пограти на компі.
    – Я думав, що ми щось разом будемо робити…
    – Ну, тоді ти зрозумів.
    Тен надувся.
    Але потім він подумав, що можна просто трішки почекати. Всі заглибляться в перегляд кіно і тоді можна буде несподівано щось голосно крикнути Дойону на вухо.
    “Подивимося, який ти безстрашний.”
    З цією думкою він вмостився позручніше біля стіни, сперся на подушку, накрився покривалом, скрутився по максимуму — одним словом — заземлився для перегляду. Збоку примостився Хансоль – це вже було взагалі ідеально, тепер можна було дивитися.

    Спочатку Тен уявляв, як він лякає Дойона і як той підскакує від несподіванки, але фільм раптово виявився цікавим і Тен повністю забув про страшну помсту. Сюжет був напружений, але Тен підскочив від переляку лише в кульмінаційний момент. Його зразу перехопила міцна рука Хансоля, який спокійно глянув на Тена і продовжив дивитися далі.

    – О… Мама…
    Раптом Тен згадав про свій план.

    Але навколо всі вже спали, хто як і хто де.

    – З усіх, хто хотів дивитися цей фільм, тепер тільки я чогось його додивляюся.
    – Бо фільм класний.
    – А тобі взагалі не страшно?
    – Я вже його бачив.
    – А… м.

    І замість того, щоб лякати когось, Тен допоміг Хансолю повкладати всіх спати позручніше і накрив Дойона пледиком.

    Він би був не Тен, якби він не вліпив непоганого стусана Дойону. Але той продовжив спати і лише незадоволено скривився. Тен вирішив, що це того вартувало. Для профілактики.

     

    0 Коментарів