Техен сидить на бедрах Чонгука, і дивним поглядом поглядає на нього, особливо коли він стискає його стегна все сильніше.

  – Що?  Чонгуку, навіщо мені це знати?  Відпусти, – сіпається, але все безуспішно.

  – Це через тебе …- шепоче на вухо молодший, притискаючи ближче до себе, – це все через тебе.

  – Малий, це не смішно, до чого тут я?  До лікаря сходи, – він проїжджає по паху, від чого Чон застогнав.

  – Ще раз смикнешся, я тебе трахну прямо тут, – вишкірився.

  – Ц..це не смішно.- вже з тремтінням у голосі відповів Техен, відчуваючи як його дупу починають лапати.

Старший ще хотів щось сказати, як його поклали під себе.  Здається, у нього зараз серце зупиниться, він під напівголим Чонгуком, що млосно дихає йому в шию, йому таке тільки снилося.

  – Господи, – прошепотів Чон, коли побачив друга в такій позі, короткі шортики дозволяють розгледіти підкачані стегна, які він раніше не помічав, задернута футболка відкриває вид на запалий животик. – Коли це ти встиг так свої стегна підкачати?- він провів кінчиками пальців  від коліна до зони бікіні, від чого Техен закотив очі.

  – Сексом багато займався, люблю позу наїзника, – жартома сказав хлопець, від чого Чон мало не закипів, хоча частка правди в цьому є.  Він відчув різкий біль у ділянці шиї, молодший сильно вкусив його, залишаючи червону пляму. – Ти чого кусаєшся?

  – Запам’ятай, – рикнув той, розвертаючи хлопця до себе спиною, – ти тільки мій, і в таких позах скакатимеш тільки на мені, – він шльопнув по попі долонею, відчуваючи як його член, що ніяк не міг стати на кого-небудь,  стоїть як ніколи, – ти зводиш мене з розуму, Техен~і.

– Ах, Чонгуку, навіщо ти мені дражниш?  Ти вирішив так пожартувати?  – прошепотів він, – ти п’яний, не роби цього.

– Не робити чого? – Грайливо заговорив хлопець, натискаючи на кільце м’язів через тонкі шортики і почув стогін, значить робить все правильно, – у мене не було досвіду з хлопцями, але я дивився порно, тому сподіваюся не зроблю тобі боляче.

– Ти дивився що? – вигукнув старший.

– Порно, – легко відповів Чонгук, знімаючи шортики свого найкращого друга, – ох, ти без трусиків.

  Чон трохи стискає половинки, злегка граючи з ними, а потім розводить їх дивлячись туди, де ніколи не дивився.

– Що ти там розглядаєш? – засміявся Техен.

– Ти чудовий скрізь, – поцілував одну з півкуль, – де в тебе презервативи?

– Там.- червоніючи, показав рукою на тумбочку поруч.  Техен збентежений, він мав багато партнерів, але ніхто так трепетно ​​до нього не ставився.  Він не знає, чи правильно це робить, адже Чонгук п’яний і завтра шкодуватиме, можливо це буде кінцем їхньої дружби, але він так довго цього чекав.

– Ох, малюк, – засміявся Чонгук, коли побачив секс-шоп у тумбочці хена, – ми обов’язково спробуємо, але сьогодні у мене немає сил на ігри.

Він дістав презервативи та смазку, поставивши поряд на край ліжка.  Чонгук розсунув сідниці, і змочивши пальці, ввів один з них.

– Так вільно. – нашептав на вухо, він додав ще один палець, повільно рухаючи.

– Ммхм, у мене сьогодні вдень був секс, – відповів Техен, – Ай, – закричав Кім, адже після його слів Чон увійшов різко чотирма пальцями.

– Ніколи, чуєш?  Ніколи не говори про інших хлопців біля мене, – він вийняв пальці пальці, через що хен почав скиглити, – тихіше, тихіше, зараз.

Чонгук зняв з себе рушник, відкинувши кудись подалі, розірвав упаковку зубами, шкода що цього не бачив Техен це страшенно сексуально.  Нахилившись, він схопив друга за шию, трохи стиснувши, а іншою рукою допомагав увійти.

– Ах.- крихтів старший, коли відчув його всередині.

– Потерпи, зараз буде добре, – шепотів Чон, виціловуючи кожен сантиметр тіла, вже улюбленого.  І коли відчув рух стегон, почав рухати.

Його рухи щоразу були все швидше і швидше, що так подобалося Техену, стогін луною ударялися об стіни що як мед розтікалися для вух Чонгука…

***

Сонце вже було вище за гори, а птахи давно вщухли.  Техен розплющує очі, відчуваючи на своїй талії міцну руку.

– Не пішов, – промайнуло в голові хлопця, від чого він мимоволі посміхнувся.

Розвернувшись, він бачить милу моську чонгука, від якого смердить перегаром.  Ще вночі він був такий владний, а зараз як маленька дитина дме губки та  трохи смикаючи віями.

– такий милий, – сумно шепнув Техен, кінчиками пальців проводить по маленькому шраму в області вилиці.  Він розуміє що швидше за все, хлопець не згадає все, що було вчора вночі, вважає помилкою і це буде кінець їх дружбі, тому тихо встає щоб попрямувати у ванну.

– Ти куди, малюк, – хрипко спитав Чонгук, хапаючи того за руку розплющивши одне око.

– Ти вже прокинувся? – зніяковів старший, бо стоїть голяка.

– Чому ти тікаєш? – облизав губи, – полежи зі мною.

– Чонгук….- не встиг щось сказати як його потягнули назад у ліжко.

– Ти дуже милий уранці, особливо без одягу, – Чонгук обняв його, роздивляючись.

– Ей, – засміявся Те, прикриваючись ковдрою, – ти що й досі п’яний?

– Так, тобою, – вп’явся в солодкі трохи сухі губи, Чонгук притиснув хлопця ще ближче.

– Я думав, вранці ти скажеш, що це була помилка, і … – відірвався від губ, каже але його затикають новою порцією поцілунків.

– Вчора я мало не переспав з дівчиною, – важко дихає Чон, – у мене ще присмак її помади, – жартує він, але дивиться в очі навпроти які на мокрому місці, – агов, малюк, тихіше, у нас нічого не було, я  думав що в тому, що у мене не встає проблема в дівчатах, а виявляється в мені.  Я не міг прийняти той факт, що ти мені подобаєшся, вибач.

– Чонгук~і.- посміхається Техен і обіймає, так міцно.

– То що за секс у тебе там був учора?

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь