Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Сходиш зі мной на каву?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Почнемо з того, що фєнг був вдалим гравцем ігри це не те що його хобі, це його пристрасть він грав у багато різних ігор. Зрозуміло, що він грав вже кілька років поспіль і був знайомий з багатьма звичайних гравці і даже знаменитих кіберспортсемів. Його повсякде життя складалося з того, що він грав у ігри, знайомився з такими ж гравцями, з деякими ставали друзями як наприклад Бібі та Нані, так як вони були с одного міста вони також зустрічалися в реальному житті.

 

В одній з таких днів він познайомився з Едгаром. Спочатку він показався Фенгу похмурим юнаком, незрозумілим суспільством, не таким як усі одним словом фріком. Після розмовами з ним він зрозумів, що це так і було. Нормальна людина б перестала спілкуватися з якимось фріковатим 17 річним дед інсайдом, але не Фєнг. Насправді його можна зрозуміти спілкування с незвичайним хлопчиком дає фарби у житті. Вони як недивно потоваришувались він дізнався, що вони з одного міста і що він працює в стар парку.

 

 

Вони зустрічалися в реальності, але все-таки переважно в іграх. Наступали такі моменти, що він заходив в них тільки через Едгара. Йому як і звичайній людіни вони набридали, але спілкування с Едгаром приносило щось незвичайне у них, йому хотілося як умога найдовше залишатися з ним. В його голові почали з’являтися думки, що він відчуває далеко не товариські відчуття до хлопця.

 

 

І коли Фенг остаточно зрозумів, що Едгар подобаеться йому не як товариш, він вирішив не тянути кота за хвіст і робити перші кроки. Він знав, що Едгар гей, тому що йому про це розповіли його найкраща подруга Колетт, з якою Едгар їх познайомив. Перше, що він почав робити це акуратно потрошки фліртувати, давав невеликі натяки і просто зближувався.

 

 

Через деякий час він вирішив, що потрібно йти далі і вирішив покликати його на побачення. Фенг рушив в стар парк підійшов до Едгара, й почав розмову.

– Еееее Едгар ты вільний у цю суботу- випалив Фенг, він взагалі не це планував сказати, просто не розумів, що це буде незручно.

– Так я вільний – спокійно сказав Едгар.

– Ти не проти сходити зі мною на каву?- Схвильовано сказав Фенг.

– Так, а звісно на яку годину?- спитався трішки збентежений Едгар.

– На 12:00 в барі барлі.

 

 

Після розмови Фенг вдохнув повні груди, він був радий, що Едгар погодився на побачення с ним.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь