Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Печаль душі твоєї.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Тепло наших тіл, дарує нам одне з приємних почуттів в світі, це любов. Гіркота втрати, випалює частку нашої душі, ми не помічаємо, як можемо втратити все. Чумі з сумом в душі йшов біля невеликого скелі, щоб хоч якось обдумати цю дивну і таку непередбачувану життя. Сам він ніколи не піддавався сильним емоціям, але дуже сильно переживав чиюсь біль. Сьогодні видався теплий день для прогулянки на самоті. Це місце завжди було порожнє, через темних історій про це місце, де дуже часто можна було загинути від каменепаду. Легкий вітер обвивали його темну гриву, коли в ніс вдарив сильний запах крові. Зупинившись. Шок пронизав його тіло, вся шерсть встала дибки. Лев намагався зрозуміти, що ж могло тут статися, невже хтось зважився кинути виклик долі. Тихий стогін допомоги з розщелени, став доноситься до його вух. Маленька крапля дощу, тільки що розчинилася в теплому хутрі коричневого лева. Боязко і невеликими кроками, Чумі підійшов ближче до краю гострого каменю і побачивши саму неприємну картину в його житті. Груди наповнила нестерпна біль. Очі побачили, як червоний тон перемішаний з пилом скель, повільно прикрашав настільки красиве хутро молодої левиці. Хто вона, звідки тут, і що сталося. Мозок намагався відвернути лева, від жахливих картин. Повільними кроками він спускався на схил, що зайняло небагато часу. Лев підійшов ближче і акуратно став прислухатися до дихання левиці, як не помітивши, що лапа левиці повільно гладить його щоку.
– Мсаідізі, братик, ще трохи, – глянувши в заповнені кров’ю очі левиці, і сильної раною на голові, лев не до кінця розумів.
– Так… – все що він зміг видавити з себе.
Поки не перевів свій погляд вище, там куди звисала її лапа. Жах всієї трагедії, пройшовся по його тілу як блискавка серед ясного неба. Мрець. Хотілося піти, втекти, забути цей образ мертвого лева, розломлений череп, шматки гриви по всій поверхні каменя і бездиханний погляд в нескінченність каньйону.
Очі залило теплими сльозами, пролунав грім серед темного неба савани. Чумі відірвав свій погляд від несамовитої картини. По мордочці крапля за краплею скочувалися, ні, це були не сльози, а частина душі лева, яка розпалась в печаль. Обнюхавши рани напівживої самки. Він ніжно взяв невідому левицю за загривок, Чумі кинувся нагору з цієї кам’яної пастки. Стрибки давалися важко, в якийсь момент кігті не змогли зачепитися за виступ, вся тяжість впала на його єдину лапу. Рок жаху блиснув в його очах, але чиясь невідома сила, утримувала його тіло від вільного польоту в пекло. Закинувши лапу знову і знову, все ж вдалося пройти шлях нагору. Тихі стогони, оклики свого брата зривалися з губ напівживої самки, які лев намагався не помічати, адже частина його все ще вірить, що лев живий. Пройшовши нелегким шляхом гострих скель, і зламаним кігтем, леву вдалося вибратися до початку моменту грози. Поклавши на свою спину тіло левиці, Чумі повністю віддався на пошуки притулку. Вітер сильніше і сильніше дув прямо в мордочку Чумі, здавалося що ще трохи і вся його грива просто здується разом з дрібним дощем. На горизонті виднілися зелені поля, переривчасто хитаючись під поривами, створюючи ілюзію життя. Над їх головами все темнішими хмарами заволокло настільки блакитне небо, шукати нічліг ставало складніше. Мокрі і жалюгідні на вигляд, вони дісталися до невеликого притулку. Де лев обволок своїм теплом тремтяче тіло. Шорсткий язик проходив за всіма закривавленим місцях, зчищаючи сміття з кров’ю, що віддавалася гарчанням левиці, на неприємний подразник. Чумі боявся, боявся що все може так швидко закінчиться. Він ніколи не бажав смерті, кому небудь. Тепер, тільки час покаже, хто переможе в бою за душу Бекі.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь