Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Сніг в Запоріжжі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

— Бувай, Артеме, щасливої тобі поїздки! — прощалися з старим другом Олексій та Юліана.

Двері вагона скрипуче зачинилися, поїзд рушив… В Запоріжжі було холодно, грудень, про сніг так і не випав. Юліані було більше холодно, бо у неї відпала підошва від чобота, а нову взувачку вона ще не купила. Вони планували це зробити відразу після того, як випхали з їхнього рідного Запоріжжя Клятого. Поїзд з Раціоналістом заховався в далині сіро-буро-малинового туману.

— Пішли додому, а то в тебе візмерзне срака, — сказав Тайлер.

— Пішли.

— Тільки спочатку зайдемо у взуттєвий магазин. Будемо вважати, що то тобі подарунок на Миколая.

*минуло 3 години*

Вони сиділи вдома і пили чай, загорнувшись у накидочку, яка нагадувало овечу шкуру (але насправді була зроблена з нафти і куплена на якомусь з базарів Запоріжжя). Бенжамін вже поїв, але це не заважало йому просити ще пожерти.

— Бенжамінчик, сонечко ти наше, ти вже поїв.

— Ти глянь яку він жалібну мармизу корчить. Прям як я.

— Ми з тобою вже гуляли? Гуляли. Тебе годували? Годували. Рубрику “Що там у Бенжаміна” знімали? Знімали. Ну всьо, які претензії.

Завтра вони зніматимуть відео про серіали від його улюбленого, Я СКАЗАВ УЛЮБЛЕНОГО, ПРОСТО ПРЕУЛЮБЛЕНОГО ТЕЛЕКАНАЛУ ТАЙЛЕРА Г+Г. Іноді Юліана ревнувала Олексія до цього телеканалу і підозрювала, що у них садо-мазахістський роман.

Але то було не правда.

А сьогодні ввечері вони ніхрена не робитимуть, просто лежатимуть разом. І будуть сосатися :3

В Запоріжжі випав сніг. І ніхто не помер. За цю ніч.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь