Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

17/08/20

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Чону любив Юкхея, але той навіть не звертав уваги на нього. Йому так здавалося. “Вже минуло чортових три місяці, а я і далі сохну по ньому!” — обурювався Кім, стягнувши з полиці пляшку горезвісного Jack Daniels. “Ні, краще дві, все одно завтра неділя.” Взявши трохи фруктів та пачку чипсів, сповнений рішучості хлопець підійшов до каси.

— Паспорт.

— Ось, — хлопець дістав із кишені штанів документ. “Ну хоч раз можна мені продати випивку без паспорта?!” Йому 20, але людям довкола здається, що він ще школяр.

—  До побачення! — за звичкою кинув хлопець, виходячи із супермаркету.

***

— Він не заслуговує моїх сліз! — переконував себе Чону. На годиннику вже давно перевалило за північ. Кім зайшов в інстаграм, щоб, як завжди, поскиглити на своєму закритому обліковому записі. Все було б добре, якби… Його п’яна голова не сплутала акаунти.

— Мені так не вистачає кохання… Мені так не вистачає тебе… Я ж просто хочу кохання, а ти… Ти скотина! Ні вибачитись, ні бути зі мною разом не можеш… Погань! — на трансляції було лише двоє людей. На щастя, дуже близькі Чону люди, які одразу зрозуміли, в чому річ. Але потім зайшов і сам Юкхей. Спати йому не хотілося, та й нудно було, тому він гортав стрічну новин у всесвітньо відомій соціальній мережі.  — Я ж тебе так кохаю… Чому ж тобі насрати на мене?! — хлопець узяв у руки пляшку. — Я вже стільки для тебе зробив: заліки писав? Писав. На ці твої безглузді перегони на цих, як їх… мотоциклах, ось мотоциклах, ходив? Ходив. На новий рік твоє п’яне тіло через пів міста ніс? Ніс. Спеціально для тебе завжди беру лише чипси зі сметаною та зеленню, щоб тебе потім почастувати, бо знаю, як ти їх любиш. І насрати, що мені подобаються із сиром, — на цьому моменті Вонг зрозумів, про кого весь час каже руда голова. — А ти… Ти навіть не можеш вибачитись за те, що не відчуваєш до мене нічого?! — На прямій трансляції залишився тільки Юкхей. — Чи відчуваєш, але тебе щось тримає? Може, не хочеш вішати на себе ярлик “пари”? Можемо бути друзями з привілеями. Мене таке влаштує цілком. І виправдання на кшталт “мені не подобаються хлопці” не пройдуть, адже я знаю, що ти бі! А взагалі… У мене рука вже втомилася через тебе! Невже тобі так складно приїхати до мене та трахнути?! Я пручатися не збираюся, навіть он, анальні пробки ношу, щоб потім легше було трахатись, уявляючи, як ти своїми довгими пальцями акуратно запихаєш їх у мене… Боже, ти навіть не уявляєш наскільки ти сексуальний… Особливо коли закочуєш рукави сорочки… У такі моменти я хочу пищати, як сучка і віддатися тобі прямо там, в аудиторії, перед усіма на очах, тільки-но зроби це! — від таких відвертих зізнать Вонгу стало тісно у штанах. “Ну і що він коїть? Я ж зараз справді можу приїхати та нагнути його на тому столі з недоїденим бананом і напівпорожньою пляшкою віскі…”

— Ти б знав, як я добре вмію задовольняти хлопців своїм ротом, з якого зараз летить стільки непристойних думок. Ммм, а як же я хочу спробувати твої губи на смак… Від одного лише їх вигляду мені стає погано, а якби я зміг відчути їх на своїй шиї, то мені знесло б дах від задоволення…

“Все, я їду до нього, а якщо він потім збереже трансляцію? Це ж яка ганьба буде, якщо хтось розповсюдить її. Це потрібно припинити. Головне, щоб він не приставав до мене, бо мені буде важко тримати себе у руках. Він надто…”

***

“Навіть двері не зачинив. Ну що за дурень…» — подумав хлопець, коли потрапив у квартиру. Увійшовши до кімнати, Юкхей побачив вимкнений телефон (напевно, розряджений), бардак на столі, і самого Чону. Він сидів на ліжку з трохи розведеними ногами, спиною сперся об стіну, закинувши голову назад. Очі були прикриті, хлопець дихав зовсім не спокійно, стискаючи плед, під яким спить, і погладжуючи член крізь тканину штанів. Сказати, що Юкхей був у повному нокауті означає нічого не сказати. “Ні, я не робитиму цього… Але він… Чорт… Чому він з’явився в такий час… У мене вже давно нікого не було…  Сука…” А Чону не зупинявся. Він заривався рукою у своє волосся (тепер Вонг дізнається про всі вподобання хлопця), легенько потягуючи його, рукою задирав футболку, граючи зі своїми соками, закушував губу, мало не зривався на стогін. Коли старший вульгарно висунув язик, у молодшого знесло дах. Він швидко підійшов до дивану. Схопивши старшого за литки, він потягнув його на себе, нависнувши над ним.

— Юкхей? — хлопець почервонів. Він не вірить своїм очам.

— Малий, твій татко вже вдома, — Он провів язиком по нижній губі. — Діставай свій зад, — хитро посміхнувся хлопець, поки старший намагався повірити у те, що відбувається.

— Так… Татку…

— Ах, мені так подобається чути це з твого ротика. Цікаво, на що він ще здатний… — хлопець поглянув униз. — Ой, ти настільки сильно збудився?

— Увійди в мене.

— Закінчи речення.

— Татку.

— Молодець… Ти такий слухняний хлопчик… — хлопець трохи нахилив голову, провів пальцем по губах Кіма. — Відкрий рота, крихітко, — ласкаво промовив Юкхей.

— Не можу не скоритися, – посміхнувся Чону, вульгарно прочинивши рота. Кім прикрив очі, поки Вон акуратно пропихав два пальці. Чону обхопив їх губами, почавши легенько смоктати їх.

— Ммм, ти такий хтивий… Глибоко береш.

— Тільки для тебе.

— Приємно чути, але мені доведеться перервати наші розмови… — прошепотів хлопець, заманивши партнера в поцілунок. Молодший уже знає, що подобається його партнеру, тому без жодних сумнівів зарився рукою в його руде волосся, акуратно потягуючи його. Юкхей був наполегливим, а Чону тане від дій молодшого як морозиво у спеку. А вже зовсім скоро шумні видихи хлопця перейшли на стогін. Він видихнув партнеру в губи. — Ти так солодко стогнеш, пупсику. Мені дуже подобається, продовжуй…

— Ах, тату, ну коли ти вже ввійдеш усередину?

— Не поспішай, мій солоденький, — молодший наблизився до чужого вуха. — Все ще попереду…

— Ммм, ти зводиш мене з розуму…

— Насолоджуйся цим, — Юкхей запустив руку під футболку хлопця. — А я й не знаю, що ти займаєшся спортом. Люблю хлопців у формі, — сказав він, почавши грати з сосками Кіма.

— А я таких, як ти, — ледве вловимо промовив Чону, коли молодший провів рукою вздовж торсу партнера.

— Чудово, — він зняв із себе майку.

— Очманіти… Я хочу відсмоктати тобі ще сильніше.

— Не так швидко, мій солоденький, — молодший зупинив хтиві ручки Кіма.

— Спочатку ти маєш роздягтися. При мені. Повністю.

— Та я ж зараз згорю від сорому!

— Але й збудишся ще сильніше, — хлопець підвівся з ліжка. — Можеш починати.

— Добре, татку…

Чону робив це повільно. Футболка, ремінь, штани… Кім став у позу собачки, повернувшись задом до партнера.

— А татко може допомогти своєму пупсику?

— Звичайно, мій солодкий, але спочатку… — Юкхей ліг на другий кінець ліжка. Двома пальцями він покликав рудого до себе. — Ти маєш зробити дещо інше.

— Звичайно, татку…

Пальці Кіма охоплюють чужий м’який член, і сам він торкається губами голівки. Юкхей закидає голову назад, прикривши очі й намагаючись повільно вдихнути. У старшого в роті жарко і мокро, а з вуст Вонга зривається перший, дуже тихий стогін.

— Нарешті я почув, як ти стогнеш, татку, — сказав він, після чого продовжив розпочате. Кімната наповнилася характерними звуками.

— Ммм, пупсику, — через деякий час молодший зупиняє дії рудого. — Хочу ще раз побачити позу собаки у твоєму виконанні.

— Слухаюсь, татку, — з кожним разом Чону вимовляв це слово все вульгарніше. — Допоможи мені, будь ласка, — мало не заскиглив той, виляючи задом перед молодшим.

— Звичайно, мій солоденький, — прошепотів партнер, відверто залипаючи на дупу Кіма. — У тебе є змазка?

— Так… Хвилинку, — хлопець потягнувся до тумбочки, що стояла біля ліжка. Згодом рудий вручив молодшому маленьку коробочку.

— То чого ти чекаєш, увійди своїми па… Ааах! — простогнав Чону. Довгі пальці Юкхея нарешті опинилися всередині. “Як же добре” — єдина думка, яка встигла спасти на думку хлопця перед тим, як його партнер почав рухатися. Незабаром Чону перестав стримувати стогін, повністю забувши про сусідів.

— Малюку, ти так сильно стогнеш, а я тільки двома пальцями в тобі.

— Від тебе і без пальців можна оргазм отримати, не те що з ними.

— Тобі так кортить відчути мій член у собі?

— Та-ак…

— Гаразд — сказав Юкхей, увійшовши в Чону.

– Ох, Ю-юкхей, т-ти, ах, — процес супроводжувався солодким голосом рудого, допоки від Вонга було чути лише голосні видихи. У кімнаті запанувала дуже інтимна атмосфера, а рухи Юкхея ставали все швидше… Дійшовши до вищого степеню задоволення, молодший, трохи ричачи, кінчив Кіму на поперек під гучний стогін старшого, які, подекуди, мало не зривалися на крик. Хлопців охопила хвиля задоволення.

— Ніколи б у житті не подумав, що ти можеш бути настільки шумним… — через деякий час сказав Вонг. Він повільно підвівся, щоб дістати з кишені штанів серветки. Витерши сперму зі спини хлопця, молодший ліг біля рудого, який почав засинати. Коли хлопець накрив їх обох пледом, він торкнувся губами до носика партнера.

— Добраніч.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь