Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Бакі вирішив дізнатися про тебе по більше заліз в твою квартиру. Це було не складно адже ти живеш на другому поверсі, і коли тепло, залишаєш вікно в кухні на провітрювання. Він оглянув на кухні все, на наявність схованок де ти могла щось заховати в вигляді зброї або щось по цікавіше.

Н-І-Ч-О-Г-О, ну є ж ще кімнати. -Пробубнів собі під ніс хлопець попрямуваши до вітальні, але і тут його чекало розчарування, нічого крім пари кросівок він не знайшов. Але його трішки збентежило що не було іншого взуття. Перейшовши в спальню, де вранці сталася дивна ситуація, він почав її розглядати. Хоч ліжко була заправлена, але кімната виглядала досить доглянуто і мило. Біля невеликої шафи стояв мольберт з не домальваною картиною. У ящику, який стоїть поруч столу, були акуратно складені: фарби, олівці і маркери, а на самому столі був ноутбук з планшетом. Бакі в навушнику почув голос Сокола.

-Я знайшов інфу, кинув на телефон.

– Бакі дістав з кишені телефон і відкрив файли про тебе. Там було все де народилася, з ким дружила, де навчалася, все про батьків.

– -Народилася в Міссурі, батько військовий, помер ще до її народження, мама лікар працювала в лікарні. Дівчинка кілька років тому переїхала в Нью-Йорк, зараз вчитися на художньому факультеті в університеті.

Відповів Сокіл, і з цікавістю запитав. -А навіщо тобі ця інфа?

-Та так … -Відповів Бакі, і відключив навушник щоб Сокіл не дошкуляє його питаннями.

– Оглянувши ще раз квартиру хлопець нічого не знайшов. Його інтерес все ріс, адже питання як він сюди потрапив, так і залишилося відкритим.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь