POV Адель

Мене викинуло з порталу, швидко зрозумівши, що я знаходжусь у вільному падінні, застосувала закляття левітації. Не дуже м’яко приземлившись, я побачила, що лежу на краю високої гори* і, що до неї наближалось три тачки. Наскільки я змогла побачити, усі вони були фіолетового кольору. Та, що їхала з лівого краю, перетворилася на робота?! Інші дві зробили те саме. Моя щелепа зустрілася з землею. Коли я опустила свій погляд на того, хто стояв посередині, то зрозуміла, що він дивиться прямо мені в очі. По моїй спині пройшовся холодок від такого погляду, але раптом він впав на землю. Я, піднявши голову, побачила чорний літак, що летів не дуже високо над землею, а біля нього їхала жовта машина. Ті роботи, що були біля гори почали стріляти у тих, хто наближався. З неймовірною швидкістю, літак також став роботом і почав відстрілюватись, влучно вистреливши прямо у голову тому, хто був найближче до мене і ставши уже машиною, помчав у сторону гори.  Жовта ж машина, під’їхала якомога ближче до двох фіолетових роботів і перетворившись, почала битись з одним із них в рукопашну. Другий із них почав битись з чорним роботом, що саме перетворився. На останньому, я помітила дуже знайомий символ. Витягнувши і перевернувши родинний кулон, я впізнала його.

“Отже – це друзі” – подумала я і побачила, що жовтого прижали до землі, а чорний не міг йому допомогти. Тому я вирішила допомогти. Сказавши закляття і навівши свою паличку на фіолетового козла, він злетів вище за гору, на якій я стояла. Опустивши паличку, робот почав падати і дуже скоро він зустрівся із землею, але на моє здивування, встав і навів на мене свою зброю. Я вже збиралась бігти в іншу сторону гори, як раптом його збив з ніг чорний робот і навівши свою зброю на нього, вистрелив. Він підійшов до жовтого і допоміг йому піднятись на ноги. Тоді вони двоє підійшли до гори і знову ставши літаком, мій рятівник підлетів до мене. Не встигнувши зрозуміти, що сталось я опинилась спочатку в кабіні, а через декілька секунд на землі, а переді мною стояли два великі роботи.

POV Адель закінчено

POV Найтрейсер**

Ми з Бі засікли сигнал десептиконів і саме їхали його перевірити як раптом:

– Бі, ти також це відчув? – спитала я в жовтого автобота.

– // Так //, – почула я голос із приймача.

– Будемо сподіватись, це не чергова витівка конів. Якщо ж це їхніх маніпуляторів справа, готуйся до бійки. – сказала я і трансформувалась у літак-винищувач.

Підлетівши трохи ближче, я побачила трьох десептиконів, які дивились вгору. Не помітивши, що вони намагались роздивитись на вершині одного із пустельних пагорбів* Невади, я вистрелила у того, що стояв посередині і, коли він опинився на землі, я прийняла свою звичну форму і вистрелила у того, що стояв правіше, а Бі тим часом, що було потужності у двигуні, поїхав і почав битись із тим, що стояв лівіше від раніше мною поваленого кона. Я ж швидко трансформувалась у автомобіль і прийняла бій з останнім ворогом. Через декілька хвилин, краєм оптики, я помітила, що Бамблбі лежить затиснутий до землі, але не могла йому допомогти. Висунувши леза, які були встроєні у мої руки, я змогла завдати ними удару і повалити десептикона на землю, перерізавши йому паливопроводи. Коли я підняла голову, то маю визнати, що здивувалась, побачивши, на яку висоту злетів ворог без жодних систем запуску чи чогось подібного. Так само швидко, як взлетів, він так і приземлився. Я сподівалась, що від падіння з такої висоти, кон уже не встане. На жаль, його сплав виявився міцнішим, ніж здавалось. Простеживши за його поглядом угору, я побачила, що на краю гори стоїть людина, а ворог саме збирався стерти її з лиця Землі. Не придумавши нічого кращого, я стрибнувши, збила його з ніг і блискавично діставши зі стегнового щитка, свій пістолет-кулемет зробила вистріл у його голову. Підбігши до Бі, я допомогла йому піднятись і ми обоє пішли до пагорба, на якому стояла людина. Ставши літаком, я підлетіла до краю і швидко трансфомувавшись у робота, схопила дівчину, і повернувшись у свою альт-форму, приземлилась і скинула її на землю, ставши біля Бамблбі.

POV Найтрейсер закінчено

* Гора, пустельний пагорб – не знаю як саме вони називаються тому написано так.

** Найтрейсер – висота – 5,3 м; кольори корпусу – чорний і зелений; колір фейсплейту – срібний; колір окулярів – золотий; альт-мод – машина/літак-винищувач ВПС США; марка машини/модель літака: McLaren 720S 2017/F-16 Fighting Falcon; фракція – автобот (колишній десептикон – Night Wing); спеціальність – снайпер, диверсант, розвідник, колишній сікер, науковець та гладіатор. Озброєння: два пістолети-кулемети, снайперська гвинтівка, два гострі леза метрової довжини, які я можу випускати з рук / в режимі літака: ракети середньої дальності.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь