– Джун, я чув, що один з хлопців Перлинного Тигра збирається пізніше з’явитися на ділянці. Очевидно він намагається отримати якусь інформацію від банди Тірана. Думаю, якщо мені вдасться спіймати його і роздобути якесь лайно на Тигра, це принесе користь, — Юнгі ходив по вітальні.

Намджун відірвався від газети і глянув на Юнгі крізь окуляри.

– Викрадення? Хіба це не територія Едема?

Юнгі підняв руки нагору.

– Та мені похуй! Я покінчив із усім цим підписним вбивством. Мені просто треба вбити цього хлопця. Мені не подобається, скільки часу я пішов на те, щоб зайти так далеко, а я все ще ніде. Мої роботодавці починають злитися. І правильно роблять! Проста робота має тривати максимум кілька місяців! А не три йобані роки!

Намджун хмикає.

— Не будь надто суворим до себе. Це не проста робота. Ми говоримо про Перлинного Тигра. Бос найбільшої банди у країні. Він має охорону, і не думаю, що вона йому взагалі потрібна.

Юнгі насупився.
– Досі, Джуне. Три роки?! Це зводить мене з розуму!

Три роки тому

— Юнгі, сьогодні дзвонив якийсь хлопець на ім’я Френкі Горила, щось щодо роботи, — Намджун сидів у вітальні з розкритою газетою на колінах і розповідав Юнгі добрі новини.

Юнгі драматично зітхнув, сідаючи на диван; на його черевиках все ще була кров

— Боже, хто міг би подумати, що бути кілером буде так важко. Мені довелося переслідувати цього хлопця по пірсу, а потім він стрибнув в океан. Мені також довелося бляха, лізти за ним. Зрештою, ми знову вибралися на сушу, і він продовжував тікати. Типу я знаю, що намагаюся тебе вбити, але не міг би ти зупинитися, щоб я міг зробити бісови перепочинок? В результаті я…

Намджун перериває:

– Ти чув, що я сказав? Френкі Горила хоче, щоб ти зробив для нього роботу.

Юнгі зітхає.

– Які подробиці?

Намджун знизує плечима.

– Не сказав. Просто каже, що якщо ти зацікавлений, то можеш зустрітися з ним за адресою 2946 друга вулиця і що робота добре оплачується.

Юнгі тяжко зітхнув.

– Наскільки добре?

Намджун знизує плечима.

— Не знаю, Горили до біса багаті, так що якщо він вважає, що це пристойна сума, то, мабуть, багато.

Юнгі стогне.

– В який час?

Намджун відкриває газету.

— Рівно о дев’ятій, так він сказав.

Юнгі дивиться на годинник.

— Блять, це через 30 хвилин! Це 20 хвилин пішки! – Юнгі встає і бурчить, піднімаючи пальто з того місця, де його покинув. – Ненавиджу цю йобану роботу.

***

Юнгі дістався до 2946 року і другої вулиці з двома хвилинами в запасі. Він стояв біля дверей, а о дев’ятій постукав у неї. Почувся якийсь рух, а потім з іншого боку пролунав глибокий голос:

– Хто там?

Юнгі стояв перед дверима, в око якого його було добре видно.

– Agust D. Ви залишили повідомлення моєму партнеру про роботу.

За дверима пролунав шум, перш ніж Юнгі був запрошений усередину.

Горили були відомі своєю естетикою. Вся їхня банда виглядала дуже класичною. Це були високі чоловіки з темним волоссям та у шкіряних куртках. Всі вони виглядали жахливо, але нічого такого, чого Юнгі не бачив раніше. Втім, Юнгі вважав, що їхні витівки були трохи вульгарними.

Людина, яка впустила його, провела в кімнату в задній частині будівлі, відносно велику і слабко освітлену. Юнгі стоїть перед великим коричневим письмовим столом, а за столом — стілець розгорнутий назад.

Чоловік, що сидить у кріслі, піднімає руку, і по сигналу всі присутні покидають кімнату, залишаючи Юнгі стояти посеред кімнати.

Як тільки двері зачинилися, той усміхнувся:

— Досить театральних вистав, Френкі. Що за робота?

Чоловік розгорнув стілець і подивився на Юнгі. Чоловік був великим, але Юнгі знав, що його сила не в силі чи грошах. Саме його розум зробив Френкі сильним. Якщо ти сильний ватажок банди, то маєш бути мізки. Добре мати м’язи, гроші і хороших людей на своєму боці, але зрештою ваша імперія впаде без розважливого лідера, що володіє стратегією.

– Agust D, мені потрібно щоб ти вбив когось, – Френкі відкинувся в кріслі.

Юнгі засміявся і закотив очі.

– Так? Правда чи що? Я кілер. Я тільки й роблю, що вбиваю.

Юнгі втратив свій страх перед босами великих банд. Він потрібний їм більше, ніж вони Юнгі, інакше вони не стали б його звати.

Френкі зітхає, і Юнгі бачить, як його фасад падає.

— Слухай, Агусте, я заплачу тобі велику суму, гаразд? Є ще один бос, який продовжує тероризувати моїх хлопців. Це Перлинний Тигр. Його банда знаходиться у кварталі червоних ліхтарів. Це зграя нікчемних вуличних омег. Мої хлопці були в їхньому борделі, розважалися, і їх… покалічили.

— Що означає «покалічили»? – спитав Юнгі.

— Здається, Перловий Тигр кастрував їх.

Юнгі підняв брови і тихо свиснув.

— Ого, що наробили твої хлопці? Напевно зачепили омегу Тигра або щось таке. Ти ж знаєш, як альфа-боси опікуються своїми омегами.

Френкі хитає головою.

— Мені все одно, що вони зробили, Агусте. Мої хлопці цього не заслужили.

Юнгі посміхається.

— Не можу сказати, що я згоден, але продовжуй.

Френкі насупився:

— Слухай, мені просто треба, щоби ти його вбив. Це напружує мою банду. Якщо ти не візьмеш цю роботу, я боюся, що почнеться війна між бандами, і, щиро кажучи, я не хочу йти проти Перлового Тигра. Я чув жахливі історії про цю людину. Я гадаю, ти єдиний, хто може його вбити.

Юнгі підняв брову.

– З чого ти це взяв?

Френкі посміхається:

— Тому що я теж чув страшні історії про тебе.

У розмові виникла пауза. Юнгі намагався обміркувати всі можливі варіанти розвитку подій, і що саме він може отримати від цієї роботи.

— Я погоджуся, Френкі, але ти маєш зробити щось для мене натомість.

Френкі кивнув головою.

– Що тобі потрібно?

Юнгі зітхає.

– Твої хлопці. Ті, хто постраждав. Дізнайся, що саме вони зробили, через що постраждали. Якщо вони торкалися омег без згоди, ти зробиш одне з двох. Перше – покараєш їх. Або знизиш їх у званні, або відправиш на прибирання. Мені все одно, дай їм найгіршу роботу, яку тільки можна собі уявити. Або друге — викинь їх зі своєї банди.

Френкі стогне:

– Я не можу цього зробити! Бідолашних хлопців кастрували!

Юнгі знизує плечима.

— Вибач, але я не вбиватиму, захищаючи ґвалтівників. Може я і кілер, але я маю ебані стандарти.

Френкі зітхнув і замовк на мить, потім підвівся і простяг руку Юнгі:

– Домовилися.

Юнгі потиснув руку Френкі.

– Приємно мати з вами справу.

Сьогоднішній день

— Я розумію, що минуло вже три роки, Юнгі, але ти маєш трохи розслабитися. Він не лише один із найстрашніших у грі, але й захищає практично всіх вуличних омег, і я знаю, що як мінімум половина копів у ділянці працюють на нього або підтримують, — Намджун зробив ковток чаю.

Юнгі простогнав:

– Я знаю! Просто є в ньому щось таке, що зводить мене з розуму, Джуне. Чи ти знаєш, що ніхто навіть не знає, як він виглядає? За останні три роки я стикався з ним не менш як три сотні разів, і він завжди приховує своє обличчя. Все, що можна побачити, це його очі та волосся! Якого альфу ти знаєш, який так зібраний?

Намджун зітхає, перегортаючи сторінку газети “Гніздо”.

— Звідки знаєш, що він альфа?

Юнгі пирхнув.

— Ти думаєш, що він омега? Вибач, що засмучую тебе, Джуне, але він був би першим омегою, який жив і був настільки бунтарським за своєю природою.

Намджун знизує плечима.

– Я думав більше про бета. Альфа, мабуть, не зміг би створити такий гарний зв’язок з такою кількістю омег, а омега, можливо, не зміг би так добре контролювати і вбивати.

— Ну, мені абсолютно начхати, хто він! Все що я знаю, це те, що одного разу я нарешті зловлю цього сучого сина.

Намджун закриває газету та дивиться на Юнгі.

— Знаєш, ти ніколи не розповідав мені про свою першу зустріч із ним. Мені завжди було цікаво. Що сталося тієї ночі?

Юнгі ще сильніше втиснувся в диван, бажаючи просто розчинитися в повітрі і уникнути питання:

– Це було дуже дивно.

Три роки тому

Юнгі виглянув з-за рогу, щоб переконатися, що ніхто не побачить, як він іде за розкішно одягненим чоловіком у ресторан з високими цінами.

Він попросив Намджуна питати у ділянці та з’ясувати, де часто буває Перлинний Тигр, і цей ресторан був на першому місці у списку. За словами деяких офіцерів, Тигр приходить сюди щосуботи з новобранцями, яких він знайшов цього тижня.

Юнгі стоїть прямо і поправляє свій старий костюм, щосили намагаючись виглядати якомога дорожче зі своїм випускним смокінгом і підробленими ролексами Намджуна. Він входить до ресторану та посміхається адміністратору.

Жінка чемно усміхається у відповідь.

– Який стіл замовлений, сер?

– Шуга, – Він оглядає ресторан, намагаючись знайти Перлового Тигра. Ця людина завжди носила маску на публіці. Згідно з довіреними джерелами, він ніколи не їв у ресторані, завжди брав замовлення на винос.

Юнгі майже не помітив його, але коли він побачив єдину людину в масці, яка сиділа з кількома іншими омегами, Юнгі зрозумів, що це він.

Господиня озирається на нього з меню в руках.

— Сьогодні ввечері у нас є кілька вільних столиків, тож у вас є переваги, де б ви хотіли сісти, сер?

Юнгі не втрачає жодної секунди:

— Якщо там є вільний столик, я б із задоволенням присів, — Юнгі кивнув у бік зони, де сидів Перлинний Тигр.

Адміністратор посміхається.

– Так сер! У мене є ідеальний стіл для вас.

Юнгі посміхнувся до дівчини, і вона підвела його до невеликого столика біля великого вікна. З цього місця Юнгі може стежити за Тигром і спостерігати, чи він не встане.

Протягом сорока п’яти хвилин нічого особливого не відбувалося. Юнгі уважно спостерігав, як Тигр спілкується зі своїми омегами. Біля Тигра сидів чоловік, який здавався сильним і зовсім не схожим на омегу, що дивно, адже Юнгі чув, що Тигр працює лише з омегами. Може він бета? Решта компанії Тигра складалася з одних омег, це було видно з усього. Вони не тільки виглядали як вуличні омеги з одягу та поведінки, але й за запахом, який відчував Юнгі.

Юнгі зітхнув, відкусивши ще шматочок пасти — йому вже набридло чекати. Це була його найнелюбіша частина роботи — спостерігати й чекати. Він ненавидів це. Він просто хотів закінчити роботу, щоб рухатися далі або просто, чорт забирай, відпочити секунду, але це було вкрай важливо. Якби він не дочекався відповідного моменту для удару, то не міг би добре виконати свою роботу. Його вже зловили б.

Нарешті приблизно через годину після початку трапези Перлинний Тигр встав. Інші омеги залишилися сидіти, а Тигр вийшов з-за столу. Юнгі дивився, як він іде у вбиральню, і як тільки двері зачинилися, Юнгі встав зі стільця і ​​пішов у бік вбиральні.

Він зайшов до однієї з кабінок і спостерігав, як чоловіки виходять із інших кабінок. Зрештою, Тигр вийшов, а Юнгі увірвався у двері кабінки і приставив ніж до горла іншого чоловіка.

Перлинний Тигр не виглядав надто приголомшеним.

— Я скажу тобі зараз, ти не хочеш цього робити.

Юнгі засміявся.

— Ну, за тридцять я зроблю все, навіть якщо не хочу.

Тигр прикро хмикнув.

– Тридцять тисяч? Це все, що я стою?

Юнгі посміхнувся сам до себе.

— Думаєш, я заслуговую більше?

Чоловік цокнув язиком.

— За те, через що тобі доведеться пройти? Безперечно.

Перш ніж Юнгі встиг запитати, що він має на увазі, Тигр одним швидким рухом змінив їхні позиції і повалив Юнгі на підлогу. Перш ніж забратися на нього, хлопець відібрав у Юнг ножа. Притиснувши Міна до землі, він приставив ніж до горла.

Перлинний тигр із сумом зітхнув:

– Трепет, ти гарний. Завжди тяжко, коли вони гарні.

Юнгі засміявся, перш ніж йому вдалося перевернути їх, і Юнгі опинився зверху на Тигрі, але тепер з невеликим порізом на горлі і рукою, що душить людину в масці.

— Ти не такий поганий, наскільки я можу судити.

Тигр посміхнувся, а потім задихаючись сказав:

— Сильніше, будь ласка. Приємні почуття.

Юнгі закотив очі, але не встиг він нічого зробити, як знову відчув руки, що обхопили його, і виразний запах омеги. Його відтягли від Перлового тигра та утримували за лікті.

Перлинний тигр піднявся з підлоги і став перед Юнгі.

– Хто ти?

– Agust D.

Тигр трохи посміхнувся і почав ходити туди-сюди перед Юнгі. Він кидався.

– О, я чув про тебе. Ти той самий кілер, що не маєш вірності. Тиждень ти працюєш на одну банду, а наступного вбиваєш їх боса.

Юнгі знизав плечима.

– Так простіше. Так я не потраплю в банду і мене не візьмуть за союзника. Я нейтральна територія. Займаюся цим лише заради грошей.

Тигр підняв брову.

— І хто ж тебе найняв?

Юнгі захотілося розсміятися.

— Ти ж знаєш, я цього не скажу.

Тигр похитав головою з майже кумедною усмішкою.

– Чому? У тебе немає відданості. Як ти сказав, ти тут лише заради грошей. Хочеш, я тобі заплачу?

– У мене є вірність. Я вірний своєму слову та репутації. Відомо, що я не говорю, хто мої клієнти. Якби я це зробив, на цих вулицях розпочалася б війна. Тут і так погано. Крім того, якби ви заплатили мені, і я розповів би вам і про це стало б відомо, тоді не тільки моє життя було б у небезпеці, а й у мене більше не було б джерела доходу. Ніхто не любить стукачів, — Юнгі пояснює свої аргументи.

Хлопець усміхається.

— Я можу це оцінити, але невже ти думаєш, що твоє слово та репутація мають значення, коли твоє життя практично у мене в руках?

Юнгі знизує плечима.

— Ти думаєш, що життя має значення, якщо ти відмовляєшся від єдиного, що тобі справді належить у житті. Моя репутація та слово – це все, що в мене є. Віддати їх означає віддати своє життя. Я скоріше уб’ю тебе зараз, ніж відмовлюся від цього.

Тигр перестав крокувати і оглянув хлопця з ніг до голови.

— Маю сказати, що чути про тебе і зустріти тебе — дві різні речі, Agust D. Ти не схожий на жодного кілера, з яким я стикався раніше.

Юнгі сміється.

– І як це?.

Він дивиться в очі Юнгі, і той відчуває, як хребтом пробігає холодок, коли вони встановлюють зоровий контакт.

— Тому що я не маю бажання вбивати тебе.

Юнгі каже:

– Який жаль. А я справді хочу тебе вбити.

Чоловік хитає головою і знову починає крокувати.

– Ні, не хочеш. Ти не хочеш нікого вбивати. Навіть не намагайся сказати мені, що хочеш. Ніхто у цьому бізнесі не хоче нікого вбивати. Ми робимо це із принципу безпеки. Якби ми не вбивали, ми втратили б все. Я втратив би своїх омег. Мої омеги втратили б свою зграю. Вони повернулися на вулиці, щоб зустріти гнів світу. Світ, якому вони не потрібні. Я впевнений, що інші банди вбивають, щоб зберегти або захистити, або, чорт забирай, це може бути навіть зі страху. Тож ні. Ти не хочеш мене вбивати. Ти просто винен, бо ти дав слово, що вб’єш мене.

Юнгі киває, але перекладає розмову на іншу тему.

— Тож якщо ти не хочеш мене вбивати, що ти збираєшся робити?

Тигр продовжує крокувати, дивлячись на свої ноги.

— Я думаю, ми могли б дійти згоди. Ти не вбиваєш мене, а я тебе не вбиваю. Скажи наймачеві, що ти передумав, і ти не вб’єш мене.

Юнгі похитав головою.

— Не можу, любий, — Тигреня підняв голову, почувши лагідне звернення. – Я завжди доробляю роботу до кінця. Як щодо того, щоб просто забути сьогоднішній день? Може, зачекаємо на тиждень, а потім, можливо, ми знову побачимося, або я скористаюся зброєю далекого бою.

Тигр закочує очі.

– Неважливо. Якщо чесно, я просто хочу повернутися до своїх омег. Ми можемо просто домовитись про безпечну територію?

Юнгі знизує плечима.

— Може, я й намагаюся вбити тебе, але я не безрозсудний.

Чоловік зітхає.

– НЕ тут. Тільки не у цьому ресторані. Саме сюди я наводжу своїх нових омег. Мені потрібно, щоб вони довіряли мені і вірили, що я захищатиму їх за всяку ціну. Я не хочу, щоб вони стали свідками мого вбивства, або знайшли мій труп.

Юнгі похитав головою.

— Ти справді дбаєш про них?

Чоловік, що тримає Юнгі за руки, відповідає на питання свого боса.

– Так, дбає.

Тигр ласкаво усміхається, а потім знову звертається до Юнгі:

— Більше, ніж ти можеш уявити.

Юнгі киває.

— Добре, що це безпечна територія. Я ніколи більше сюди не прийду.

Омега, що тримав Юнгі, відпускає його, і Перлинний Тигр простягає йому руку. Юнгі бере її, і відбувається рукостискання.

– Приємно мати справу з тобою, Aguste D.

– І з тобою, Перлинний Тигр.

Согоднішній день

Намджун киває.

– Дивно. Схоже, Перлинний Тигр справді дбає про свої омеги. Може, він таки альфа.

Юнгі киває.

— Так, майже кожне завдання, для якого мене наймали вбити його, завжди пов’язане з кастрацією через домагання омеги. Тупоголові альфи банд не можуть тримати своїх рук при собі.

Намджун киває, повертаючись до своїх паперів.

— Я не звинувачую його. Я щодня бачу безліч побитих омег, що приходять у відділок. Деякі з них – вуличні омеги, а деякі живуть у пентхаусах. Саме про таких людей як Перлинний Тигр будуть говорити через п’ятдесят або навіть сто років, що вони приклали руку до рівності омег. Так само, як про людей, які боролися за однакові стосунки альфи, бети та омеги, пишуть у підручниках історії.

Юнгі бурчить.

— А я увійду до книги історії поряд із ним. Я буду вбивцею, який знищив найкращого союзника омеги, якого колись бачив світ.

Намджун знизує плечима:

— Принаймні, ти робиш це не тому, що ненавидиш омег чи хочеш їх пригнічувати.

Юнгі дивиться на Намджун.

— Ні, мене просто найняли люди, які хочуть їх пригнічувати, — зітхає Юнгі в розпачі. – Ненавиджу це. Я не хочу його вбивати. Він справді робить тут багато хорошого, захищаючи омег від хижих альфів.

Намджун дивиться на папір.

– Просте рішення – не вбивати його.

Юнгі відкидається на спинку дивана і стогне: – Я не можу цього зробити! Його голова коштує два мільйони! З цими грошима зможу перестати бути кілером! Я зможу поселити маму в хорошому будинку і показати їй, що я хороший альфа, який може її забезпечити. А не якийсь стереотип альфи.

Намджун хитає головою.
— Я все ще не розумію, чому тобі це потрібно доводити. Стереотип альфи настільки дурний і токсичний. Я ніколи не став би твоїм другом, якби ти був таким.

Юнгі дивиться у стелю, згадуючи своє дитинство.

– Так, коли ти виростаєш альфою в маленькому містечку, населеному переважно омегами та бетами, всі тебе бояться. Навіть твоя власна плоть та кров. Вони навіть не знають альф, але поводяться так, ніби знають про альфи все.

Юнгі зітхає і дивиться на Намджун.

– Я не знаю. Я не хочу тобі набридати.

Намджун знизує плечима.

— А що мені ще робити? Давай.

Юнгі усміхається, але лише для того, щоб приховати свої справжні емоції.

— Ну, я не люблю казати, що в альф все погано. Тому що, порівняно з омегами, це не так. Ми можемо гуляти ночами. Нам не потрібно турбуватися про те, що нас продадуть у торгівлю людьми, що нас зґвалтують або щось таке. Але коли я ріс у маленькому містечку, де не було багато альфів, усі завжди так боялися мене. Щоб приховати свій страх, вони знущалися з мене. Мене били, щоб поставити мене на місце і показати, що я не кращий за них. Одного разу вночі мама знайшла мене, що плакала в моїй кімнаті і сказала, що щоб довести, що всі помиляються, я повинен заперечувати свою справжню природу і постаратися якнайшвидше отримати нашийник. Який же це пиздець! Ти говориш своєму синові, щоб він ніколи не був тим, хто він є насправді?

Намджун сумно киває.

– Я розумію, Юнгі. Пам’ятаю, коли я був дитиною, моя мама посадила мене за стіл і провела зі мною альфа-розмову. Вона сказала мені, що я ніколи не зможу по-справжньому прийняти себе як мій батько-бета. Сказала, що це може бути дуже небезпечним, якщо я це зроблю. Сказала, що люди злякаються, і мене можуть підстрелити. Вона не сказала, що мене треба відразу ж пов’язати нашийником, але вона сказала, що коли я це зроблю, все налагодиться.

Юнгі хитає головою.

– Я не розумію. Я б ніколи не хотів, щоб мене окольцювали. Омеги та бети не роблять цього. Чому альфи вважають, що їм це потрібно?

Намджун знизує плечима.

— Це для того, щоб альфа був небезпечний. Щоб показати, що альфа належить іншому омезі чи бету. У деяких моментах це мило, наприклад, я не відмовився б від нашийника, але тільки для того, щоб показати своїй другій половинці, що я вірний їй на все життя.

Юнгі відмахнувся.

— Мені це просто не потрібне. Якщо люди навколо мене не можуть зрозуміти, що я не завдаю шкоди, це їхня вина.

Намджун сміється.

– сказав кілер.

Юнгі кидає на нього погляд.

– Неважливо. Просто мені це не потрібне. Якщо я колись зустріну хорошого омегу чи бету, який захоче бути зі мною, то вони повинні зрозуміти мої міркування та підтримати мене.

Намджун киває та бере свою газету назад.

– Згоден. Якщо ти і твій партнер не мають однакових думок у таких речах, то, ймовірно, вам не судилося бути разом.

Юнгі киває, підводячись з дивана.

— Я піду посплю, перш ніж викрасти цього хлопця сьогодні ввечері. Побачимося пізніше.

Намджун киває.

– Побачимося.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь