Діана Фрезер доволі цікава героїня, вважаючи що про неї ми знаємо доволі мізерну кількість інформації.

Фея має вищий ступінь часодійства, володарка Залізного ключа, підопічна Діари Делш та фрейліна у Білому замку. Навчається на 8-ому Часовому Колі. Крила світло-блакитні, місцями прозорі.

Її життя до участі у Часовому колі покрите густою завісою таємниць і недомовок. Я не будуватиму теорії де ж батьки Діани( хоча на мою думку їх могли зачасувати на війні, або ж просто якийсь скажений часодій, схожий на батька Марка. А Діара, яка скоріш за все була або близьким другом родини, або ж просто дуже співчутливою особою, удочерила дівчинку).

Нам невідомо коли народилася Діана, бо про таку надсекретну інформацію феї вперто мовчать. Феї вважають Дні народження порожнім витрачанням часу, бо ж краще тобі посидіти і подумати над життям, ніж веселитися й отримувати подарунки. І якщо це столітні феї чи фіри то питань немає, а як щодо дітей і підлітків? Щоб ви там не казали фей це милі створіння, просто з дуже гострими крилами і купою таємниць.

І з усього цього випливає питання – а скільки років Діані? Багато хто не думає про це, інші вважають, що вона одноліток Василини, а дехто заради чогось шокуючого пише у своїх роботах, що Діана столітня карга, яка дивиться на всіх і думає “Великий Час і мені з цими йолопами планету рятувати?!”

Зараз же я хочу привести доволі достовірні докази того що Діані не більше 20 років.

По-перше(і найголовніше), Діана ключниця – володарка Залізного ключа.

Час – це часівна стріла, зброя і захист.

Часодійна книга

А тепер згадаємо слова Астаріуса про те що Пурпуровий Квіт молодий та оновлений, значить до нього повинні йти такі самі зелені та юні особи. Найстаришими з усієї компанії були Марк, Ярис та Рок.  А Року близько 20, бо Астрагор мав право вселятися у сина.

І зараз хтось обов’якзово скаже, що Діана молода, але не по мірках часівників, а фей. Та я рішуче відхиляю цю ідею, бо маю величезні сумніви, що Пурпуровий Квіт має таку функцію, як сканування твого віку на думку кожного з народів.

По-друге, Діана не приймала участі у крилатих боях на Чаруваннях. ( Нагадаємо, що тебе візьмуть туди тільки після 18-ччя).

По-третє, табір “Вершина” на Осталі.

В третій загін приймали дітей від 7 до 13 років. В другий від 13 до 16. А в перший від 16 і мабуть до пенсії=)

А Діана, як відомо була в одному загоні з Фешем, який був у другому. А це доводить, що Діані немає й 18. Хоча як варіант, фея легко могла збрехала про свій вік на реєстрації, аби бути в одному загоні з друзями.

Звичайно з’являється питання як же Діана будучи підлітком стала фрейліною у Білому Замку? Чесно, я зовсім не здивуюся, якщо Діара спеціально попросила Ліссу влашувати Діану. Бо підозрюю Діара готує своїй підопічній майбутнє якогось міжнародного посла, або учасницею Ради Фей. А Біла Королева не змогла відмовити подрузі, та й вищій ступінь теж зіграв свою роль.

У висновку хочу сказати, що я майже на 100 % упевнена, що Діана одноліток Василини. Хоча хто ж знає цей часовий світ і фантазію Наталії Щерби…

 

 

 

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь