Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Отрута, яка не вбиває

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Робота для Осіннього Фікрайтерського З’їзду 2021.

Ключ: Все що не вбиває

Бакуго здається людям божевільним. Людиною, з якою не варто вступати у близькі стосунки. Може йому дійсно не вистачає клепки в голові, але межі відомі. 

І Мідорія це знає. Тому він наближається повільно і поступово. Мала доза отрути не вб’є тебе, а лише зробить сильнішим імунітет. 

Кожна зустріч, кожна розмов і бійка збільшували дозу. Але інколи здається, вони підходили все ближче і ближче до тієї грані, що може вбити. 

Тоді коли Бакуго нависав над Мідорією, притискаючи до підлоги. Ізуку знав, що це все навмисно. І Кацукі прекрасно це розумів. Ігрива посмішка на його обличчі та палаючі очі видавали Деку усі його бажання. В обох у грудях стискалося, а в голові паморочилося чи то через бійку, чи то від гарячого дихання один одного. 

Коли Деку під час індивідуальної практики обвиває шию Бакуго, ногами втискує в мати на підозі, обидва вони уявляють як опиняться у такій позі зовсім в іншій ситуації. Кацукі подобається відчувати вагу тіла Мідорії, тому він трохи піддається, аби тільки Деку зробив це ще раз, опинився зверху. І Мідорія це знає. Тепер уже він переможно дивиться на зверху Качана знову і знову. Вони повторюють цей спектакль поки Всемогутній не повернуться від термінових справ. Тоді Бакуго вже не піддається, і Мідорія страється відбиватися.

Коли Бакуго змушує Деку притулитися до стіни спортзалу прямо на уроці, вони ризикують. Тоді Кацукі посміхається і Мідорія почуває себе впевнено, відповідаючи йому тим самим. Це закінчиться тим що Бакуго бути тримати комір вже покоцаної кофти Мідорії і погрожувати. Ізуку знає, це не правда. Бакуго усвідовлює це і тому дозволяє подібне.

Коли вони ховаються під сходами, вони майже на межі. Бажання переросло здоровий глузд і Мідорія, знову біля стінки, торкається губ Бакуго своїми, на що той відповідає напористо і впевнено, наче вони робили це тисячу разів. Кацукі запускає руку у кучеряве волосся, а Деку обіймає його талію. Дзвенить дзвінок, а вони, щойно відірвашись один від одного, намагаються віддихатися. І Мідорія усміхається від задоволення. І Бакуго підтримує це. 

Коли вони у кімнаті Бакуго, вони не ризикують. Бо межі вже не існує. Тільки двері зачиняються, Кацукі кидається до Деку. Мідорія жадібно цілує його, зжимаючи великі та чуттєві груди. Бакуго стогне, торкаючись Ізуку так, що змушує того здригнутися. У цей момент отрути в їхніх тілах немає, це антидот. Тепер вони сильніші за це, тепер це не вбиває.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

3 Коментарі на “Отрута, яка не вбиває