Юньмен Дзян огорнула тиша, яка страшна рідкість для клану. Адже зазвичай цю тишу порушували крики Юй Дзиюань та тупіт адептів.

Зараз Вей Їн чув хіба що шум у вухах і чесно був би радий почути різкий гуркіт своїх дверей і фігуру Мадам Юй у ній.

 

Жінка часто невтішно висловлювалася щодо його запаху особливо поблизу гону. Порівнюючи його з усіма можливими помиями та іншою гидотою.

 

– Від тебе тхне, Вей Вусянь, – Гарне обличчя морщитися в огиді, витонченим рухом Мадам Юй кидає в ноги Вей Їну вже знайому баночку подавлювачів. – Ти мені засмердив весь двір, тц, тварина.

 

– Дякую, Мадам Юй.

 

Він стійко терпів ці висловлювання, поки одного разу чергову тираду не почув глава клану. Сварка була таких масштабів, що подружжя не спілкувалося кілька місяців. Вей Їну було незручно від розладу в сім’ї, провиною якої знову став він, адже нічого не заважало йому терпіти далі. На це Дзян Фенмянь лише сумно посміхнувся і запустив теплу руку в неслухняне волосся.

 

– Я сам винен, що не помітив цього раніше, вибач мені, А-Сянь.

 

 

 

 

Зараз здавалося, що не залишилося живої душі в клані. Гон наступив набагато раніше застав Вей Їна в ліжку. Одяг здавався вкрай важким, а шкіру вкрила легка плівка вологи. Хоча за вікном вирує осінь у кімнаті було нестерпно жарко. З початку контролювати кожен вдих і видих важко, але з часом звикаєш.

Зрозумів свою помилку юнак не разу. Занадто він звик жити на подавлювачах з рук Мадам Юй. Без них хотілося лізти на стіну. Десни хворіли від зубів, що подовжилися, а в очах стояли плями. Пригнічена роками сутність альфи лякає. Юй Дзиюань має рацію. Він не більш ніж тварина якщо, будучи заклиначем у стадії формування ядра, не може впоратися з дурною природою свого тіла. Той же Дзян Чен або мила Яньлі на пам’яті Вей Їна ніколи не страждали на подібне. Він неодноразово бачив шиді в гоні. Його не доводилося закривати в кімнаті чи обпивати гіркими травами. Хіба що характером він у цей період все більше скидався на запальну матір.

Вей Їн сидів напівлежачи спираючись на стіну, вперше в житті він був би радий компанії Павучихи.

 

Ширма його дверей з неприємним звуком для чуйного слуху відчинилася. У кімнату проник запах чужого тіла. М’який і спокійний що приносить, свіжість осіннього ранку, на відміну від різкого Мадам Юй. Вей Їн швидко облизує язиком сухі губи і жмуритися намагаючись сховатися від запаху, що манить. Ні, все це здається йому безглуздим.

Він чує шарудіння важких одягів та легку ходу. Пурпурна тканина, вишита сріблом. Вей Їн відвертається, намагається сховатися у власному одязі та кутку кімнати. Йому страшно уявити хто зараз перед ним, страшно і соромно. Прохолодна рука не дає ухилитися і піднімає його голову.

 

– Подивись на мене, А-Сяне.

 

Від млосного розслабленого голосу тепліє внизу живота. Вей Їн пам’ятає свій перший гон, як він провів його в обіймах дбайливого Фенмяня. Йому було не більше дванадцяти, різкі зміни в тілі жахали, а теплий запах і ліки не давали потонути в маренні.

Спогади з дитинства змушували червоніти через стільки років. Порочні та неправильні думки за які Мадам Юй недаремно називала його твариною. Вей Вусянь піднімає погляд на главу Дзян, майже повністю оголеного умовно вкритого пурпурним одягом. Чорне хвилясте волосся, зазвичай заплетене в юнменські коси, незвично струмує по плечах, кілька пасм спадає на ніжне обличчя. Парубок лащиться щокою шукаючи відради від жару в прохолодній руці чоловіка.

 

– Дядько, я…

 

Сірі очі застеляє пелена сліз чи то від перезбудження, чи від неясної туги. Одна річ представляти подібне спекотними ночами і зовсім інше бачити і відчувати на яву. Вей Їн хитає головою стискаючи долоні.

 

– Ви будете жалкувати через це? Адже це…

 

– Ні, А-Сянь, анітрохи. – Фенмянь здається лише розчулюється такої скромної реакції юнака. Під маскою хитрої та некерованої дитини ховається настільки стриманий і чуттєвий альфа. – Дозволь мені потурбуватись про тебе, любий.

 

Вей Їн нахиляється вперед, він все ще не вірить у дійсність подібного, поки його гаряча долоня не опускається на білі стегна, пробираючись крізь тканину.

 

Губи Фенмяня торкається усмішка. Запах молодого альфи давно дурманить його суть. Він не був ніколи щасливий у шлюбі зі своєю дружиною, але знайшовши дитину свого першого і єдиного кохання у житті, чоловік здавалося знову знайшов його сенс. Який вирощував і плекав краще за своїх двох дітей. Великі сірі очі волого блищать, у всій юнацькій постаті читається пристрасть і готовність розтерзати його будь-якої миті. Вей Їн горнеться, обережно вилизуючи його шию. Гарячі губи проходяться по жилці, що нерівно б’ється. А гострі ікла акуратно прикушують шкіру

 

Тваринне бажання затаврувати, присвоїти, бореться зі здоровим глуздом. Усі відразу зрозуміють. Всі дізнаються і роки жахливого нестерпного зображення щасливого шлюбу будуть нанівець.

 

Фенмянь видихає, намагаючись усвідомити свої відчуття, поки чужі руки охоплюють його боки притискаючи сильними пальцями ближче до свого юнацького тіла. Дихання збивається, коли він відчуває вологий член Вей Їна. Руки самі тягнуться розмазати вологу по всій довжині, окреслюючи кожну вену. Варто альфі прикусити шкіру шиї трохи сильніше, як у нього розплющуються очі, він судорожно схоплює повітря, відчуваючи, як стегна зводить спазмом і нову порцію волги на них.

Вей Їн не вірив, що це відбувається з ним. Занадто жарко, надто чуттєво. Він обводить отримані у боях шрами на спині дядька, опускаючи долоні нижче. Пальці ковзають припухлий отвір. Він легко піддається. Картина того, що його дядько готував себе для нього жахливо лестить юнакові.

Дзян Фенмянь контролює дихання, намагаючись впоратися з розтягненням, тому варто голівці сковзнути всередину, як він виявляється перекинутим на просочену запахом альфи постіль. Вей Їн міцно стискає піднімаючи стегна, відкриваючи собі огляд на свій член, що проникає в чуже тіло. Чорні пасма розкидалися ореолом на подушці, на гарному обличчі брови чоловіка зсунуті до перенісся, а з вологих губ злітають бажані зітхання.

 

– Рухайся, а не дивись, А-Сяньх … ах!

 

Стегна юнака рухаються у різному темпі, входячи під різними кутами. І в кімнаті лунає солодкий стогін, одразу ж перекритий жарким поцілунком.

Ікла, що подовжилися, кусають чужі губи. Заборонене почуття, бажання поглинути мріяне тіло повністю і без залишку. Присвоїти і не випускати, наплювавши на всі правила і моралі, помітити одруженого омегу, що знаходиться в його руках, так правильно і природньо.

Вей Їн одним рухом перевертає Фенмяня на живіт, вбиваючись одним злитим поштовхом. Глава Дзян спирається спиною до жарких грудей, відкидаючи голову на чуже плече. Тремтяча рука, закинута навпомацки притягує голову юнака.

 

– Кусай, А-Сянь прошу…

 

Тихий шепіт змушує Вей Їна сповільнитися, не вірячи в почуте, заглядає в теплі вологі очі повні не пролитих сліз.

 

– А-Сянь…ха… А-Сянь чуєш. Давай втечемо. Я так утомився, А-Сянь.

 

Мокрі хвилясті пасма прилипли до світлого обличчя, Вей Їн їх акуратно прибирає, злизуючи солону вологість з вродливого обличчя. Теплі губи поцілунками спускаються до шиї, де знаходиться псевдо-мітка від Мадам Юй, яка не несе за собою нічого крім виду. Хлопець відновлює рухи штовхаючись глибше відчуваючи зростаючий вузол, охоплений гарячими стінками. Примушуючи жалібно плакати і рвати ліжко чоловіка під собою. Щелепа юнака замикається, гострі ікла рвуть шкіру. Від смаку чужої солодкої крові, вузол набухає повністю, розтягуючи чуже тіло, заповнюючи його гарячою рідиною.

 

Вони лежать, обнявшись усіма кінцівками, чекаючи поки спаде вузол. Вей Їн ніжно вилизує залишки крові на яскравій мітці, під тихе бурчання коханого.

 

– Ти вже вибрав куди хочеш вирушити? – Юнак погладжує м’які боки, вдихаючи запах осені, що змінився.

– Вей Їн, ти впевнений, що готовий пожертвувати своїми амбіціями на цього старця?

– Я це вирішив, коли зціпив зуби на твоїй шиї, тепер настав час мені тебе ощасливити. Як щодо моря.

Чоловік потягується всім тілом, бурчання переходить у тихий сміх доки той не зловлять чужі губи.

– Море так море.

 

Якби тільки Мадам Юй не забула потрібні папери, її син не застав би прямим свідком знищення їх сімейної ідилії під стогін її чоловіка та його батька. Задоволення, якому дарує аж ніяк не його законна дружина.

 

1 коментар

Залишити відповідь