Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Новорічна хроніка організації «Хеллсінг»

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

17:00: Нервово виплюнувши у бік Алукарда недопалок сигари, Інтегра поправляє краватку і обіцяє, що якщо через п’ять хвилин всі не будуть готові до виходу, то через десять хвилин їх уже винесуть (що головне – винесуть вперед ногами). Алукард майже наважується пискнути щось про те, що його це, в принципі, влаштовує, але вчасно розуміє, що краще прикусити язика.

17:05: Інтегра, Алукард, Вікторія, Волтер та Бернадотте нарешті вивалюються з маєтку та залазять до машини. На запитання Алукарда «А можна я поведу?» всі хором відповідають безліччю слів, з яких цензуне лише «НІТ!» і щось там про мать.

17:30: Ролс-ройс під’їжджає до Букінгемського палацу. У всіх вираз обличчя обвинуваченого в чаклунстві, який очікує на тортури інквізиторів. Інтегра бурчить собі щось під носа (навряд те, що пропустила б цензура).

17:40: «Ролс» зупинився на початку червоної доріжки, першою виходить Інтегра з неймовірно урочистим і сповненим щирої радості виразом обличчя. Решта вивалюються з машини просто дурнувато посміхаючись та махаючи.

17:50: Перевітавшись з усіма почесними Іскаріотами та Мілленіумівцями, Інтегра хапає за вухо Алукарда, який побачив батю Андерсона, і з виразом обличчя: «Рипнешся – часник малиною здасться», проходить з ним до приміщення, стилізованого під актову залу середньостатистичної загальноосвітньої школи Кропивницького, де садить вампіра поруч із собою в першому ряду.

17:55: Всі вже вмостилися і тупо витріщаються на новорічну ялинку, що стоїть посеред сцени.

18:00: Під ріденькі оплески на сцену виходить королева і починає традиційну промову про єдність світової спільноти, досягнення у боротьбі з нежиттю та успішну співпрацю Англії, Італії, Бразилії і Німеччини, і ще багато чого в дусі середньостатистичного саміту ООН.

18:10: Мілленіумівці зиркають на Майора з виразом обличчя: «Ну можна ми підемо додому?». Майор їх не чує і не бачить, бо свого часу навчився спати з розплющеними очима.

18:15: Шредінгер совається на стільці і крутить головою на всі боки; Ріп гіпнотизує мушкет, Ганс гіпнотизує Ріп, Док гіпнотизує Ганса, Зорін гіпнотизує Дока, Док не витримує і надягає труси на голову.

18:20: Док відчуває на собі якісь недобрі погляди, знімає з голови труси та надягає їх назад.

18:25: Королева продовжує промову, роблячи невеликий ліричний відступ про блакитногогих олуш з Галапагосів. Хенкель розуміє, що перед нею вже Юміе, і акуратно прибирає руку черниці від катани. Юмі хоче щось сказати, але Хенкель, передбачаючи наслідки, машинально закриває їй рота долонею.

18:35: Алукард соває на стільці і, смикаючи за рукав піджака Інтегру, дивиться на неї благальним поглядом. Інтегра пришикує на Алукарда і продовжує сидіти з незворушним обличчям.

18:40: Шредінгер пристрибує на стільці, стражденно притискаючи до голови неківські вушка.

18:45: Надивившись на ялинку, Бернадотте переводить погляд на груди Вікторії… яка на ялинку ще не надивилася.

18:50: Думаючи, що ніхто його не бачить, Максвелл дістає з-під сидіння пляшку перваку і наливає собі склянку.

18:53: Зрозумівши, що помилявся, Максвелл, з виразом обличчя: «Від серця відриваю», ділиться перваком з Іскаріотами і Міленіумівцями, що нахабно витріщаються на нього. Іскаріоти (не зважаючи на те, як скрегоче зубами Максвелл) доброзичливо пропонують начальницький первак ще й Хеллсінгівцям. Бернадотте замість скляночки спустошує півпляшки. Вікторія каже, що не хоче дихати на Святого Миколая перегаром, і відмовляється. Волтер заявляє, що алкоголь – це зло, і пити його не буде.

18:55: Волтер тишком тибзить пляшку і наливає собі скляночку, закусуючи шматком сала, забраного в Максвелла з-під носа.

19:00: Алукард вдесяте смикає Інтегру за рукав і дивиться на неї очима Кота в чоботях із «Шрека». Інтегра знову пришикує на нього і продовжує сидіти з тим самим незворушним виглядом.

19:10: Не витримуючи націлених на нього поглядів, Максвелл дістає з-під сидіння ще три пляшки перваку і пускає їх залою.

19:15: Зрозумівши, що стає цікаво, Майор прокидається і забирає пляшку в Шредінгера, який саме збирався прикластися до неї. Кицік невдоволено засмикав вушками і, поклавши ногу на ногу, став швидко бігати залою найнещаснішим у світі поглядом.

19:20: Промовивши: «А тепер давайте згадаємо минуле!», – королева, активно жестикулюючи, починає бурхливу детальну розповідь про мезозойську еру.

19:25: Алукард трясе Інтегру за рукав так, ніби засунув під рукавичку міксер. Нарешті, Інтегра не витримує і, витягнувши з правого вуха навушник, простягає його Алукардові. Носферату задоволено засовує навушника у вухо і тепер сидить з тим самим незворушним виглядом, що й маста.

19:30: Андерсон помічає, що Альхамбра з Валентайнами, які сидять поруч, ріжуться на колінах у карти, робить їм суворе зауваження, читаючи коротку проповідь про непошану до старших і диявольську природу азартних ігор. А потім, зі словами: «Ну давайте два-на-два, чи що», й сам приєднується до них.

19:35: Королева перериває свою промову про тяжку долю білки з «Льодовикового періоду», щоб з усім залом подивитись на Інтегру та Алукарда, які співають (а точніше, вже кричать на все горло) «Їжачка» гурту «Фліт».

19:36: Інтегра та Алукард присоромлено понурюють погляд і ховають навушники та телефон.

18:37: Королева відновлює промову. Інтегра непомітно дістає телефон та простягає один навушник Алукардові.

19:40: По залі розлітається «АХ ТИ КИЦЮК ПАРШИВИЙ!». Джерело крику – Док, що сидить поруч із Шредінгером. Причина – мокра калюжа під котом, що дивиться на всіх винуватими очима.

19:45: Не встигнувши відновити свою промову, королева перервала її. Всі знову дивилися на Інтегру з Алукардом, які на весь голос співають GO_A – «Шум».

19:50: Інтегра знову збирається сховати телефон, але помічає поганий блиск в очах Міленіумівців та Іскаріотів. За хвилину Гюнше, на пару з Андерсоном, вилазять на сцену, спихають із неї королеву і підключають до динаміків телефон Інтегри.

19:52: Іскаріоти бігають по сцені в ролі шоу-балету в Інтегри з Алукардом, які на все горло співають «Ах, Бандеро, український апостол» Ореста Лютого.

19:55: Вікторія, Хенкель та Юміко (хоча ні, схоже все ж Юміе) вискакують на сцену, хапають мікрофони і, увімкнувши потрібний мінус, починають співати «Бібліотеку» гурту «Колос».

19:57: Із зали долинає п’яний крик: «А ТЕПЕР ДАВАЙТЕ «Кіску бєз прапіскі»!». Переглянувшись, Міленіумівці без зайвої делікатності гидливо викидають із зали Волтера.

18:58: Усі шоковано дивляться на королеву в міні-спідниці та на шпильках, що вилізла на стіл, який сама ж і витягла на сцену, та почала танцювати стриптиз під «Мадонну» Жадана.

19:59: Майор репетує «DANCING!», зриває з верхівки ялинки зірку, чіпляє її собі на голову і починає бігати по сцені з криками «Зібен-зібен-ай-лю-лю!».

20:00: З криком «ОК, Happy End» Алукард презирливо вирубує Майора і веде всіх штурмувати фуршет.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

3 Коментарі на “Новорічна хроніка організації «Хеллсінг»



  1. Раритет з далекого 2008 року – мій старенький фанфік по “Хеллсінгу”,
    трохи відредагований, але однаково по-дурнуватому ламповий.Невеличкий буфонадний заряджатор позитивно-святковим настроєм 🙂