Header Image
    Фандом: .Оріджинал

    Джинні прокинулася від дзвону будильника.

    -От, шельма, я знову запізніюсь. Ааааа, дурний будильник.

    В цей момент в кімнату зашла мати.

    – Ти ще спиш?!-  крикнула Долорес.

    -Чого ти мене не розбудила?!- гаркнула в відповідь вона.

    -А що повинна?

    -Я запізнююсь у школу, в мене немає часу тут з тобою теревенити.

    – От нахабне дитя, ти це бачив Джек?!

    -Так, бачив, це неприпустимо- байдуже промовив Джек.

    – Звісно, неприпустимо- наче не помічаючи байдужості в його голосі та очах сказала Долорес.

    – До побачення, мамо та тато. Побачимось після школи- сказала вона й зачинила двері прямо перед їх носом.

     

    Джинні закинула свій сніданок в рюкзак й пішла в школу, по дорозі з’їдаючи його. Непомітно пролетіло 2 уроки. На початку 3го уроку зайшов в клас якийсь хлопець. Спершу вона подумала що він помилився класом, але він не дуже спішив виходити. А коли вчителька попросила тишу то в голові склались пазли.

    – Прошу, тиші. В ваш клас перевівся новенький. Його звати Майк Браун. Майк, ти сядеш з Джинні.

    -Привіт, мене звати Майк.

    – Дякую, весь клас вже про це знає.

    – А тебе?

    -Ти вже й так це знаєш. І годі вже задавати тупі запитання, на які знаєш відповідь.

    Настав обід.

    – О, привіт, куди йдеш?

    – По перше в мене є ім’я, по друге я говорила не задавати тупі запитання, і по третє відчепись від мене.

    – Але чому?

    – Ти мене дістав, вали звідси, чорт тебе побери.

    -Добре, бувай, більше я до тебе не пристану.

    – Ага, котись звідси.

     

    0 Коментарів