Хіната не знала що робити надалi.

Зараз прямо перед нею стоїть вона. Та сама дівчина, якій Хіната заздрила все своє життя, адже він завжди бігав за нею. Та сама дівчина, яка стала для неї найкращою подругою. Та сама дівчина, що звела Хінату та Наруто разом.
Сакура опустила погляд униз і старанно вдавала, що її взуття було набагато важливіше за те, про що зараз оголосив Узумакі:

— Ми з Сакурою скоро одружимося.

Ці слова боляче поранили юну дівчину і та, щоб не заплакати, стиснула кулаки так сильно, що довгі нігті вп’ялися в долоню, поранивши ніжну шкіру. Але навіть не дивлячись на це, її вираз обличчя був, як завжди спокійним. Навіть надто спокійним. Ніхто не знав, що зараз твориться всередині неї і ніхто її не чіпав.

Півроку тому вони з Наруто почали зустрічатись. І ніби все йшло добре — разом снідали, разом обідали, ходили на спільні місії, сміялися, ділилися один з одним секретами та переживаннями; вона дуже добре пам’ятає їх перший поцілунок, їх перший раз … Дівчина вже була точно впевнена, що скоро її коханий запропонує їй руку і серце і вони будуть жити разом довго і щасливо, насолоджуючись один одним. Розпланувала все до дрібниць: що одягне на весілля, скільки буде гостей, дітей, онуків… але мабуть на цьому її успіх закінчився і повернулася та сама чорна смуга.

Що могло штовхнути Узумакі на таке?

Боже, краще б вона не знала причин цього вчинку, почувши якi,  хотілося кричати від болю і битися, закликаючи невідомо до кого.

— Ми переспали і вона… завагітніла, — хлопець винувато опустив голову. – На мені лежить відповідальність за неї.

Мовчання.

— Пробач, Хінато, — тихо прошепотів Наруто, щоб почула лише вона…

Він ще раз глянув на свою, тепер уже, колишню дівчину в очі і, не вловивши там ні краплі емоцій, пішов.

Хіната була зламана. Того дня її зламали навпіл. Усі мрії цієї наївної дівчини розбилися в сувору реальність.

І зараз єдине, що вона хотіла — забути, піти, ні, втекти від цього жорстокого світу, що так легко зруйнував її надію.

— Може, й ми теж? Переспимо, а потім одружимося? — саркастично заявила Хьюга, проводжаючи поглядом парочку, що йде під ручку.

Саске, який за весь вечір не сказав ні слова, багатозначно кахикнув і, дочекавшись, коли набридливі Харуно та Узумакі нарешті зникнуть за поворотом, цілком серйозно відповів:

— До тебе чи до мене?

А через місяць вони оголосили про заручини. Коноха зашуміла. Клан Хьюга був не проти. Причини такої доброти Хіната не знала та й знати не хотіла. Головне, що вона може бути поруч із ним. З тією людиною, яку полюбила по-справжньому.

Вона так сильно прив’язалася до цього хлопця, поряд з яким вона справді забувала про все навколо; вивчила всі його звички і дізналася про нього більше ніж за останні кілька років. Раніше Учиха здавався їй занадто холодним, байдужим до всього навколишнього світу, а зараз… а зараз вона готова була вперто доводити протилежне.

Він завжди вдавався бездушним, але завжди переживав за рідних йому людей і намагався допомогти.

Він завжди був занадто холодний з усіма, але насправді дуже боявся поранити когось словами, як це робив раніше.

У нього добре серце, але зранена душа і Хіната хоробро прийшла йому на допомогу.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь