Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

мисливці не заводять сім’ї

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

написано на Осінній Фікрайтерський З’їзд 2021

ключ: поки ти тут

перед тим, як казати «кохаю», подумай про наслідки.

тамлайн: кінець 11 сезона після спроби перемогти амару


 

Мисливці не заводять сім’ї. В цьому світі це стає прекрасним приводом для шантажу і маніпуляцій, які мисливцям не грають на руку.

Мисливці не заводять мисливські сім’ї. Це жорстока правда життя. Цивільні можуть померти в аварії чи від руки психопата — мисливці довго не живуть, всі вони помирають на полюванні молодими. З партнером полювання перетворюється на постійні хвилювання, що той помре від лапи перевертня чи вампіра; або ж в тій самій аварії.

Мисливці не заводять сім’ї з янголами. Це ж ясно як білий день: все, що надприродне, — погане. А тим паче, якщо з ними спати.

Дін Вінчестер вірив у це все своє життя, жив з гарячою ненавистю до надприродних тварюк, мріючи вбити всіх до єдиної. Мріяв, поки не встромив ножа в серце Кастіеля. Ось тоді все і почалося.

Кас не вписувався в ніякі правила цього світу, виділявся і приходив, коли сам того хотів. Або хотів Дін. Чоловік же стискав зуби і йшов в бар, витісняючи думки про сині-сині очі і світлий тренч.

Кас не вписувався в систему світу самого Вінчестера, і це лякало.

Чоловік мріяв про пишногруду дівчину з довгим волоссям, а не янгола з дивним ім’ям в тілі дорослого чоловіка в костюмі та тренчі. Тренч хотілося зняти, як і решту одягу.

Але мисливці не заводять мисливські сім’ї з янголами. Та коли Дін Вінчестер жив за правилами?

 

Чоловік трохи прикушує губу янгола і запускає руку в темне волосся. Кас на це тихо стогне і проводить долонями по плечу Діна якраз там, де під сорочками приховується його, Каса, відбиток руки.

Вони не кажуть про почуття, це зобов’язує до чогось серйознішого, аніж тихе зажимання в кімнаті. Зараз не час на почуття: в них на кухні Бог ледь живий робить оладки, а його сестра хоче знищити світ. Вони не мають права на це, тільки нечастий секс в проміжках між справами.

Вінчестер сильніше притуляє Каса до себе і заривається носом у волосся. Він міг його втратити, тоді, коли янгол сказав «так» Люциферу. І тому про почуття казати не час. Особливо коли чоловік пов’язаний з Амарою.

Кас немов відчуває зміну настрою, так що обережно обплітається навколо своєї людини. Можливо, це їхній останній день на Землі. Ще один останній. Дін не хоче це казати, але з кожною хвилиною віра в перемогу згасає, як і Бог в бункері. Він має бути сильним ззовні, але тут, в обіймах Каса, він може розслабитися на хвильку і відчути скорий кінець.

– Поки ти тут, — Дін не пояснює, що він має на увазі під «тут», але Кастіель, здається, все і так розуміє, — залишся зі мною?

Сині очі дивляться на Вінчестера, і він бачить в них тільки Каса, свого Каса, з його похиленою головою, низьким голосом і задумливим поглядом. Люцифера в ньому немає, на цей раз Дін може сказати точно.

– Звісно, Діне, — тільки і відповідає Кас, лягаючи збоку чоловіка.

Мисливці не заводять мисливські сім’ї з янголами. Це ж ясно, як білий день. Особливо сім’ї не заводять Вінчестери.

Дін засинає на грудях Кастіеля, поки той обережно перебирає коротке русяве волосся. Вони не говорять про почуття, все і так зрозуміло.

А завтра Дін піде до Амари.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь