Ні, ну звичайно, всі вважали, що він гей. І я також. Про нього в модній індустрії легенди ходили. Наймолодший редактор журналу Vogue. Улюбленець Анни Вінтур з Кореї. Його запрошували на гучніші покази, найскандальніші вечірки, навіть музикальні та акторські премії. Хіба могло бути по іншому, коли про нього такі слухи ходили? Чого тільки коштували його одвічні селфі з Кім Техьоном. Два чоботи пара. Новий креативний директор дому Gucci та редактор найвідомішого видавництва. Ну хіба не сенсаційна новина? А вони до всього цього ще й корейці, в країні яких нетрадиційні відносини частіш за все тримали в таємниці.

 

Ще Чонгука неодноразово бачили на різноманітних вечірках. Кінк-вечірках або в травесті клубах. Завдячуючи цьому він отримав ще більшу кількість фанаток, та правди про своє особисте життя ніколи і нікому не розповідав. Хоча, можливо, найближчі люди все ж знали, але точно не ми, прості особистості.

 

Я до світу модної індустрії не відносилась від слова «зовсім». Чесно кажучи, взнати про Чон Чонгука мені прийшлося, адже моя подруга-кореянка виявилась його фанаткою. Працюючи візажистом, вона мріяла коли-небудь попрацювати для його обкладинки або хоча б невеличкого розвороту, постійно повторюючи, що навіть одна сторіночка — дар з неба. Вона приїхала до Іспанії на конкурс, а після так і залишись тут жити й працювати. В той же чай один мій знайомий покликав мене побути моделлю, а мені потрібні були гроші — от і погодилась. Чого тільки не зробиш, аби довести батькам, що можеш заробляти самостійно. Хто ж знав, що фарбувати мене буде саме Чонхі, та що ми станемо подружками?

 

Зараз я звичайна флористка, тримаюча два невеличких квіткових магазини в столиці. Дякую мамі, яка передала мені свою справу, а сама поїхала з батьком в Італію — він, між іншим, винороб. Збігти від батьківського «заробляй сама, але ось тобі для цього бізнес» в мене не вийшло, тому від нестачі грошей я не страждала. Але якою працею вони зароблялись — знала не з чуток, відпрацьовуючи зміни в магазині, а не просто ведучи бізнес зі сторони.

 

Перший раз про Чон Чонгука я почула від Чонхі близько року тому, коли вона запросила мене щось відмічати до себе в маленьку, але таку затишну квартирку. Виявилось, в той день у того чоловіка був невеличкий ювілей — чотири роки з його вступу на посаду. Саме стільки часу пройшло також зі скандальної обкладинки його журналу з його ж участю. З розуму сходили всі. В Азії — адже він оголився, в Америці і Європі — тому що його тіло було насправді ідеальним. Просто варто це визнати і жити далі. Я так і поступила, випивши келих червоного вина за його здоров’я і вислухавши п’яти годинне аудіо від подруги в прямому ефірі про те, наскільки він прекрасний.

 

Після я чула про нього постійно. Що правда, потім вже не тільки від Чонхі, адже навіть іспанки стали заглядатись на видного красунчика, примовляючи, що могли б повернути його з голубої подорожі. От тільки щось мені підказувало, з їхньою зовнішністю максимум, що вони могли зробити — пройти мимо, не будучи вдостоєними навіть погляду. Як і я. Ну сумнівалась я, що корейцю сподобається іспанка або взагалі хтось не азіатської зовнішності.

 

— Він такий красивий! Кажуть, він зараз прилетів до Франції на тиждень моди, щоб особисто зробити огляд на нову колекцію Chanel!

 

Я чула про це вже раз десятий, і це тільки за сьогодні. А ще було вчора і позавчора. Мені справді було незрозуміло одне: якщо хлопець гей, якого біса усі до нього причепилися? Нехай живе собі і трахається з ким душа бажає! Але ж ні.

 

— Я гадаю, йому подобаються не тільки чоловіки! Чула від одної знайомої, що він тусив з якоюсь дівчиною в клубі зовсім нещодавно!

 

— А, можливо, вони з Техьоном вирішили додати перчинки у відносини?

 

— Блін, хотіла б я стати тою самою перчинкою. Тільки уяви, їх двоє…

 

Ось про це я й казала. Ніби інших чоловіків на світі немає.

 

— Ваші букети. З вас сімдесят євро.

 

Я з натугою посміхалась, намагаючись не конфліктувати, щоб не втратити клієнтів. А так хотілось висказатись на тему того, що вони вели себе, ніби малолітні фанатки, а не дорослі дівчини. Господи, дай мені сил, а їм — розуму!

 

Ближче до вихідних мене набрала Чонхі, зазиваючи до клубу. Вона вважала своїм обов’язком нагадати мені, що мої відносини скінчились п’ять місяців тому, і відтоді в мене не було сексу, та мені й не хотілося. Може тому, що не знаходилось… А можливо тому, що з роками я ставала все прискіпливіше та перебірливіше в чоловіках.

 

Але на до ні до чого не зобов’язуючі танці я погодилась, тому, закривши магазин, пішла на зупинку, на шляху дзвонячи адміністратору, щоб взнати, як справи в другому квітковому.

 

Найсмішнішим для мене завжди було те, як мама підібрала розташування магазинів. Один знаходився біля самої церкви, де проходили вінчання, тому відбою від наречених не було. Зате інший, де сьогодні була я, розташувався якраз поруч з нічним клубом. У такий нам з Чонхі не потрапити, навіть якщо ми б назбирали потрібну кількість грошей. Там на все впливав статус або добрі знайомства.

 

Я підійшла до зупинки, відчуваючи огидний жовтневий холод. Мені куди більше імпонувало літо чи пізня весна, але вибирати не приходилось.

 

— Вибачте, у вас запальнички не знайдеться?

 

Обернулася на голос. Мені було звично чути англійську, але я все рівно подивилась на чоловіка, наче на істукана. Світло від ліхтаря падало тільки на одну частину обличчя, і то не повністю, створюючи тіні. По хорошому, його назвати маніяком — легше легкого. І все риси здавались знайомими. А на вбивцю він схожий був лишень за рахунок розрізу очей, азіатського. Та і по виду, він точно з елітного клубу поруч вийшов.

 

— Я не палю.

 

Чоловік хмикнув, зоставшись стояти поруч, тим самим даючи мені можливість роздивитись його. Кучеряве смоляне волосся, довше звичайного. Червоні штани з чорними розводами, того ж кольору довга легка сорочка. А ще одна леопардова, заправлена за пояс, повинна була зіпсувати образ, як мені здавалось, але робила лише легкий акцент. Так, акцент на його грудях. Якщо придивитись, штани йому були в обтяжку, залишаючи місце для фантазій про широкі та ідеальні стегна. Та і щось підказувало, враховуючи даний факт та мускулисту грудь, руки в нього теж були — закачаєшся.

 

— У мене вдома є сірники.

 

Нічого тупішого ляпнути не могла. Захотілось закотити очі і вийти у вікно, але його ніде поблизу не було. Хіба що кинутись під машину, сподіваючись на краще.

 

Чоловік обернувся, повертаючи до мене свою увагу. Він посміхнувся, та це скоріш нагадувало оскал в світлі ліхтаря. В голові навіть прослизнула думка, що я зовсім з глузду з’їхала. Він же реально міг виявились маніяком! Але я звикла довіряти своїм відчуттям, а він чомусь здавався доволі милим в глибині погляду. Чорному, як ніч. В такі зазвичай боялися нирнути, а я, видно, вже брала розгін на низькому старті.

 

— Я зараз пригоню машину, зачекай мене тут.

 

У той момент, звичайно, кивнула автоматично, але твердо вирішила сісти на автобус, якщо той швидше приїде. Ти ідіотка, Естер! Здалися йому твої сірники.

 

Автобус не їхав, а подивившись на час, прийшло усвідомлення — з моменту, як пішов той чоловік пройшло не більше двох хвилин. Я опустила погляд донизу, роздивляючись себе. Невже виглядала, ніби палю цигарки? Звичайні сірі облягаючі штани в клітинку, футболка з коміром відтінку шато, зав’язане в низьку гульку волосся. Добре, ще був виріз на грудях. Але жодного натяку, щоб могла б палити, навіть на згадці не було!

 

До голови прийшла шалена думка, що чоловік просто придивив мене для сексу. Особисто, дивлячись на нього та його тіло, можна було погодитись не роздумуючи. Не багато чоловіків могли похвалитись такими стегнами, довгими пальцями та поглядом маніяка. Зараз, правда, це вже згадувалось скоріш в позитивному сенсі. Або він просто нагадував якесь містичне створіння, та думок про нього в тому самому позитивному сенсі ставало все більше.

 

До зупинки плавно під’їхав автомобіль марки Hyundai чорного кольору. Машина була прекрасною. Хотілось роздивлятись гладкі лінії та захоплюватись, рівно до того моменту, як відкрилось вікно.

 

— Сідай і показуй дорогу.

 

Я сумнівалась від сили секунд десять. В салоні було затишно та приємно пахло. Від мене потребувалось тільки назвати адресу і дозволити йому забити той у навігатор. Я роздивлялась нутрощі машини, боючись дивитись на чоловіка, що він швидко помітив, але промовчав. Мені знадобилась хвилина, аби все-таки, закусивши губу, подивитись на нього, що вів авто. Знаєте, у багатьох дівчат є фетиш на чоловіків за кермом. До цього моменту я не здогадувалась, що відносусь до них. Риси його обличчя досі здавались знайомими, але я ніби не могла зосередитись та зрозуміти, кого ж він так нагадував.

 

На своїй колінці я відчула гарячу долонь. Жар пробивався навіть через тканину і, здавалось, п’янив, хоча як таке взагалі було можливо? Великий палець легенько огладив шкіру, а останні зжали трохи міцніше. Чоловік міг би стати ідеальним особистим наркотиком або вином, міцно віддаючим у голову. Долоня піднялась трохи вище, від чого я відчутно здригнулась. Наміри продовжити зупинились.

 

— Якщо ти не хочеш, я можу і справді просто взяти сірники і піти.

 

Бив на поразку, чесне слово. Ну хто каже таке дівчині? А він сказав. Я почекала губи, варто було чоловікові перевести на мене погляд. Він і сам все по ньому зрозумів, просто кивнувши та повернувшись до дороги. До мого дому їхати всього то пару зупинок, можна було спокійно пройтися пішки, але зараз вони відчувались, ніби ми через усе місто їдемо. Його долоня так і залишилась в районі мого стегна, десь посередині, вище більше не підіймаючись. Але великий палець гладив шкіру через тканину, що визивало в мені мурах, про яких чоловік точно не знав.

 

— Як тебе звати?

 

Здається, я починала його ідеалізувати, тому що мені вже подобався його голос і ледве чутний акцент в англійській мові. Так і закохатись було недалеко, а я ж усього лиш збиралась приємно провести ніч. Чорт, зовсім забула, що збиралась до клубу.

 

— Естер.

 

Я дістала телефон з сумки та відписалась Чонхі про свої «інші» плани на вечір. Подруга зрозуміла, скидаючи у відповідь хитрі смайлики та прохання потім усе їй розповісти. Господи, невже ця жінка реально збиралась мене розпитувати потім про довжину гордості того, з ким я спала? Ніби я повернулась на рік тому, коли починала зустрічатись з Ітаном.

 

— Можеш називати мене Гук.

 

— А навіщо тобі знати моє ім’я?

 

Дуже вчасно запитала. За логікою речей це потрібно було зробити рівно хвилину тому, до того, як ти йому його назвала. Точно, я ж просто думала зовсім про інше. Відмінна причина, з якої він тільки посміється.

 

Гук тільки хмикнув, завертаючи на мою вулицю. Ось і прийшов час моїм фантазіям ставати реальністю. Я не думала переспати колись з азіатом, але за останні хвилин двадцять встигла уявити все, що він міг зробити зі мною своїми пальцями. Напевно, відсутність сексу все-таки на мені сказувалась.

 

— Тут можна припаркуватись чи десь є парковка?

 

— Можна біля під’їзду. Головне, знайти місце.

 

Гук кивнув, прижмурюючись та видивляючись, куди б йому встати. Вже через п’ять хвилин ми підіймались по ліфті до моєї квартири. Я нервово оглядала стіни, кнопки, навіть лампу, поки чоловік дивився у дзеркало. Що він там побачив, мені було незрозуміло, але вид йому точно подобався. Хотілось сліпо вірити, що були мої форми.

 

Дібравшись до квартири, я очікувала нападу ззаду, палких поцілунків, рук по всьому тілу, але Гук просто пройшов за мною слідом, оглядаючись в темряві. Варто мені було потягнутись до вимикача, чужа руку зупинила в міліметрі, опускаючи долоню та притягуючи трохи ближче до себе.

 

— Ну що? Не передумала?

 

Напевно, він очікував від мене рішення з приводу сірників, але я просто стояла без можливості та бажання рухатись. Навіщо, коли тебе обіймає така груда шикарних мускулів?

 

— Я можу просто забрати коробок і назавжди піти з твого життя. Або зостатися на ніч? Який з варіантів тебе більш цікавить?

 

Голос опустився до шепотіння, і тепер вже точно Гук міг відчути моїх мурах, що бігли по тілу. Напевно, він зараз розтягував усмішку, усвідомлюючи, як впливав на мене. Я кивнула головою. Чоловік відійшов від мене і став знімати взуття. Навіть в темряві квартири можна було помітити, як виріз сорочки відкривав вид на тіло, до якого хотілося доторкнутись, поцілувати.

 

Я видихнула, знімаючи з себе кросівки та намагаючись зміркувати, як мені привести свої думки до ладу, щоб зовсім не впасти обличчям в бруд.

 

— І все ж таки, даси сірники? Я хочу викурити цигарку. Можна палити в квартирі чи краще вийти куди-небудь на балкон?

 

— Можна відчинити вікно.

 

Покивала, поки Гук в темряві попрямував за моєю вказівкою в кімнату. Сама ж рушила на кухню в пошуках сірникового коробка. Світло ліхтарів з вулиці дозволяло достатньо добре бачити дорогу перед собою та не спіткнутись десь ще у коридорі.

 

— Можливо, вип’ємо чогось?

 

Я задала це питання, ледве протягнувши Гуку коробок. Чоловік підняв одну брову, але кивнув трохи уповільнено. Ніби роздумував над моєю пропозицією.

 

— Є коньяк чи віскі?

 

Ось тут я і впала в короткий ступор. Ні, малось, звичайно, але я думала…

 

— А вино чи шампанське?

 

— Шампанське п’ється на святах, заходах. Вино більш підходить до довгих душевних розмов. Горілка до якогось застілля чи клубу, де тобі змішають її з джином чи соком і видадуть за коктейль. А сто п’ятдесят грамів коньяку чи віскі прекрасно підійдуть для інтимної розмови і наступного сексу.

 

Чоловік підпалив цигарку, посміхаючись на одну сторону. Я відійшла до шафи, де зберігався алкоголь на цікаві й не дуже вечори, і дістала звідти пляшку віскі з парою стаканів. Гук прийняв один з моїх рук, варто мені було той наповнити і протягнути йому.

 

Чорт, він навіть палив красиво, запиваючи смак цигарок терпким віскі. На мій смак цей алкоголь був доволі міцним, нехай я від нього і не хміліла сильно, але, нічим не запиваючи, він важко мені давався.

 

— Я зрозуміла на кого ти схожий!

 

До мене тільки зараз дійшло, кого він так нагадував мені увесь цей час. Гук видихнув дим у відкрите вікно, хмурячи брови, однак не повертаючись до мене, аби взнати мою відповідь. Він просто стояв і чекав, коли я скажу своє слово. Ніби вирок. І по тому самому проблиску в очах, що я бачила, готовий був піти в будь-яку секунду.

 

— Мені не варто цього казати, так?

 

— Якщо тільки це цікаво тобі для сексу зі мною — це зачепить. Але нічого особисто для мене не змінить, якщо ти про це.

 

— Чон Чонгук.

 

Так, я сказала це, покірно киваючи головою, ніби болванчик. Гук широко посміхнувся, і я змогла побачити дрібні зморшки, що накопичились у зовнішніх країв його очей. Саме зараз я готова була його роздивлятись, помічаючи кожну шероховатість, можливі вади, котрі порахувала б за привілей для погляду. Напевно, тепер я розуміла Чонхі, так гучно розповідаючу про великого та прекрасного чоловіка з її фантазій.

 

— Що будеш робити з цією інформацією?

 

Я пожала плечима. Максимум, який могла зробити в цю ніч — переспати з ним і залишити це у своїй пам’яті, як галочку навпроти «переспати з відомою особистістю». І все ж, мені раптом стало цікаво, як би він виглядав на своєму робочому місці? Він м’який зі своїми співробітниками чи в ньому присутні нотки тирану? А якщо вони не встигали в строк подачі матеріалу, він злився і кричав чи намагався тихо владнати дану проблему? Як вирішував помилки та недоліки?

 

Гук зробив невеликий ковток, насолоджуючись смаком, та перевів на мене погляд.

 

— В тебе гарний смак.

 

— В батька. Це він подарував.

 

Не хотілось визнавати, що ця квартира була також подарована батьками, а тому тато встиг облюбувати тут деякі місця. Наприклад, мій міні-бар, куди батько звозив вино та віскі кожного раз по приїзду з Італії.

 

— Якому сексу ти віддаєш перевагу? Повільному, швидкому? Ніжному чи жорсткіше?

 

Я впала в ступор, зазираючи Гукові в очі. В його погляді бігали смішинки, але при цьому він був абсолютно серйозним.

 

— Ну, я не впевнена.

 

— У мене більш залежить від настрою, — Чонгук пожав плечима. Він точно намагався мене розслабити. — Сьогодні, наприклад, мені хотілося б почати з повільної ласки, поступово переходити на швидкий темп. Ще трохи кусатись. Навіть не буду проти, якщо схочеш подряпати мені спину, тільки не сильно. Не хочу, щоб довго сходило.

 

Гук тепло посміхався, пускаючи дивні хвилі довіри до нього. Ми одночасно відпили зі стаканів, але я продовжила мовчати. Була «за» його ідею, про яку він тільки но розповів, але не розуміла, чому ми все ще не перешли тоді до головного. Чого він чекав?

 

— Добре, — Чонгук загасив цигарку о заздалегідь принесене блюдце. — Чи потрібна стимуляція клітору для оргазму?

 

Гук вражаюче багато знав про це. Не сказала б, що він здивував, але все ж небагато чоловіків цікавились подібним. У мене всього їх за двадцять чотири роки життя було троє, але це були довгі відносини.

 

Чонгук облокотився плечем о віконну раму, а скроном упирався в скло. Благо, в кімнаті не горіло світло, тільки ліхтарі дозволяли бачити риси його обличчя. Чи навряд вдень я б звернула увагу на нього. Так мені здавалось. Хотілось, щоб так і було. Адже при денному світлі він не так схожий на демона-спокусника. Правда?

 

— Так.

 

— Окей. Можливо, в тебе є якісь інтимні фантазії, які ти хотіла б розіграти зараз? Можемо спробувати.

 

Я задумалась, закусивши губу. Фантазій було багато. В підлітковому віці було прочитано стільки фанатських історій про мого улюбленого співака, і в яких тільки позах та ситуаціях я нас не уявляла. А Чонгук слідкував за моїми рухами, розумовим процесом, що відбивався у зіницях. Варто мені було помітити його погляд, Гук облизнувся. Тепер слідкувала я.

 

— Ну, — давай же, Естер, можливо Чонгук виконає сьогодні усі твої потаємні бажання. — я не знаю. Зараз просто холодно.

 

Гук підняв брови, відриваючись від вікна і підходячи ближче.

 

— Заінтригувала.

 

— Ну, просто я колись хотіла зайнятись цим на балконі, але це холодно і соромно.

 

Останні слова пролепетала швидко, ніби давала привід, чому це неможливо. Залишило зрозуміти, через що в моїй голові це звучало не так ідіотськи, як в реальності.

 

— Перед ким?

 

Ну, чисто логічно, перед сусідами. Їм то точно стане цікаво, хто там стогне на сусідському балконі. От веселощів буде. Здається, Чонгук це зрозумів, адже повернувся до вікна. Тільки повернувши до мене погляд, і його очах знов з’явились смішинки, але він не сміявся наді мною. Зате посмішка була, наче в Чеширського кота.

 

— Якщо мені дуже добре, я теж починаю стогнати. Тут нічого соромитись.

 

В голові промайнули картинки, коли йому могло бути «дуже добре». Мінет? Або? Господи, точно, він же повинен бути геєм!

 

— А твій хлопець не проти, що ти… ну, зі мною?

 

Чонгук спочатку здивувався, але швидко взяв контроль над емоціями, навіть трохи поникнувши.

 

— Він на мене не образиться. Чи ти хочеш узнати щось інше?

 

Я пожала плечима. Мені ніколи не хотілося влізати в чуже особисте життя, тому…

 

— Просто не хочу спати з тим, в кого є друга половина.

 

Чонгук прижмурився, нахилившись ближче до мене. Я зковтнула, одразу відкриваючи рота, щоб вдихнути побільше повітря. Зробити останнє у мене не дуже вийшло, адже Гук в буквальному сенсі заставив мене цим повітрям подавитись. Його губи не були пухкими, але це відшкодовувалось їхньою м’якістю та спритністю. Тільки легкі рухи, що приводили мене у захват. Несильні покусування та відтягування так і просили втратити голову.

 

— У мене є одна фантазія. Дай мені кілька секунд.

 

Дякую, що з моїх пальців не випав стакан з вже допитим віскі. Я тяжко видихнула, підходячи до підвіконня і зоставляючи стакан там. В цей момент я не дивилась на Чонгука, не слідкувала за ним. Мені взагалі було страшно обертатися. Якщо легкі поцілунки так хвилювали, то під час сексу я помру? Саме так же в легендах уві сні вбивали демони-спокусники, так? Цікава смерть, будемо чесними.

 

Краєм ока я помітила, як Гук щось поставив біля стіни, прямо навпроти ліжка. Повернувшись, прийшло усвідомлення, що це моє дзеркало, котре висіло на іншій стіні.

 

— Н-навіщо?

 

— Зараз побачиш, — увесь вигляд Чонгука казав про якесь передчуття інтимного. — Іди до мене.

 

І я пішла. Ніби у нього на поводу. Або у своїх особистих бажань, але я зробила ці кроки до Гука. До того, про кого ніколи навіть не думала, як про коханця. В моїй голові Чонгук мелькав тільки, як об’єкт бажань мільйонів дівчат по світу, але при цьому лишався геєм.

 

Він потягнувся пальцями до вирізу на моїй футболці, смикаючи за собачку униз. А я і забула, ліфчик же не надягала сьогодні, прикривши тільки накладками соски. Чонгук точно загорівся ідеєю роздягти мене самому, що читалось по його очах та діях. Піддівши тканину, він став підіймати її, знімаючи з мене. Разом з зниклою футболкою, я відчула, як мене розвернули до дзеркала. Гук стояв позаду, роздивляючись мене в світлі ліхтарів та облизуючись.

 

Чонгук опустив голову мені на плече, стискаючи в руках талію. Пальцями однієї руки він вміло зняв накладки та відтягнув на одній з грудей сосок. Поки я судорожно хапала губами повітря, він насолоджувався видовищем. Він відчував кожну мураху, котра бігала по моєму тілі. Йому точно подобалось спостерігати, але варто було мені потягнутись руками до його штанів, Гук похитав головою. Зрозуміло, домінувати мені не дали.

 

— Не зараз.

 

Наступні його дії змусили мене знов подавитись повітрям. Задихнутись. А якщо ще і дивитись йому в очі в цей момент — можна побачити, як я подолала відстань, що брала для розгону. Чорний вир мене явно прийняв з великим задоволенням. Він не намагався заводити мене ще більш потрібного, ніби знаючи — я вже в доволі сп’янілому стані. Сп’янілому від нього та його пальців. Тих самих, що зараз проникли мені в штани, долаючи тонку перешкоду нижньої білизни, і повзли ще нижче. Другою рукою він розстібнув замок, даючи собі більше простору.

 

Чорт, якби я знала, вдягла б стрінги покрасивіше, а не танга. Його пальці, що правда, коїли дива. Прості кругові рухи, але очі від них закочувались самі по собі. Я з останніх сил намагалась не застогнати так швидко, щоб не здатись дивною, але Чонгук саме цього від мене і добивався. Адже в наступну секунду я відчула палець всередині. Тихий стогін вирвався сам собою. Я не змогла його стримати.

 

— Ось так мені більше подобається.

 

Я відкрила очі, ловлячи палаючий погляд Чонгука на собі. Йому точно подобалось те, що коїлось. А мені зоставалось тільки тяжко дихати, іноді стогнучи від того, як збільшувалась частота поштовхів. Господи, він усього лише одним пальцем доводив мене до сказу. Варто йому було добавити великий палець, щоб масажувати клітор, і мені здалось — я зірвусь. Але замість цього стогони стали гучніші, а руки все-таки потягнулись до його тіла. Одна пройшла по його стегну, намагаючись притягнути ближче, а друга зарилась в його волосся.

 

— Нетерпляча дівчинка.

 

Чонгук хмикнув, витягуючи з моїх штанів свої пальці і демонстративно облизуючи їх під мій повний гіркоти стогін. Ніколи не думала, що можу видавати щось таке через пустоту всередині себе.

 

Гук обійшов мене, стаючи переді мною. Я очікувала поцілунку, але він обхватив мою талію пальцями та повів задом до ліжка. Варто було упертися в узніжжя ліжка, ноги підкосились, і я впала на постіль. Чорні, як і любила. Такі ж, як його очі, що стояли зараз переді мною. Чонгук опустився на коліна. Я підозрювала, що повинно щось статись в ту секунду, але ніколи не думала про таке одночасно неможливе та солодке розтягування часу. Я косила поглядом у вікно, де виднілося темно-синє небо без зірок.

 

Чонгук не квапився, нехай з мене вже і була знята білизна разом зі штанами, він тільки трохи зволікав. Якщо це можна так назвати, адже його пальці виводили дивні малюнки на моїх стегнах. Ніби він їх так помічав. Зовсім легенько, невагомо, іноді стискаючи, коли підіймався вище. А потім я відчула те, заради чого він опустився на коліна. Господи, врятуй усіх геїв цього світу, якщо кожний вмів так володіти язиком, як Гук.

 

Чонгук рухався поступово, знову змушуючи розгоратись бажання, що трохи згасло, поки він знімав з мене останню одежу. Тільки тепер воно стало ще сильнішим, супроводжуване його малюнками на стегнах та м’якістю язика, мажучого по складкам. Унизу живота ставало важкіше з кожним широким мазком, що змінювалось на легкий дотик.

 

Знов відтягуючи задоволення яркого спалаху зсередини, Гук став входити язиком всередину широкими рухами, ніби розтягуючи. Це теж приносило задоволення, але скоріш було чимось дражливим. Я піднялась на ліктях, згадавши, що лежала навпроти дзеркала. Тільки зараз зрозумівши, що Чонгук так і залишився вдягненим, мені захотілося зупинити особисте задоволення, аби його роздягнути, та він це ніби помітив. Напевно, так і було, адже він підняв на мене погляд і перейшов до минулих дій з новою силою.

 

Мене забрало рівно в той момент, як він стиснув сильніше стегна руками, а сам зробив усього лише один втягуючий рух губами.

 

Поки я приходила до тями наступні секунд шістдесят, Чонгук стягнув з себе обидві сорочки. Пославши в черговий раз за сьогодні свою можливу сором’язливість, я підняла знов на лікті, спостерігаючи, як Гук потягнувся до поясу на штанях. Хотілось допомогти, тому біло вирішено не відказувати собі в цьому.

 

Здавалось, він не очікував такого, вже сам спостерігаючи, як я розстібнула замок та опустила униз таку непотрібну зараз річ.

 

— Можливо, краще заберемось на постіль?

 

Це він зараз про мої коліна дбав чи йому просто не хотілося стояти? Важко було пояснити його порив для самої себе, але я кивнула. На ліжку справді було б зручніше.

 

Чонгук ліг, трохи спираючись на спинку ліжка, попередньо підклавши собі подушок. Чому стало трохи страшно. Ніби я боялась здатись йому страшною під час процесу. Якось в секунду спітніли долоні і серце забилося швидше.

 

— Естер, — він вперше назвав мене по імені за цей вечір. Моє ім’я так забавно звучало з його уст, адже було сказане з акцентом. Та я в котрий раз захотіла потонути та довіритись. — Ти не повинна цього робити. Тільки якщо ти сама хочеш.

 

Я хотіла. Я, чорт мене дери, хотіла. Власне, він зараз переді мною і лежав. Навіть помітила в погляді нотки занепокоєння. Але я хотіла  доставити йому задоволення, тому потягнулись униз, знімаючи останній елемент на ньому у вигляді точно надто дорогих бóксерів і поцілунками по широких стегнах підіймаючись вище. Він почав дихати важкіше, варто було почати покусувати шкіру з внутрішньої сторони трохи вище коліна.

 

На смак Гук був трохи гіркуватий. Тут свою роль явно відіграли віскі з цигарками. І все-таки він був смачним. Я не намагалась заковтнути більше того, що могла, але Чонгук дихав з кожним разом все важкіше. Усе-таки куди більше мені подобалась його реакція, варто було пройтись язиком від самого низу до верху і трохи натиснувши на кінчик члену. Приємно було чути його стогони. Тихі, низькі, хрипкі.

 

— Зупинись, малиш, — привіт, нове прізвисько, і його затягнутий поволокою погляд. — Іди краще до мене.

 

Як я не помітила, коли Чонгук залишив коробку з презервативами на приліжковому столику? Чорт.

 

Я знову відчула його на свої. Мене відволікали, поки він одягав захист. І я цілком згодна на таке відволікання, адже тепер я змогла спробувати на смак його язик. Гук підхопив пальцями одну з моїх долонь, поки другою я спиралась в його груди, і опустив між нашими тілами. Він дозволяв мені самій вибрати кут проникнення і залишав за мною право керувати процесом на самому початку.

 

Ми обидва простогнали рівно в той момент, як я осіла. Достатньо різко для ефекту певної несподіванки, але достатньо повільно, щоб навіть через презерватив відчути процес. Опустивши очі, побачила, як Чонгук задовільно посміхався. Ще я помітила ямку на щоці, ніби хтось спеціально її вирив, аби випробувати моє терпіння.

 

Ті фотографії з обкладинки, котрі показувала Чонхі, нахабно брехали. Його тіло було ще краще, особливо, коли він важко дихав і напружував руки, стискаючи мої стегна. Ходячий фетиш, чесне слово. Я розуміла тепер усіх тих дівчат, от тільки вони лише мріяли, а мені пощастило в реальності. В цьому і була наша відмінність, я хотіла його, адже зустріла в житті, а вони тільки і бачили, що в Інтернеті та журналах. Ну, можливо ще з відстані.

 

Я рухалась повільно, через що Гук стогнав скоріш з обурення, але терпів, тільки впиваючись пальцями в ніжну шкіру. Мені подобалось спостерігати за тим, як він мучився. Насправді, мені було цікаво, наскільки його хвате, і коли він зірветься.

 

— Поверни голову.

 

Чонгук сказав це, піднімаючи долоню і стискаючи мою грудь. Стримати стогін не вийшло, через що я відкинула голову і тільки потім повернула її до дзеркала. Ось, як це виглядало зі сторони. Я вигнулась сильніше, ніби підбираючи ракурс, в той же момент заплющуючи очі, тому що кут проникнення від цього просто руху змінився. Я почула чоловічий стогін, але і короткий смішок після. Здається, не тільки я кайфувала від цього процесу.

 

Я вигнулась ще сильніше назад, спираючись долонями вже об його стегна. Господи, які ж вони ідеальні! Напевно, в той момент не витримав вже сам Гук, тому що я відчула пустоту всередині знову, але на цей раз вона була куди більшою та образливою. Хотілося обуритись, але Чонгук встиг зробити бажане йому швидше. Тепер в дзеркалі ми були зовсім в іншій позі. Він, стоячи на колінах позаду, і я, отримуюча екстаз від нової порції поштовхів, тільки більш швидких, точних.

 

Гук призупинився, розпускаючи моє волосся.

 

— Давно хотів це зробити.

 

Чонгук підійняв мене вище, притискаючи спиною до свого торсу та повертаючи частоту руху. Заднім фоном між стогонами я чула, як скрипіло ліжко та іноді стукало спинкою о стіну. Мені все хотілося дивитися у дзеркало, спостерігаючи за діями Гука і насолоджуватись вдвічі більше. Не тільки фізично, морально, але й естетично. Тому що мені хотілося бачити його напружені м’язи. От тільки варто мені було повернути голову в потрібну сторону , як мене захопили в поцілунок. А потім Чонгук підхоплював усією долонею моє підборіддя і відводив в сторону, аби відкрити собі доступ до моєї шиї. І кусав її, виціловував.

 

Відчуваючи, що я вже на грані, Гук опустив руку униз, ніби подаючи знак і допомагаючи кінчити першою. Я була на це згодна, просто насолоджуючись їм зі сторони. І навіть так, залишки слуху та свідомості після оргазму вловили рик, змішаний зі стогоном, після чого Чонгук звалився поруч зі мною на постіль.

 

— Щібаль.

 

Не зрозуміла, що це означає, але, взагалі-то, могла підозрювати щось матірне. Я б теж зматерилась, але мені не вистачало сил навіть на зв’язні думки.

 

— Дякую, Естер.

 

Мене притягнули ближче, закутуючи в теплі обійми.

 

***

 

З того моменту, як між мною та великим головним редактором Vogue відбувся секс, пройшло два тижні. Я не те, щоб скучила за ним, скоріш, за його тілом. Вранці побачила записку з вдячністю, номером телефону та підписом, що ключі він залишить під килимком. Дзвонити я не наважувалась, адже… Господи, та кого я обманювала? Навіщо йому така, як я, була потрібна? Хіба мало дівчат блукало по вулицях? В будь-якої можна сірники з дома попросити. Тому його номер здавався скоріш звичайною ввічливістю. Та і я б не здивувалась, якби це виявився не його номер взагалі.

 

Чонхі якось дивно швидко зупинила розпитування про прекрасну ніч, коли почула, що та була ідеальною, але я хочу залишити її тільки собі.

 

А вчора набрала мама, повідомивши про якусь круту зйомку в одній зі студій міста, куди замовили квіти саме з нашого магазину. Здалися вони їм. Ну то ладно, діло взагалі не моє.

 

Я приїхала в призначений час. Від мене потребувалось прослідкувати, аби усі квіти були доставлені на знімальний майданчик. Тому піднявшись на другий поверх, я відслідковувала, щоб хлопці заносили квіти і залишали їх в призначеному місці. Навколо одного білого полотна зібралось якнайменш людей десять і в кожного було своя робота. Таке дійство вражало.

 

— Світло потрібно вище і лівіше! Ви що, не знаєте елементарної побудови кадру?

 

Голос був знайомим, але я не додала цьому значення, тим більш, що говорили невідомою мені мовою.

 

— Я сказав вище, а не полетіти кудись за стелю! Ви що, неба дістати хочете?

 

Не знаю, ким точно їм був той чоловік, але, якщо тим, ким я думала, то з керівником їм дуже не пощастило. Я б не витримала такого тиску. Коли усі квіти занесли, стала шукати очима адміністратора, котрий повинен був порахувати кількість корзин ще раз зі мною і відпустити додому. От тільки погляд зачепився за знайомі стегна.

 

Тільки тепер вони були в чорних джинсах. Так захотілось, щоб ці стегна належали іншій людині і мені просто здалося. В той момент до Чонгука підійшов другий хлопець. Доволі манерний, судячи з ходи. Від нього виходив шик та якась розкіш.

 

— Чонгук-а, припини. Злишся так, ніби в тебе сексу не було тиждень.

 

— Взагалі-то два.

 

Я ні слова не зрозуміла, але другий хлопець здивовано захлопав віями, а потім співчутливо похлопав Гука по плечу.

 

— Так трахни когось і перестань знущатись над персоналом. Я тобі вже колись казав, з твоїм справжнім характером зайчика не вийде. А зараз давай зробимо селфі, а то давно нічого не виставляли. 

 

Хлопець підняв руку з телефоном і зробив пару клацань на передню камеру. До мене в той момент дійшло — це той самий Кім Техьон. Половина Чонгука? Що ж, чого і слід було чекати.

 

— Хто сказав одягати бірюзовий пояс, а не аквамариновий?

 

І знову крики, з яких я не розібрала ані слова. Виявилось, головний редактор був жорстким керівником. А я ж це відчула на собі, тільки явно в більш м’якій формі.

 

Техьон закотив очі і, щось прошепотівши Гуку на вухо, пішов до виходу. Проходячи мимо мене, він сповільнився і оглянув мене з голови до ніг. Я навіть подих затримала. Кореєць же тільки посміхнувся і підморгнув, проходячи далі.

 

— Перерва на обід. Щоб через годину усі були як штик і приготували все в найкращому вигляді!

 

Це вже було сказано англійською. Я навіть трохи занервувала, згадуючи, що так і не зустріла адміністратора, а додому ну дуже хотілося, між іншим. Вирішивши плюнути на все і пошукати потрібну людину в коридорі, адже мені здалось, що він міг піти кудись в тому напрямку, вийшла з приміщення студії і пішла по коридору.

 

Наступне, що я пам’ятаю, як мене міцно  схопили чоловічі руки за талію і затягнули в одну з кімнат. Виявилось, це була чиясь гримерна.

 

— Чому так і не подзвонила, Естер?

 

Моє ім’я було вимовлено зі строгістю, навіть з’явилось відчуття, ніби я підлегла, яка розмовляє з обуреним керівництвом.

 

— А то хіба твій номер був?

 

Чонгук хмикнув, засуваючи кімнату, а після ведучи до візажного столику. Там мене вже посадили спиною до дзеркала і стали прямо між ногами, дозволяючи обхопити ними стегна.

 

— Я вранці примітив в твоїй квартирі цікавий фотоапарат.

 

— Тому хотів зустрітись?

 

— Я виконаю будь-яку твою фантазію. Як на рахунок балкону? Я зав’яжу тобі очі, щоб ти не турбувалась про сором’язливість, хочеш?

 

Хотіла. Дуже сильно. Але потрібно було тримати лице.

 

— Навіщо він тобі?

 

— Завтра будемо знімати обкладинку до мого п’ятиріччя на посаді головного редактора. Хотів собі обкладинку з ним.

 

— Щоб фотік загубився в шарах одежі?

 

Чонгук хмикнув, нахиляючись ближче. У світлі дня він все ще залишався демоном-спокусником. Просто зараз його магія діяла трохи по-іншому. Та і думки в мене тепер були куди тверезіші.

 

— Я повішу його на голе тіло. Як тобі ідея?

 

— Причинне місце прикривати будеш?

 

Гук засміявся, оголюючи ряд зубів. Я навіть і не помітила, але в цей момент він був схожий на кролика.

 

— Причинне прикрию трусами, так що фотоапарат буде родзинкою програми.

 

— Я подумаю.

 

Чонгук посміхнувся, вбираючи моє волосся на одну сторону і потягнувшись губами до шиї. Я розуміла, до чого він вів, але…

 

— Техьон не зрозуміє. В цей раз можеш не брехати.

 

Його пальці боляче стиснули талію. Чонгук явно злився. Навіть жовна виступили, що прийшлося зковтнути від страху.

 

— Ми не парочка, — він прошипів це мені в обличчя. — Не подобаються мені чоловіки, та і він скоро одружується зі своєю дівчиною, з якою вони сім років зустрічаються. Люди самі вигадали, а ми лише опосередковано підтримували образ, не більш того. Тому припиняй пускати в свою головушку дивні думки, а то тиждень сидіти не зможеш.

 

Після такої тиради та погроз мені здалось, і моїй голові дитинка радісно захлопала в долоні, тому я покивала. Чонгук точно зрозумів, що мені сподобалась ця ідея тоді, адже ввечері приїхав до мене додому під приводом «позичити фотоапарат». Він про нього геть забув, через що наступного дня прийшлося везти його до студії.

 

Так, усі до сих пір вважали, що він гей. Але я більше ні.

ніть писати…

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь