Зі своїм завданням будильник справляється не з першого разу. Через те, що заснув Чімін надто пізно, він не одразу чує дзвін. Тільки вдруге, через пів години від потрібного часу, хлопець вимикає будильник і одразу піднімається з ліжка, адже проспав. Через різке підняття закрутилася голова і потемніло в очах. Давши собі пару секунд, блондин квапливо прямує до ванної.

 

Час, проведений у ванній, зайняв близько сорока хвилин. За цей час Чімін повністю привів себе до ладу. На тілі не залишилося волосся, шкіра була м’якою і приємно пахнучою, як і волосся на голові. Хлопець завжди хотів виглядати більш фемінно, і якщо обличчя у нього від народження має тонкі риси, то тіло Чімін доводить до свого ідеалу прикладаючи якісь зусилля.

 

Заходячи в свою спальню, блондин перебирав у голові варіанти, щоб йому вдягнути. Особливого дрес-коду у нього в школі не було, головне, щоб усі одягалися за стандартами: світлий верх, темний низ. Чімін одягає чорні джинси, що від початку стегон розширюються до щиколотків, білу оверсайз сорочку, правий край заправляючи в джинси. Ставши біля дзеркала, Чімін  наніс трохи рожевий блиск на губи, після чого кинув його в рюкзак, зібраний ще з вечора. Останнім штрихом стали легкі, ненав’язливі духи, люб’язно взяті на недовгострокове користування у матері.

 

Час до виходу в школу ще залишался, тому Чімін сів на край ліжка, опустивши задумливий погляд на підлогу. Хлопець пішов у роздуми про те, що його сьогодні чекає, і що він справді чокнутий. Чімін був у шоці від себе. Такого від сором’язливого і тихого себе він… не чекав. І що тільки їм рухало?

 

Просидівши так до самого моменту, коли настав час виходити, хлопець піднявся, взяв рюкзак і, накинувши його на одне плече, непомітно вибіг у коридор, ховаючи від матері, що була на кухні, нафарбовани губи. Вона знала, що її синові не подобаються дівчата, але посилалася на підлітковий вік, адже Чіміну лише шістнадцять, які дівчата; від того негативно реагувала на те, що блондин може використовувати косметику, користується бритвою далеко не для обличчя, на якому, на щастя Чіміна, ще не ростуть борода та вуса. Тільки для Чіміна все було серйозніше, адже він був закоханий в Юнґі не перший рік.

 

— Пока, мам! — Швидко взувши білі кеди, хлопець вийшов із квартири.

 

Всі уроки Чімін був повністю занурений у себе. Отямився лише на п’ятому уроці, коли йому надійшло повідомлення від _____v_____:

“Привіт, дітко. У скільки мені під’їхати?”

 

Хлопець занервував ще більше. Він, непомітно від учителя, швидко надрукував:

“О 14:00 у мене закінчуються уроки”

 

Після довгоочікуваного дзвінка, що повідомляє про те, що навчальний день для блондина закінчено, Чімін швидко пхає зошити та підручники в сумку і спішно прямує до вбиральні. Там, стоячи біля дзеркала, він дістає блиск і наносить його на губи, бо майже весь з’їв, доки кусав губи від хвилювання. Розчесавши пальцями волосся, яке до кінця дня вже не виглядало так добре, Чімін попрямував до виходу зі школи.

 

Надворі, стоячи на ганку парадного входу, Чімін оглянув дорогу перед двором до школи. Спочатку йому здалося, що його ніхто не чекає, і настало полегшення, поки він не побачив червону феррарі і хлопця з синім волоссям, що стояв поруч, який спирався стегном об двері машини. Цієї миті щось глухо заболіло в сонячному сплетенні. Чімін проковтнув, вдихнув більше повітря і повільно, щоб не впасти на ватних ногах, став спускатися зі сходів, а потім йти в бік синявласого хлопця, нервово знімаючи один край чохла з телефону і швидко надягаючи назад.

 

— Привіт, Чіміне, — усміхнувшись, промовив хлопець, який і справді виявився вищим.

 

— Привіт… — тихо відповів Чімін. Він так соромився і переживав, що не відразу звернув увагу на те, що хлопець виглядає ще красивішим, ніж на фотографіях.

 

На V була вільна біла футболка, чорні обтягуючі джинси та білі кросівки. Простий образ розбавляли такі акценти як прикраси. У одному вусі довга сережка та один гвоздик, а на іншому невелике колечко. На шиї висіло кілька срібних ланцюжків різної довжини і ширини, на найтоншій був кулон. Пальці були всипані срібними каблучками, а кисть правої руки прикрашали браслети.

 

— Добре виглядаєш, — оцінив він блондина, у якого щоки, після слів, придбали рум’янець. V відчинив Чіміну двері, запрошуючи всередину: — Сідай.

 

Чімін кивнув і сів у машину, подякувавши, поки дверця за ним не зачинилася. Через кілька секунд V сів поруч на сидіння водія і завів феррарі, що відразу завібрувала, немов мурчучи.

 

Декілька хвилин, що для Чіміна були вічністю, вони їхали в тиші, поки V її не порушив:

 

— Та-ак… скільки тобі? 16-17? — спитав V, не відводячи погляду від дороги.

 

— Мені 16, — відповів Чімін, повернувши голову до хлопця поряд і зустрівшись із його зацікавленим поглядом. — Нещодавно виповнилося…— Чімін говорив тихо. Він відчував себе максимально некомфортно і скуто в чужій машині та практично незнайомим хлопцем.

 

— У 10 класі виходить … — Замислено простягнув V. — Маленький зовсім ще, мило.

 

— Ахах… мабуть, — похитав головою блондин і закусив губу. Він відвів погляд на свої руки, зчеплені в замок, що спочивалися на колінах.

 

— Дітко, тобі недобре? Відкрити вікно? — Захвилювався хлопець, зазначаючи, що в листуванні Чімін був набагато сміливішим, він був навіть зухвалим. — Якийсь ти затиснутий. Покатати тебе містом, перед тим, як ми поїдемо до мене?

 

Чімін знову подивився на V своїми великими очима, поплескавши віями. Йому зараз і душно, і морозно. Занадто хвилююче. Чімін вже сто разів пошкодував, що погодився. Аби потягнути час, блондин погоджується на поїздку містом.

 

Новий знайомий Чіміна багато балакає. У нього явно гарний настрій, він багато посміхається і навіть посміюється своїми жартами, на які Чімін лише стриманно посміхається. Через деякий час атмосфера стає легшою, блондин все ще почувається не у своїй тарілці, але завдяки V стало легше дихати.

 

V зупиняється на вулиці з безліччю різних кафе та магазинів, а Чімін запитально дивиться на нього, не наважуюсь ставити запитання.

 

— Дітко, хочеш чогось? — Чімін не поспішає з відповіддю, так само запитливо дивлячись. — Кава, чай… будь-який напій, може бути чогось солодкого чи солоного. Скажи що, я візьму.

 

— Айс латте, — Чімін червоніє. Відмовлятися негарно, та й просити щось незручно. Якщо він ще готував себе до просто сексу, то він точно не очікував, що його кататимуть до вечора і чимось пригощатимуть.

 

— І все? — здивовано піднімає брову V, відчиняючи двері. — Посидь у машині, я швидко.

 

Чімін киває і чує, як двері вже зачиняються. Нерви знову починають пустувати. Хлопець відвертає голову до вікна та піднімає погляд на небо, яке з блакитного вже стало жовто-рожевим. Красиво. Зазвичай Чімін не встигає помилуватися заходом сонця, та й думок про це особливо не виникало. Зараз він розуміє, що дарма, у того часу особлива атмосфера, головне спіймати момент і насолодитися ним.

 

Через кілька хвилин V повертається, передаючи Чімину до рук стаканчик і окремо трубочку. Пак дякує та дістає трубочку з упаковки, після чого розмішує вміст стаканчика та проколює його трубочкою. Він підносить трубочку до губ і робить невеликий ковток, насолоджуючись смаком напою.

 

— А… чому тільки мені взяв? — питає Чімін, повернувшись до хлопця поряд.

 

— Мені не зручно буде пити чи їсти, руки зайняті, — відповідає V, дивлячись на дорогу, і, не помітивши, як до губ піднесли трубочку зі стаканчики, трохи відводить голову назад. Але, зрозумівши, що це лише Чімін ділиться з ним айс латте, охоплює трубочку губами і робить ковток. — Ти милий, дякую.

 

Чімін усміхається і відводить руку назад.

 

— Я досі не знаю твого імені, — подає голос блондин, відпиваючи напій.

 

— Серйозно, Чіміне, тільки зараз це зрозумів? — По-доброму посміхнувся V. — Я чекав, коли ж ти спитаєш. Техьон. Кім Техьон, приємно познайомиться.

 

— Вибач, мені в голову не спало запитати відразу, а потім я вибирав момент, — знизує плечима Чімін і винно опускає голову. Він помітно знітився, а коли почув хихикання Техтона, розслабився.

 

В останніх променях сонця прикраси на тонких довгих пальцях Техьона, що охоплювали кермо, блищали і переливались, граючи зі світлом. Чімін звернув увагу на одну золоту каблучку, яка зовсім не вписувалася в загальну картину інших каблучок.

 

– Ти одружений? — поцікавився Чімін, закушуючи губу, все ще не відводячи погляду від пальців.

 

– Заміжній, – відповів Техьон, теж на секунду опустивши погляд на каблучку.

 

— Оу… і часто ти зраджуєш своєму чоловікові…?

 

— Коли його довго нема. Він часто буває в роз’їздах, а мені так не вистачає тепла, — Кім розуміє, що хоче запитати Чімін, тому відповідає, не чекаючи питання, — Він не знає, звичайно, але, думаю, здогадується, — він знизує плечима, наче це звичайна справа.

 

Чімін не знаходить, що відповісти. Він, щиро кажучи, прибуває в шоці. Начебто й не хочеться стати коханцем заміжньої людини, хоч і на одну ніч. Легка пелена якогось огидного почуття накриває Чіміна, але він старанно не концентрується на цьому.

 

Поки феррарі не заїхала у двір того найбільшого будинку, що знаходиться за містом, Чімін їхав слухаючи розповіді Техьона, зрідка киваючи, а той, у свою чергу, не переставав говорити, отримуючи від цього насолоду.

 

Техьон вийшов з машини і відчинив двері Чіміну, після чого заблокував авто. Хлопці попрямували до будинку. Чімін оглядався із захопленням на красу і розкіш, що оточила його, а Техьон насолоджувався його реакцією.

 

— Давай вип’ємо, крихітко, ти досі напружений, — пропонує Техьон, прямуючи до кухонного гарнітуру і дістаючи келихи.

 

Чімін озирнувся і поквапився за Техьоном, який вже розвивав червоне вино по келихах.

 

Кім, поставивши пляшку назад, підійшов до Чіміна і протяг йому келих, потім обняв за талію і повів до світлого шкіряного дивана, опускаючись на нього. У Чіміна від торкання метелики в животі запорхали і рука з вином трохи заборгувала. Він сідає поряд з Техьоном, намагаючись вгамувати розбурхане хвилювання.

 

— За знайомство, Чімін, — з усмішкою каже хлопець, цокаючись із блондином і відпиваючи вина. — Ну що ж, розкажи про себе.

 

Чімін робить ковток вина. Він утретє в житті п’є алкоголь. Перший був з матір’ю на святі, а в другий його напоїв Хосок дешевим портвейном.

 

— Ну… я скоро перейду до одинадцятого класу, а все ще не знаю, куди хочу вступати, — починає Чімін, опустивши погляд у келих, — а ще…

 

— Ні-ні, дітко, — перериває його Техьон, усміхаючись. — Я прошу розповісти мені, що тобі подобається у ліжку.

 

— А… — вичавлює Чімін. Щоки і вуха різко спалахують, а очі починають бігати з одного боку в інший. Він нервово ковтає, змушуючи себе сказати хоч щось. — Це… мій перший раз… — тремтячим голосом каже він, набравшись сміливості підняти на Техьона погляд.

 

Техьон розгубився. Він розплющує очі з подивом і залпом випиває вино, ставлячи келих на столик поруч. Він теж нервово ковтає, намагаючись переварити почуте.

 

— Ти жартуєш зараз? — Посмішки на обличчі більш нема. — Чому не сказав у листуванні? Я думав… Боже, дітко.

 

— Я просто… хочу, а мені нема з ким і тут ти… — Чімін намагається щось вигадати, але виходить дивне виправдання. Але не скаже він, що вперше з Юнґі хоче повністю його задовольнити, маючи хоч якийсь досвід за спиною.

 

Техьон важко видихає, потріпавши своє волосся. Він знімає свої кільця, залишаючи лише одне, та підвіски з шиї, кладучи прикраси на столик. Також на столик він ставить келих Чіміна. Кім встає і подає блондин руку, а коли встає і Чімін, веде його в спальню на другий поверх.

 

— Може, ще вина? — Знову намагається відтягнути час. Від стресу ноги заплітаються, а долоні починають потіти.

 

— Я не збираюся спаювати тебе, Чіміне, — набагато серйозніше каже Техьон, від його позитиву не залишилося нічого, і це лякає. — Мало того, що ти тільки-тільки досяг віку згоди, ти ще й незайманий. Будь хоч тверезий.

 

Чімін не відповідає, мовчки погоджуючись. Йому стає не так хвилююче, скільки страшно. Переживання накриває лавиною.

 

Техьон відчуває нервозність блондина. Час, що Кім витратив на те, як йому здавалося, щоб розслабити Чіміна, наче вирізали, як у монтажі непотрібний шматок. Він підводить хлопця до ліжка, зупиняючись і питає: — А з дівчатами?

 

— Я навіть не мастурбував… — пошепки зізнається Чімін, хоча краще мовчав, бо від цього зізнання стає тільки гірше. До горла підкочує ком, а серце починає стукати з такою швидкістю, що ось-ось ребра почнуть тріскатися.

 

— Чімін-і, — видихає Техьон, переконуючись, що це не просто школяр, а справжній янгол. Цілком невинний, Кім, здається, сліпне від світіння його німба, а за його плечима бачить крила. — Ти точно цього хочеш?

 

Чімін киває. У нього пропадає дар мови від почуттів, що його переповнюють. А коли Техьон починає розстібати гудзики на сорочці, зникає повітря і стає нічим дихати. Поволі, наче знущаючись, Кім знімає з плечей сорочку, що спускаючись з рук падає на підлогу. Техон притягує Чіміна ближче за талію, нахиляючи голову і торкаючись шиї блондина губами. Залишаючи поцілунок за поцілунком на ніжній шкірі, він розстібає джинси Чіміна і спускає їх з сідниць, а потім садить Пака на ліжко, що знаходиться ззаду.

 

У Чіміна від дотиків теплих губ і холодних рук шкіра вкривається мурашками. Його починає накривати бажання, а внизу збудження, тому що поцілунки Техена такі теплі, такі приємні тілу. Хлопець намагається взяти себе в руки, щоб зробити хоч щось, бо він завмер, наче скляний. Поки Техьон так близько, Чімін підчіплює пальцями краї футболки і тягне вгору. На щастя, позбавити її Кіма виходить швидко і без незручних ситуацій, як, наприклад, якби її не вдалося стягнути з голови з першого разу.

 

Техон, ведучи донизу доріжку поцілунків, опускається на коліна, повністю знімаючи джинси з білизною. Він покриває поцілунками стегна Чіміна та гладить пальцями під коліном. Він піднімає погляд на член блондина, до якого ніхто з них не торкнувся, а варто було б. Чим Техьон і вирішує зайнятися. Обхопивши його пальцями і кілька разів провівши вниз і вгору, він наближається до нього і легко цілує голівку, язиком водить по вуздечці, а потім опускається до основи і веде язиком знову до почервонілої голівки.

 

— Те… — скигне Пак. У нього серце скоро зупиниться. Коли Техьон бере в рот його член, Чімін смикає коліном від несподіваної спеки в роті Кіма, в якому його член повністю зникає і з’являється знову. Не стримавши себе, блондин запускає пальці в синє волосся і стискає їх.

 

З-під коліна Техон ковзає рукою на стегно Пака, погладжуючи м’яку шкіру, дивуючись, наскільки вона гладка. Він перестає рухати головою самостійно, дозволяючи робити це Чіміну, який, як і раніше, стискає його волосся. Навіть трохи боляче, думає Техьон, але руку його прибирати не поспішає, це збуджує. Про себе Кім зазначає, що член у блондина мініатюрний, як і він сам, в решті, і просто міститься у нього в роті.

 

— Те… я зараз, — каже Чімін тонким голосом. Пальці розтискаються і він заривається ними у своє волосся.

 

Техьон поплескує хлопця по стегні, даючи дозвіл, все ще рухаючи головою. Після пари дахносних рухів язиком, Чімін зливається йому до рота з нестримним стоном. Техьон відстраняється і ковтає солону сперму. Він облизує нижню губу, нарешті піднімаючи погляд на Чіміна, який прикрив губи рукою. Ох, цей невинний вираз обличчя змушує палати, відчуваючи напругу в штанях.

 

— Техьон, я, — шепоче Чімін, дивлячись Кіму прямо в очі. Йому чомусь так соромно перед ним стало, так паршиво, що він так швидко скінчив, ще й у рот хлопця.

 

— Все нормально, Чімін-і, — низьким оксамитовим голосом сказав Техьон піднимаючись з колін. Руками він уперся по обидва боки від стегон Чіміна, наближаючись до його обличчя. — Я можу цілувати тебе в губи?

 

— Так… — видихнув прямо в губи Техьону Чімін, після чого відчув їх на своїх.

 

Після недовгого поцілунку, Техьон відсторонився і, посміхнувшись, прошепотів: — Це ще й перший поцілунок? — Дивно, в чому ще за цю ніч Кім виявиться першим? — Все гаразд, я навчу. Просто повторюй за мною.

 

Губи Техьона знову накривають чимінові, але цього разу вже проштовхуючи язик і стикаючись з яхиком блондина. Чіміна зараз відпускає хвилювання, йому стає легко. Мабуть, із поцілунку і треба було починати. Поки Техьон цілує, Чімін розстібає його ремінь, а потім і ширинку, помічаючи, що Техьону напевно було дуже тісно і потрібно було зробити це раніше.

 

Хлопець віддстроняється від чімінових губ і прибирає його руки. Він підходить до тумби і відкриває один з ящиків, дістаючи мастило та презерватив. Він повертається до блондина, якому явно хочеться ще поцілунку.

 

Чіміну так добре, коли Техьон укладає його на ліжко, тягуче цілуючи, а Пак обіймає його за шию і розсовує ноги, дозволяючи Кіму нависнути над ним. Його огортає тепло, хочеться просто лежати і цілуватися, тому Чімін зовсім забуває про те, що це далеко ще не кінець, лише початок.

 

Техьон видавлює на свої пальці мастило і притуляється ними до дирочці Пака. Чімін розплющує очі і злегка дряпає хлопця. Його знову кидає в тремтіння, він зовсім обм’як у руках Техьона, а тут раптом все переривається.

 

Техьон відсторонюється від Чіміна, заглядаючи в його очі, на дні яких хлюпається страх.

 

— Готовий? — питає Техон, поки масажуючи кільце м’язів по колу, чудово бачать, що ні, не готовий.

 

— Так, — тихо відповідає Чімін, звісно, ​​говорячи неправду.

 

Техьон повільно проштовхує один палець усередину, рухаючи ним. Чімін видає тихий стогін, міцніше стискаючи Техьонові плечі. Усередині виявляються вже два пальці. Чімін жмурить очі, йому боляче, йому точно не приємно, і він вже ставить на цьому хрест, збираючись сказати Техьону, але його випереджають:

 

— Зараз, крихітко, потерпи трохи, — шепоче йому на вухо Техьон і тут же цілує. Він рухає пальцями, спочатку розводячи їх трохи набік, розтягуючи, потім проштовхує їх глибше, торкаючись простати і починає водити по ній кінчиком пальця.

 

Чіміна немов окропом облили. Йому раптом стало до сліз добре і він сам почав рухати стегнами, аби це не припинялося. Він тихо ухвалював, цілуючи Техьона в щоку і скроню, тому що його губи все ще були біля його вуха, обпалюючи подихом.

 

Техьон ще раз поцілував Чіміна в мочку вуха, витягаючи пальці. Він підвівся, змусивши Чіміна випустити його зі своїх обіймів. Кім спустив джинси до колін і, відкривши пачку з презервативом зубами, натягнув його на член. Техон, беручи Чіміна під коліном, нахилився до нього цілуючи набагато спекотніше, ніж раніше. Чімін і проти, він розпалений настільки, що цілуючи, покусує губу хлопця. Він зчеплює ноги на попереку Техена, коли той доторкається його дірочки членом і проходить усередину.

 

Техьон тихо гарчить у поцілунок і відривається від пухких губ, втикаючись носом у западинку між ключицями. Ця вузькість зводить його з розуму, штовхає в прірву, не даючи за щось ухопиться.

 

— Чімін… там так вузько і… гаряче,— запинаючись каже Техон, ведучи долонею від коліна до сідниці Чіміна. Він так і завмирає, згоряючи, але даючи Чімін звикнути до члена не малих розмірів. Незабаром він починає повільно рухатись.

 

Чімін дряпає плечі та спину Техьона. Він відкидає голову назад, згинаючись у поперек і стогне, періодично закусуючи губу і скиглі.

 

— Можна… швидше? — питає Техьон, важко дихаючи до груди Чіміна, яка, здається, починає плавитися.

Чімін мукає протяжно і стогне, не знаходячи сил щось сказати, а для Техьона це звучить як згода. Він поступово набирає темп, викликаючи у Чіміна гучні стогін і розносячи по кімнаті звуки ляпанців стегон одна об одну.

 

Отримавши насолоду, але не насичення, від Чіміна в такій позі, Техьон виходить і допомагає йому обернутися спиною. Він мне пальцями сідниці Пака, розводячи половинки убік. Кім злегка тисне блондину на поперек, змушуючи того прогнутися, і входить, відразу починаючи швидше рухати стегнами.

 

Чіміну здається, що такими темпами він зірве собі голос, бо голосніше нікуди. Коли Техьон нахиляється і цілує Пака в куточок губ, блондин втикається обличчям у простирадла, стискаючи їх у руках, поки одну з них не накриває велика долоня Кіма.

 

— Ти такий прекрасний, — доводить до краю солодкий шепіт на вухо. Блондину і погано і добре одночасно, як ніколи.

 

Коли Чімін починає рухати стегнами на зустріч, у Техена перед очима все розпливлося, його накрило хвилею і потопило в насолоді. Зробивши пару грубих поштовхів, він скінчив і вийшов, судорожно знімаючи та зав’язуя презерватив. Кинувши його на підлогу, Кім відкинувся на подушки, притягаючи до себе Чиміна, який не може віддихатися. Цікаво, від чого він помре, від розриву серця чи від нестачі кисню?

 

Блондин поклав голову на груди Техьона, розчиняючись в його обіймах. Кім запустив пальці в його волосся, перебираючи пасма, і поцілував у верхівку, іншою рукою заспокійливо погладжуючи Чіміна по руці.

 

— Засинай, Чіміне, не думай ні про що, — млосно промовив Техьон.

 

Чіміну так добре не було ніколи. Він почувається блаженно, немов у Раю, хоча лише поряд з Техеном. Його нічого не хвилює, нічого не турбує, просто хочеться спати, відчуваючи це тепло. Заплющивши очі, він швидко засинає весь вологий і розпалений.

 

***

 

Напевно, вперше в житті Чімін прокидається не через будильник, або мати, сонячні промені та шум з вікна, а тому, що просто виспався. З тягучим болем у тілі контрастувала тепла ліжко і мирно сплячий хлопець із синім волоссям.

 

Блондин тихо підвівся на лікті, збираючись швидко зібратися і піти, але шерехи від його рухів розбудили того самого синьоволосого хлопця. Техьон ледве підняв злиплі повіки, одразу намагаючись сфокусувати погляд на тому, хто порушив його чуйний сон.

 

— Доброго ранку, — охриплим від сну голосом побажав Кім. Він підняв руку до шиї Чіміна і притягнув до себе, поцілував його у куточок губ.

 

— Доброго, — тихо відповів Чімін, покірно лягаючи на груди Техена.

 

— Сьогодні субота, відвезти тебе до школи? Ви навчаєтеся по суботах? — з шиї пальці попливли вгору, до волосся, ероша їх ще більше, ніж вони скуйовджені зараз.

 

— Ні, відвези мене додому, будь ласка, — попросив Чімін, насолоджуючись копошеннями на голові.

 

— Поснідаємо і поїдемо, — вільною рукою Техен потягнувся до лиця, потираючи його та відганяючи зайвий сон. — Іди в душ, а я спущусь на кухню.

Як виявилося, цікавитися у Чіміна ніхто не став, чи він голодний взагалі. Поставили перед фактом. Але його це влаштувало, не доведеться відмовлятися через незручність. Чімін хотів був підвестися, але згадав, що зовсім без одягу. Він трохи підвівся, дивлячись на такого затишного і сонного Техьона, через що відчув себе так, ніби знаходиться вдома. Вдома з близькою людиною, що зігріває своїм теплом. Але це не його будинок, не його людина, на жаль.

— Ти можеш не дивитися? — скромно, опустивши голову і згорбивши плечі, попросив блондин. Звичайно, він розумів, що Техьон бачив його голим, але соромився все одно, адже це було в пориві пристрасті, наврядчи Кім зосереджував увагу на недоліках чімінового тіла, які він сам собі приписав.

— Кілька годин тому ми дивилися один на одного, будучи без одягу, ти знаєш це? — тихо посміявся Техьон.

— Я дивився на твоє обличчя, — зніяковів Чімін, мимоволі звертаючи увагу на голий торс хлопця, до пояса не прихованого ковдрою. — Будь ласка, я й так морочуся на рахунок свого тіла, не змушуй мене думати про це ще більше…

— Ох, Чімін-і, ти прекрасний, — тепло посміхнувся Техьон, потягнувся і поцілував блондина. — Добре-добре, не буду тебе бентежити, — Все-таки він заплющив очі долонями, так само посміхаючись.

Чімін тихо зліз із ліжка, присів, щоб зібрати свої речі, і, з прищуром озираючись на Техьона, який і не намагався піддивитися, зайшов у ванну кімнату, двері від якої були в іншому кінці спальні. Блондин тихо клацнув замком і склав речі на комод.

— Рушник візьми з нижньої скриньки, — підвищивши голос, щоб Чімін почув, сказав Техьон, встаючи з ліжка, застібаючи джинси.

Техьон спустився на кухню і приступив до приготування сніданку для Чіміна. Сам він ніколи не снідає, тому гадки не мав, що можна приготувати нашвидкуруч. Собі він швидко заварив чашку кави, а Чіміну нарізав фруктів у глибоку тарілку, залив їх йогуртом і перемішав. Поставивши тарілку на стійку, Кім сперся на гарнітур ззаду, повільно розпиваючи кави в очікуванні Чіміна.

У ванній Чімін був близько п’ятнадцяти хвилин, стоячи під душем, намагаючись не мочити волосся, і обмірковуючи те, що сталося цієї ночі. Чи не безумство це? Безумство, не інакше.

Закінчивши з водними процедурами, Чімін спустився вниз, де на нього вже чекав Техьон. Хлопець сів за стійку і, наколовши на виделку шматочок полуниці, відправив собі в рот.

— Я поїв би вдома, тобі не варто… — Чімін замовк, побачивши ображені очі, вирішивши не продовжувати. — А ти чому не їси? Вже поїв, доки я був у душі?

— Я не їм вранці, — Техьон знизав плечима. Він здивувався, коли побачив простягнуту руку з виделкою, на якій був шматочок банана та виноград, а за ними сяюча усмішка янголала на ім’я Чімін.

Техьон видіхнув і, підійшовши, з’їв запропоновані Чіміном фрукти, вважай, з його рук.

— Ти такий милий, дітко, — усміхнувся хлопець, провівши язиком по ряду зубів.

У блондина знову щоки почервоніли. Так дивно це чути, та й так часто. Начебто й приємно, але незвично, від того і здається неправильним.

Чімін доїв фрукти під розповіді Техьона про його снах, у яких він згадувався.

— І ось я падаю, бачу, хмари повз мене летять, а на одній з них ти. Дивився на мене з широко розплющеними очима. І на цьому сон обривається, — Кім робить останній ковток кави та ставить чашку на стіл. — Зараз я швидко в душ і поїдемо.

Чімін кивнув, простеживши поглядом за Техьоном. У його сні він грав роль янгола, Техьон бачить його таким і насправді? Він доїв останній шматочок і встав з-за стійки, прямуючи з тарілкою до мийки. Чімін вимив тарілку, а за одне і чашку, і поставив їх поруч із мийкою на стільницю гарнітуру.

Техьон закінчив набагато швидше, ніж припускав блондин. Він спустився вниз у світлих джинсах та жовтій сорочці з v-подібним вирізом.

— Ти готовий? — спитав він, не зупиняючись, проходячи далі, до коридору. — Не треба було мити посуд, я потім поставив би в посудомийну машину.

— Так, — Чімін схопив свій телефон зі стійки і побіг за Техеном. — А… Пробач, я вдома завжди прибираю зі стала…

Хлопці вийшли з дому і попрямували до червоної феррарі, яка виблискувала від променів сонця. Чімін назвав адресу і вони виїхали з двору.

І знову всю дорогу Пак слухав історії Техьона замість радіо, які, до речі, дуже бавили.

Припарковавшись біля під’їзду Чіміна, Техьон повернув до нього голову і почав прощатися з ним:

— Був радий провести з тобою час, дітко, удачі. Вчись добре, — з усмішкою промовив Те, спостерігаючи за тим, як Чімін виходить з машини. Коли блондин нахилився, щоб попрощатися, Кім пальцем показав на щоку, натякаючи на поцілунок.

— Пока-пока, — швидко випалив хлопець, він так зніяковів жесту Техьона, але відмовляти не став. Опираючись одним коліном на сидіння, дотягнувся до Кіма, залишаючи на його щоці короткий поцілунок. Зніяковівши ще більше, він швидко відсторонився і зачинив двері авто, помахав рукою.

Що ж… у вихідні буде про що подумати.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь