Лі Темін був тим хлопцем, який любив спокушати прекрасних дівчат.

Але була одна, яка весь час відштовхувала його та його вічний флірт від себе.

Вона ненавиділа той факт, що варто їм переспати, він зникне з її життя.

Не буде більше дружби, спілкування та приколів між ними. Не буде вечорів дурних фільмів, не буде денс-батлів через кінект, не буде походів на ігрові автомати та тусовок у клубах до ранку.

Вона стане для нього “черговою”.

Тому, як би їй не хотілося зайнятися з ним гарячим сексом, особливо після їхнього лоскоту марафону або чергового гарячого танцю в клубі.

Вона зупиняла його після гарячих поцілунків і тікала.

— Котя, можна я сьогодні в тебе? — спитав Темін, завалившись на поріг її будинку в нетверезому вигляді.

Його довге, срібне від фарби волосся було в абсолютному безладді. Ні футболки, ні сорочки на ньому не було, тільки шкірянка на голий торс і чорні рвані джинси на низькій посадці та цигарка в зубах, яку він докурював, стоячи на ганку її будинку.

Він був втіленням краси та сексуальності.

А коли він підійшов ближче, викинувши тільки розпочату сигарету, у неї підкосились ноги.

Завмерши, дівчина дивилася на Теміна знизу вгору, поки той повільно нахилився до неї, поклав долоню на м’яку щоку і провів великим пальцем по нижній губі дівчини, від чого вона відчула легкий запах ментолових сигарет і тремтіння внизу живота.

— Ти потрібна мені цієї ночі.

Він тихо прошепотів це в міліметрі від її губ і вона здалася.

Здалася, вчепившись тонкими пальцями в його шкіряну куртку і потягнувши хлопця ближче до себе, цілуючи жадібно й несамовито.

Можливо вона пошкодує про це. Можливо, віддавши Теміну все, вона перестане бути йому цікавою. Але сьогодні вона була потрібна йому, а він був потрібен їй, тому вона віддасть йому все те, що хотіла віддати так давно, приймаючи те, що міг їй дати тільки він.

***

Вранці його поряд не було.

Але як тільки зрадницькі сльози заповнили очі дівчини, вона почула шум води у своїй ванній, потім він припинився і її бог, в одному рушнику, і з вологим, розпатланим волоссям, з якого спокусливо стікали крапельки води, вийшов до неї, мило посміхнувся і підійшов, цілуючи солодкі губи.

«Доброго ранку»

І відправився на кухню готувати сніданок

Ось так її “Казанова” перетворився на її хлопця.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь