(P.S. дії проходять раніше 2022 року та пізніше 2014 року. Хай дії відбуватимуться в 2017 році.)

 

Джин та Ділюк в відносинах досить довго. Вже майже 3 роки, але до сих пір вони не в шлюбі. Джин – повна роботою з ніг до голови. А Ділюк волонтерить для наших українських захисників в донецькій та луганських областях. вони обоє родом з Вінниці. Але познайомились тільки на 3 курсі університету. На цю третю річницю він вирішив, що вже пора дати Джин пропозицію руки та серця. Можливо, це буде здаватися банальним. Пропозиція біля фонтану рошен, але для Джин це вже свято. Для Джин свято тоді коли вона виходить на прогулянки, а не тільки сидить за листками паперу на роботі. Тому за неділю до річниці Ділюк поїхав в ювелірний магазин та вибрав найгарнішу каблучку з маленьким діамантиком, які збирався подарувати Джин.

 

Ось вже вечір перед 8 квітня. Перед днем коли вони почали зустрічатись. Ділюк з усмішкою на своєму обличчі пише повідомлення до Джин:

 

-Привіт, люба! Я надіюсь що ти ще не спиш і прочитаєш це повідомлення. Я хочу з тобою завтра пройтися до фонтану о 20.00. Як тобі ідея? Я знаю що ти там рідко через роботу. Буду чекати твоєї відповіді. Надобраніч, котику!

 

Джин в цей час готувалася до сну, але почівши вібрацію від свого телефону вона одразу підбігла до телефону, знаючи від кого це повідомлення. Прочитавши слова Ділюка, Джин з радістю відповіла:

 

-Привіт. Так, звісно я хотіла б завтра зустрітися з тобою. Завтра ще й наша річниця. Можу привітати нас обох. Люблю тебе. Надобраніч 💋

 

Ось вже 8 квітня, 18.00 Ділюк ,,репетирував,, свою промову перед Джин та зовсім забув про подарунок та букет. Тоді він одразу ж вибіг зі свого дому, та купив в квітковому магазині улюблені квіти Джин – ромашки. Потім він присів на лавку та засунув вже заздалегідь куповані квитки на концерт гурту ,,Океан Ельзи,, в середину букет. Це улюблений гурт як і Джин, так і Ділюка. Вони коли зустрічаються у когось в гостях вмирають одну з їх пісень та танцюють вальс. Таке було і в планах Ділюка. Коли він буде ставати на коліно перед дівчиною, він включить цю пісню і коли натягне каблучку на палець своєї, все дружини вони почнуть танцювати вальс під пісню їх улюбленого гурту ,,На небі,,

 

Вже 19.57. Ділюк вже стоїть на зазначеному місці та з нетерпінням чекає свою дівчину яка повинна ось-ось прийти. І ось через хвилину він бачить силует своєї коханої та обережно махає їй.

 

Вони зустрілися, чоловік одразу ж подарував їй букет ромашок в середині яких були квитки. Одну годину вони ходили по своєму місту та згадували минуле. Через годину свого блукання вони повернулися до фонтану де й зустрілися.

 

-Дивись, вже 20.58. Вже зовсім скоро повинне початися шоу. Я думаю, то хочеш подивитися на нього, Джин

 

-Так! Я дуже хочу подивитися його – з захопленням сказала дівчина

 

-От і добре, я радію, що ти щаслива

 

Через 2 хвилини почалося шоу. Перші 5 хвилин юнаки стояли і разом дивился на шоу. Але цю тишину перервав Ділюк:

 

-Джин.. – сказав це ділюк поки вмикав ,,На небі,, – Я дуже хочу щоб ти була моєю дружиною тому.. – ділюк сказав це впевненим тонов в той час поки став на ліве коліно й діставав каблучку. – Джин, кохана моя, ти будеш моєю дружиною навіки вічні?

 

– Так! Звісно буду! Ділюк я люблю тебе – дівчина простягувала свою руку, щоб Ділюк натягнув на неї каблучку.

 

Ділюк вже піднявся з коліна та поцілував свою кохану дівчину. Після поцілунку чоловік запросив Джин на повільний танець.

 

-Зоре моя на небі, відколи тебе знайшов..

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь