опис:—
Ві просто приголомшлено виглядає на ліжку Чонгука - так думає сам Чонгук, обережно опускаючи хлопця на своє двоспальне ліжко. З розпатланим волоссям , червоними і покусаними губами , з напівзакритими очима і оголеними грудьми, що нерівно здіймаються. У Чонгука пальці поколюють від того, наскільки сильно хоче цього ідеального хлопчикика.

[частина 0.5]
Чонгук хлопець з великої літери володіє великою компанією батька, окрім дуже красивий хлопець. Йому 30 років – і він самотній.Але це не заважає йому зовсім. Він не хоче сім’ї ну або омегу щирого серця, ось навіщо це все якщо простіше знайти на  ніч красивого стрункого хлопця так ще на вибір.

Чонгук задоволений, зараз він сидить у віп кімнаті і красива омега смокче йому, що може бути краще після роботи, після процесу прийшло 20 хвилин миленький омега вже отримав гроші і був далеко від Чона. Йому це подобалося, фігура омег він хотів їх просто трахнути, він говорив багато разів що: якщо йому подобається омега —це означає, що вона приваблює його тільки в плані сексу, нічого більшого не буде, так думав він. Чоловік всю ніч пробув у клубі лише під ранок водій відвіз його до дому.

А ось ранок Ві такий чудовий, хоч він і був занудою, але це тільки його так вважали. Насправді він був прекрасний, пухкі губки і красиве обличчя, можна було з першого погляду закохатися ну як закохався кінчити тільки, на даний момент світ був проти різних сімейних пар всі жили для себе та задоволення в сексі, більше нічого. Але Ві думав тільки про те, що раптом?

—Техьон блясти, що раптом? та віддайся будь-якому альфі, навіщо тобі те сімейне життя, ти в якому столітті?

—ну Чим, мені не подобається що всі тільки й хочуть секс, а більше нічого?

—гей!чел зрозумій все зараз і є так ти навіть гроші не малі за свою цноту можеш віддати, а це круто) будеш з грошиками може тобі пощастить а то мене якийсь йолоп трахнув.

Після розмови Ві стало прикро, що люди всі такі однакові, їм потрібно те чи інше і це так дратує хлопчика, йому 15 а його друг пропонує вже переспати за гроші, для нього це дико.

Але всім глибоко начхати і це він розуміє.

Сьогодні відбудеться зустріч двох особистостей , для Чона Ві- просто повія з того ж клубу

Для Ві Чон – тупий козел.

Придбати довірливі поваги, складно?

Двоє хлопчиків йдуть у клуб, ідея була Чиміна, Ві змусили. У клубі омеги вирішили відпочити. Ві звичайно ж не пив, а ось Чимін був уже п’яний в мотлох. Треба ж було кому зіпсувати п’янку, до вишневого підійшов 30 річний альфа, той самий Чонгук, популярний красень. Чон сказав йому на вушко: привіт красуне, ти такий чарівний, не хотів би переспати на гроші?

знову. думає Ві і одразу ж дає в пику Чон Чонгуку за таку чудову пропозицію. Чон,правда трішки був вражений.

— Ти бісе знаєш, хто я? І на кого ти руку підняв?

-Мені все одно хто ти, я тобі не повія щоб продавати своє тіло.

-так так, я повірив хахаха,що ти говориш???, всі омеги-повії!! а ти не виняток.Я бачу що ти занадто хорт.

Від злості Ві просто втік додому, щоб не чути цього недоумка.

Чон же вигадав цілий план, але він повинен трахнути його соковитий зад.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь