В мене розколюється голова , дзвенить у скронях. Я відчуваю що лежу на холодній та мокрій землі. Біль відходила  і я оглянувся, це був ліс, не схожий на Ліс Темряви . Я підвівся , незважаючи на запаморочення ,  поволі пішов у невідомому напрямку, тут має бути хоча якась підказка. Паралельно я пробую зв’язатися з Давніми Силами, від яких я давно нічого не чув. Вони можливо би мали якісь здогадки ,але це вже не важливо.

За сорок хвилин дороги я зібрав свої думки до купи, приблизно накидуючи план . Дізнатися , що це за світ ? Чи я його знаю? Вижити тут, з’ясувати що це за люди, що прибудуть сюди? Вернутись до дому і помститися тим богам , що думають , що їм все дозволено.

Я побачив вихід з лісу , і з таким же темпом рухався в перед,  оглядаючись намагаюся зачіпити свою увагу за хоча б щось знайоме. Коли це вдалося я онімів . Гремуча іва і троє людей під нею. Я одразу зробив припущення ” Гаррі Поттер”??? Кінець третьої книги. Але це було лише припущення , і я в цьому трішки сумніваюся . Я обережно підійшов , щоб оглянути цих людей. Але по закону жанру  повсюди було сухе листя, хоча тут недалеко було мокро , дивно, мене почули .

-Петрифікус Тоталус- викрикнула темна фігура. Я рефлекторно спробував викликати щит, з’явилось сріблясте світло і більш нічого, мене скрутило від болю, і водночас потрапило закляття . Кейлові руки прикипіли йому до боків. Ноги стулилися докупи він нерухомо впав на землю.

Схоже я був правий . Северус Снейп – це точно та фігура, а з ним Герміона і хромий на одну ногу Рон .

-Хто ти? – паличка Снейпа була направлена мені в обличчя. Він налетів на мене і я побачив явну розгубленість. Згадуючи події книги , я розумію що цього вечора у них багато чого сталося, І професор зараз напружений.- ВІДПОВІДАЙ!

– Кейл ,і я на вашій стороні – хоча я ні на якій , але людина перед мною не здатна повірити , що я не завдам їм шкоду. Йому потрібно переварити інформацію і заспокоїтися. Я усміхнувся найдоброзичливішою посмішкою на яку здатний. Він нахмурився так,  що його брови майже доторкнулися один одного.

-Як ти попав на територію Хогварца?- Він все ще був напружений.

-Сам поняття не маю.

– міс Герміона заберіть його паличку .-Паличка Снейпа все ще була направлена на мене.

Вона підійшла і обшукала мене .- її не має професор.

Вони двоє подивилися на мене з німим питанням.

– Я її загубив.- Всім своїм виразом показував , що я білий пушистий і я ніякої загрози їм не несу. Він кілька хвилин дивився на мене і роздумував ,що робити.

-Я відведу тебе до директора він і вирішить  вірити тобі чи ні .

-Вінґардіум Левіоза. – Моє все ще задеревеніле тіло піднялося в повітря .- Ходіть спочатку в Лазарет , містеру Рону потрібна допомога

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь