Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 Грубий лофт видавав промислове походження затемненої зали. Більшу її частину займала витягнута сцена, оточена з обох сторін рядами важких ослінів. Флуоресцентна ілюмінація фарбувала стіни помаранчевим, проте сцена була залита розсіяним світлом прожекторів. Перешіптування нечисленних глядачів змішувались з далеким гулом електрогенератору та дзижчанням ламп.

Під сценою, на протилежній від стіни стороні, сиділо чотири молоді дівчини. В ряд, на бетонній підлозі, освітлені сяйвом відбитим від сцени. Поруч не було жодного осліну.

— Ми битимемося одна проти одної? — порушила тишу та, що сиділа з лівого краю. В неї було довге русяве волосся зібране в пишний хвіст, шкіра була насичена легкою засмагою. Її спортивний сет з міні-шортів, бра, бинтів-рукавичок та фіксаторів чорного кольору з яскравими фіолетовими елементами свідчиво про грошовий достаток. Акцент же відразу видавав франкомовне походження.

— Ти не читаєш те, що підписуєш? — відповіла дівчина з каштановим асиметричним бобом та шотландською вимовою, що сиділа поруч. Вдягнена простіше, лише у короткі шорти та червону самбовку з чорним поясом, вона сиділа охопивши коліна. Її шкірі бракувало сонячного світла, хоча під очима було розсипане ластовиння. 

— Це було аж тиждень тому, — відмахнулася перша. — З усього тексту я пам’ятаю лише про нано-щось та останню лінійку ділдо від “Інкуб”! 

— Отже ти тут заради ділдо? — глузливо пролунала східно-європейська вимова від третьої зліва дівчини. Її синє дзюдоґі також було підперезано чорним поясом, а ступні були обтягнуті фіксаторами. Неохайний пучок солом’яного волосся разом з сидінням у сейдза підкреслювали її дисциплінованість.

— Авжеж! В цьому ж сенс усього цього! — вигукнула франкомовна. 

— Сенс у поєдинку!

— І в грошах, — кивнула шотландка, на що інші дві дівчини пирхнули, змусивши її втупитись у підлогу.

— Повертаючись до твого питання, — мовила остання дівчина. — Ми битимемося проти персоналу.

Судячи з акценту та білявого шеггі це була скандинавка. На ній була проста спортивна майка білого кольору та чорні капрі, підперезані жовтим сатиновим поясом. Сидячи у напівлотосі вона не відводила очей від металевих дверей навпроти, що вели на сцену. 

— З отими? — франкомовна вказала кивком на когось з людей в костюмах-трійках та червоних масках оні, що стояли біля усіх дверей окрім сценічної.

— Враховуючи їх одяг та як нас всадили, цей захід дотримується певної церемоніальності. Тож скоріш за все наші суперники за тими дверима, — скандинавка вказала поглядом на важкі двері навпроти.

Раптом над усією залою пролунав густий жіночій голос.

— Федерація Ластморд вітає глядачів та учасниць сьогоднішнього відбіркового заходу. Цієї ночі ми надамо чотирьом новим учасницям нашої федерації шанс проявити себе заради можливості стати частиною нашої збоченої організації. Прошу всіх присутніх зайняти свої місця та зберігати тишу. Ми починаємо. 

Ніхто не бачив ведучу, проте це не завадило глядачам та четвірці бійців послухатись й зосередитись на сцені. 

— Випробування перше! Даніель — на арену! — велів голос, і шатенка хутко підвелась на ноги.

Піднявшись на сцену вона прийнялась розминати коліна й плечі. Металеві двері з лязкітом відчинились і з них вийшла жінка у чорному боді та масці, що покривала усю голову окрім очей та рота з підборіддям. Також на ній були довгі перчатки та високі чоботи.

— Вони серйозно? — вигнула брову дзюдока. 

— Оце прикид! Лучадор-домінатрікс! — з сяючими очима сказала франкомовна. 

Даніель тим часом відступила на пару кроків щоб дати суперниці простір. 

Та ним охоче скористалась й встала навпроти. Її рухи були впевнені й чіткі. Професійні. Без позувань, привітань чи інших прелюдій вона стисла кулаки й стрімко накинулась на Даніель.

Перший бій розпочався. 

— Рухається непогано, — тихенько констатувала дзюдока, спостерігаючи за вправними атаками “домінатрікс”. 

— Так, я впевнена, Даніель її розмаже! — завзято кивнула франкомовна, на що дзюдока відповіла косим поглядом.

Але поки що Даніель не могла наздогнати заданий суперницею темп. Їй довелось піти в захист і втратити ініціативу. Приголомшлива вибуховість “домінатрікс” явно вибила Даніель з фокусу, і її оборона швидко дала слабину. 

“Домінатрікс” вже м’яла їй боки, насідаючи та змушуючи Даніель постійно відступати. Її технічність значно переважала над видовищністю, проте це компенсовувалось безжальною ефективністю та зойками суперниці.

Пропустивши особливо сильний удар по ребрах Даніель спромоглась нарешті схопити суперницю за руку й спробувати підчепити її ногу своєю. 

Проте “домінатрікс” навмисно підставилась щоб завалитись на Даніель та притиснути тілом до підлоги. Вона швидко насіла зверху й почала лупцювати її по обличчю. 

— Що ти робиш, самбістко!? — мружилась франкомовна, дивлячись ззаду на падаючі кулаки “домінатрікс” і совгання босих ніг Даніель по підлозі. 

Після трьох гулких ударів руки Даніель програли гравітації й розкинулись по сцені. Ще двічі “домінатрікс” вдарила її, і ще двічі ноги Даніель здригнулись.  

“Домінатрікс” схопила її обома руками за перед куртки й смикнула на себе. Їх лби гулко тріснулись і вже тільки ліва нога Даніель підкинулись втретє. “Домінатрікс” розпанахала її куртку, оголивши груди. Вона підвелась не відходячи й дістала з чобота тонкий металевий стрижень.

— Жалюгідно… — зітхнула дзюдока.

— Принаймні довго чекати не довелось! — відповіла франкомовна зрозумівши, що саме дістала “домінатрікс”. 

Стрижень почав стрімко та структуровано збільшуватись в усіх напрямках й змінюватись, перетворившись на порядного розміру фалоімітатор. “Домінатрікс” демонстративно відгорнула низ свого боді й притулила ділдо до себе. Той миттю закріпився на ній, сховав своїм кріпленням геніталії й придбав колір її шкіри. 

“Домінатрікс” обійшла Даніель ставши в неї над головою. Підхопила під пахви й поставила на хиткі ноги. Усім стало добре видно її напівпритомне обличчя, вкрите рожевою рум’яною синців та кров’ю з губи. Однією рукою “домінатрікс” обхопила її за груди, іншою спустила шорти до колін. Вправним рухом вона відразу увійшла в суперницю, і та з криком вигнула спину й стала навпочіпки. 

Даніель здригнулась усім тілом й ледь не вирвалась з рук “домінатрікс”. Проте її плечі швидко завели назад й міцно зафіксували обома руками. Очі Даніель широко розкрились й приглушені ляски від рухів “домінатрікс” потонули в її аханнях.

— Ось так, на суху? — витріщилась скандинавка, споглядаючи тріпання поясу Даніель на оголених стегнах. 

Франкомовна миттєво випалила дивлячись на шорти Даніель, що зповзали по литкам до гомілок:

— Це найтоповіша модель! Латексна поверхня не лише бездоганно імітує людську плоть, а й виділяє необхідну кількість змазки, переробляючи власні виділення носія! 

— Гм… Дарма я ігнорувала нано-розробки у секс-індустрії.

— О, влучніше й не скажеш! — багатозначно усміхнулась франкомовна.

— Вона що, кайфує? — нарешті втрутилась дзюдока. — Чому вона мокра?

— Змазка? — припустила скандинавка.

— Ні, це точно її власне, — експертно заключила франкомовна. 

— Авжеж ти і на цьому знаєшся, — знов глузливо мовила дзюдока.

— Найтоповіша модель хоч і близька до магії, проте нею не є, — проігнорувала франкомовна випад дзюдоки. 

Тим часом “домінатрікс” дозволила Даніель впасти на коліна й прийнялась частувати її з глибоким проникненням. 

— Її мова тіла, зойки та вираз обличчя абсолютно точно вказують на біль.

— Напевно це нано-штам. Якщо вони дійсно використовують штам з тими характеристиками, що зазначені у технічному листі… Це цілком можливо.

Тихо перемовлятись ставало складніше, бо горло Даніель хрипіло й ричало від занурень у його глибини, й гучно хапало повітря коли його звільняли. Вона трималась за руку “домінатрікс” у своєму волоссі відкриваючи гладенькі пахви.

Награвшись, “домінатрікс” жбурнула її обличчям на підлогу. Даніель простягнула руку до краю сцени де сиділи інші учасниці, неначе це був канат який змусив би рефері зупинити бій. Проте рефері тут не було.

— То як довго це триватиме? — спитала дзюдока дивлячись на заслинене підборіддя Даніель. 

— Гадаю, лише переможниця вирішує, — закусила губу франкомовна. 

Скандинавка кивнула спостерігаючи, як “домінатрікс” хапає Даніель за гомілки й перевертає на спину. Вона завернула її літерою “С”, відірвавши майже всю спину Даніель від підлоги, окрім лопаток. 

Дівчата вже зблизька спостерігали, як “домінатрікс” повільно вводить лискучий ділдо між сідниць Даніель. Вона увійшла кінчиком і нахилилась вперед. Схопила коліна Даніель та притиснула її ноги до низу, від чого ступні Даніель опустились на підлогу над її головою. 

— Чому вона не пручається? Усього кілька стусанів навіть дитину не змусять терпіти таке приниження! — вигукнула дзюдока достатньо гучно, щоб її було чутно іншим бійцям крізь виски Даніель.

— Приниження? — щиро здивувалась франкомовна.

— Не для тебе, авжеж, — роздратовано подивилась на неї дзюдока. 

— Якщо я вірно розумію логіку процесу, — мовила скандинавка кривлячись від того, як глибоко занурювався в Даніель ділдо. — Щоб переможена не пручалась її ослаблюють штамом, завдяки чому переможниця може влаштувати секс-шоу без зайвих перепон. 

— В цьому є сенс… — задумалась франкомовна.

— Тільки не для тебе, німфоманко, — гидливо прокоментувала дзюдока.

Доволі скоро “домінатрікс” застигла на кілька секунд над притихлою Даніель, занурена в неї на всю довжину. На змученому обличчі Даніель виступила відраза. “Домінатрікс” повільно вийшла з неї, демонструючи рясно вкритий білим слизом ділдо. 

— Він ще й кінчає… — закатила очі дзюдока.

— О так! — випалила франкомовна. 

“Домінатрікс” взялась за шорти Даніель й випросталась. Тим самим вона задрала її ноги й стягнула шорти з щиколоток. Ноги Даніель притулились п’ятами до живота “домінатрікс”. Та вона штовхнула їх від себе і Даніель перекинулась через голову зі сцени. Лише верхня частина тулубу лишилась лежати на арені.

Усі учасниці зблизька побачили розтягнутий прохід Даніель, з якого височувалася густа білувата цівка. Наче даючи їм час щоб роздивитись, “домінатрікс” обтерла шортами Даніель свій ділдо. Після чого з розмаху зарядила їй ногою в обличчя. Дівчат обдало бризками слини, й Даінель відлетіла на своє місце між франкомовною та дзюдокою. “Домінатрікс” жбурнула брудні шорти на непритомне тіло, на лискучі груди. 

— То вона спланувала такий фінал? — витріщилась дзюдока на Даніель, в якої франкомовна перевіряла пульс. Та, швидко поглянувши знов на “домінатрікс” побачила лише як та йде до дверей під стримані оплески. 

— Чудовий перший виступ, — знов залунав голос звідусіль. — Проте сподіватимемось, що іншим учасницям пощастить трохи більше. 

Як тільки двері за “домінатрікс” зачинились, ведуча оголосила:

— Випробування друге! Жюні – на арену!

Франкомовна миттю вронила зап’ясток Даніель й піднялась.

— Зараз буде! — всміхнулась вона й підморгнула іншим дівчатам. 

Застрибнувши на арену Жюні прийнялась крокувати по її краям наче супермодель, тільки машучи й посміхаючись прихованій у мороці авдиторії. Коли металеві двері знов брязнули, вона повернулась до них й почала видовищно розтягувати ноги.

Дзюдока лише закотила очі, проте скандинавку розвеселило це позерство. 

З дверей вийшла чергова “домінатрікс”, яка відрізнялась від іншої лише відтінком шкіри та пропорціями. 

— Отже все ж ми головні зірки, — мовила скандинавка.

Другий бій розпочався так само швидко як і перший. 

Жюні виявилась вже готовою до цього, і тому зреагувала майже одночасно з її суперницею. Стрибаючи навколо та нападаючи з серіями швидких ударів, вона демонструвала несподівану майстерність в швидкості та технічності, яка точно не поступалася майстерності цієї “домінатрікс”. 

— То вона ще й вміє битись! — вигукнула дзюдока, на що скандинавка посміхнулась. 

Проте обмін ударами й блоками був паритетним не дуже довго, й “домінатрікс” почала використовувати жвавість Жюні проти неї, підловлюючи на очікуваній агресії жорсткими контрударами. 

— Хоча ні… — з полегшенням зітхнула дзюдока, коли Жюні налетіла на блискавичний гук в щелепу й на секунду обм’якла. 

“Домінатрікс” миттєво закріпила вдалий контрудар серією потужних стусанів по тулубу, довершиви її гучним аперкотом. Зуби Жюні дзвінко клацнули й сама вона відправилась з задертими ногами на лопатки. 

— Вже двічі в неї мали велітит зуби, проте ні краплі крові! — спантеличено сказала дзюдока.

— Наноботи. Хіба не бачиш як ці жінки в масках б’ються? Швидко й сильно, щоб усі рухи набували максимальної видовищності. Наче в кіно. Чи файтингу. Скоріш за все тут як в реслінгу видовищність бою важливіша за саму перемогу.

Дзюдока невдоволено скривилась.

Як на підтвердження цих слів, “домінатрікс” дала вже не такій жвавій Жюні можливість зробити боковий удар ногою, щоб затиснути її під пахвою. Далі послідував удар коліном у відкрившийся живіт. 

Жюні з зойком зігнулась та схопилась за нього. “Домінатрікс” миттю затисла її голову під другою рукою. Далі вже коліно врізалось у відкритий пах. Жюні скрикнула ще гучніше, і “домінатрікс” перекинула її через себе.

Жюні гепнулась о підлогу й вигнулась дугою, вишкірившись від болю. Вона як могла швидко перевернулась на живіт й почала підніматись. Та “домінатрікс” вже була готова познайомити своє коліно з її щелепою й відправити Жюні назад на підлогу. 

— То ці наноботи зроблять нас безсмертними, чи що? — повернулась до теми дзюдока. 

— Цей штам багато запозичив у військових аналогів, тому в певній мірі так. Він зміцнює структуру тканин дозволяючи витримувати значні пошкодження без серйозних наслідків. Проте одночасно від підсилює й фізичні здібності, дозволяючи все ж таки розбивати губи. 

Скандинавка кивнула на усе ще непритомну Даніель 

— Тобто ми дійсно живі персонажі кіно та файтингів… Дивовижно. 

— На час виступів так. Проте цей штам не живе довго через свою гіперфункціональність. І не гарантує тотальну невразливість, а лише пом’якшує наслідки пошкоджень. 

Пояснення перервав ще один потужний гук, що вибухнув хмаркою кривавої слини й поту і розкрутив Жюні на 180 градусів. Вона впала щокою на бетон й так і лишилась лежати в нокауті, витріщившись кудись перед собою. 

— Втратити свідомість ми теж не можемо? 

— Даніель змогла. Жюні ще ні. Певно це кумулятивний процес. Поки нано-ботів вистачає вони будуть піднімати больовий поріг та підтримувати роботу нервової системи. 

“Домінатрікс” надягала ділдо стоячи в ногах Жюні.

— І зараз вони її вимкнуть, — припустила дзюдока спостерігаючи, як “домінатрікс” стягує шорти Жюні на коліна. — Чи можуть вони вимкнути нас як Даніель? До непритомності.

— Так, це теж виглядає як інструмент хореографії. 

“Домінатрікс” підняла Жюні на коліна й стягнула з неї бра. Опустившись на коліна позаду вона почала жадібно цілувати вигнуту в сторону шию й бавитись руками з її оголеними ерогенними зонами. Жюні стогнала з заплющеними очима від змішаних відчуттів.

— А вбити?

— Навіщо? Хоча навіть якби й хотіли, твої медботи не довзолять якщо ти їх вчасно оновлюєш. 

— Нам же вимкнули доступ до мережі на час заходу. Хоча так, це їм не заважає. Було б тупо, якби вони вимикались разом з відключенням мережі. 

Стогони Жюні гучнішали. Її вже поставили накарачки й тромбували наче ступу, натягуючи за пишний хвіст щоб усі добре бачили її виразне. 

Це тривало з хвилину чи дві перш ніж “домінатрікс” швидко обійшла Жюні й схопила її за потилицю. Вона опустилась на одне коліно і занурила ділдо у відкритого рота. “Домінатрікс” прийнялась насаджувати її голову, врізаючись у задню частину горла й висмикуючи з хвоста усе більше волосся грубими рухами. 

Нарешті вона застигла й гортанно простогнала від оргазму, заливаючи язик Жюні теплою в’язкою рідиною, яка почала стікати по її підборіддю. Від захоплення “домінатрікс” витягла ділдо з рота Жюні і кілька густих струменів розбились о її губи й скули. 

— Якого біса так багато? — вирячилась дзюдока на кашляючий й залитий сім’ям профіль Жюні, що бризкало й повільно стікало на русяві пасма. 

“Домінатрікс” жбурнула Жюні на лопатки. Резинка зірвалась з волосся, і воно розкинулось по бетону. Далі “домінатрікс звільнила ноги Жюні від її шортів, заливши їх на лівій щиколотці. За неї ж вона й розвернула Жюні ногами до інших бійців і відкинула її якомога далі в бік. Ставши біля голови, “домінатрікс” взяла Жюні під пахви та всадила, притуливши спиною до себе. 

І прийнялась натирати її промежину. 

Сім’я крапало на ключиці й стікало по грудям. “Домінатрікс” м’яла й щипала їх однією рукою, а іншою шалено стимулювала піхву Жюні, періодично занурючись пальцями. Не минуло й хвилини, як роздалося гучне хлюпання й Жюні заверещала, вигнулась й затріпотіла. “Домінатрікс” ще міцніше притиснула її до себе і не збавляла швидкості ні на мить. 

Жюні буйно кінчала з треть хвилини змінивши верески на стогони, а стогони на рик кілька разів перш ніж різко замовкнути.

“Домінатрікс” відразу підвелась. Втративши опору, Жюні впала на спину. Її стегна усе ще конвульсували, а з мокрих розпалених губ усе ще пульсували прозорі бризки. 

— Це краще ніж ногою в обличчя… – лише й мовила скандинавка.

— Мені здається, чи вони намагаються нам щось сказати, демонструючи наслідки програшу? — примружилась дзюдока. 

— Можливо змушують задатись питанням, чи готові ми на таке заради грошей.

Двоє людей в масках оні зайшли на сцену й підняли Жюні з калюжі, що утворилась під нею. Без поспіху вони понесли її за щиколотки й плечі до її місця, куди й поклали разом з її бра. 

— Феєричний виступ, подякуємо його учасницям! — оголосила ведуча під формальні оплески. — Без зайвих зволікань переходимо до другої половини сьогоднішнього вечора. Третє випробування! Ніка — на арену!

Зі вбивчою серйозністю дзюдока рушила на сцену. Піднявшись, вона прийнялась розминати ноги після довгого сидіння. Часу в неї було обмаль, оскільки металеві двері вже брязкнули і на сцені опинилась чергова “домінатрікс”. Вона була помітно більша за Ніку. 

Та ледве “домінатрікс” дійшла до середини арени, як Ніка кинулась в атаку не дочікуючись поки це зробить її суперниця. 

Вони схопились у змаганні в силі й хитрості. Перехоплювали руки одна одної та заважали це зробити іншій. Товклись на місці або навпаки, зсувались намагаючись прослизнути одна одній за спину. 

Не дивлячись на різницю у вазі та рості Ніка трималась добре, намагаючись пірнути під противницю. Але та чудово контролювала ситуацію маючи великий досвід у розумінні власних можливостей. Цей контроль дозволив їй помітити, що Ніка пожертвувала потенційно хорошим ривком аби не опинитись у неприбраній калюжі. На цій передбачуваності “домінатрікс” її і зловила.

Знаючи, що Ніка сунеться в протилежну від калюжі сторону, “домінатрікс” зіграла на випередження й змогла просунути передпліччя між ніг суперниці. Перш ніж та зреагувала, “домінатрікс” вже відірвала її від підлоги тримаючи ще й за комір. Через мить вона стрімко завалилась у бік в який була нахилена голова Ніки й утрамбувала її у бетон власною вагою. 

Ніка встигла лише роззявити рота щоб схопити повітря, як її вже підняли у повітря знов. Тримаючи Ніку у тій же хватці, але вже горизонтально, “домінатрікс” брутально опустила її на власне коліно. 

Ніка скрикнула й “домінатрікс” скинула її на підлогу. Схопившись за бік біля попереку, Ніка в корчах зігнула ноги, тим самим підставивши їх для нового захвату. “Домінатрікс” хутко затиснула щиколотки Ніки під пахвами й розвернулась до неї спиною, перевернувши на живіт. Вона різко нахилилась назад виламуючи Ніці поперек. Та крекнула й смикнула руками від больового імпульсу. І “домінатрікс” повторила це ще раз, застигши на кілька секунд у піковій точці нахилу. Ніка заричала, вигнула шию й ковзала руками по підлозі, аж допоки “домінатрікс” не випустила її. 

В Ніки не було часу на відновлення, бо “домінатрікс” просунула руки під її пахвами й замкнула долоні на її потилиці. Зафіксувавши Повний Нельсон, “домінатрікс” позадкувала, підіймаючи Ніку на затерплі ноги. Вона рвучко повернулась щоб завдати плечам Ніки відчутної шкоди й поставити її у калюжу. 

Ніка ахала й звивалась в руках “домінатрікс”, борсаючи босими ступнями по мокрій підлозі й вкриваючись потом від напруги. Щоб посилити тиск “домінатрікс” осіла під м’який хрускіт плечей Ніки та її лункий зойк. Ніка продовжувала шарпати ногами по калюжі, поки “домінатрікс” обхопила її тулуб власними заради ще більшого тиску. Вже тоді Ніка нарешті обм’якла.

“Домінатрікс” піднялась тримаючи комір куртки Ніки й зірвала її через голову. Вона стала в ногах Ніки над її спітнілим хлипаючим тілом й підняла її праву ступню. Зірвала з неї фіксатор й відкинула оголену ногу в сторону. За нею на бетон полетів і фіксатор, у калюжу. “Домінатрікс” наступила на нього й шаркнула неначе ганчіркою. Зібгала в долонях у брудну мокру грудку, опустилась на коліно й запхала до рота знесиленої суперниці. Та простогнала із замруженими очима. По її підборіддю потекла тоненька цівка брудної рідини, і Ніка не могла нічого з цим зробити через сковуючий біль у плечах. 

“Домінатрікс” тим часом вдягала вже знайомий ділдо, тільки цей як і сама “домінатрікс” виявився помітно більшим за минулі. Вона з легкістю розірвала шов між стегнами Ніки, оголивши її геніталію. Підняла її під пахви спиною до себе. Однією рукою взялась за вузол чорного пояса, щоб утримати Ніку вертикально, а іншою направила в неї ділдо. 

Через свій розмір воно входило не так легко як минулі. Коли Ніка покрила чверть від довжини ділдо, “домінатрікс” вільною рукою взяла її за горло. Тримаючи її вже обома руками, “домінатрікс” припідняла Ніку над підлогою щоб насадити на прутень. Її власна вага прискорила проникнення й посилила приглушений крик. На пручання більше не було сил, хіба що на тіпання ступнями. 

Тримаючи за шию й пояс, “домінатрикс” піднімала й насаджувала Ніку на ділдо, злегка підсилюючи занурення рухами тазу. Ніка ледве торкалась пальцями носків “домінатрікс”, коли опускалась. Її руки звисали вздовж глянсового тулубу, з глибин якого лунало глухе, слабнуче ревіння. Товщина ділдо, здавалось, не поступалась товщині бовтаючихся щиколоток Ніки, а то і перевершувала. 

Проте тривало це не довго. “Домінатрікс” натягнула Ніку якомога щільніше й простогнала. Ніка закатила очі, і з поміж її стегон виповзла білеса цівка. 

Повільно, дебелий прутень випав з Ніки, звільнивши більше в’язкої рідини, що полилась відразу на підлогу. “Домінатрікс” відразу вклала Ніку собі на плечі догори обличчям. Тримаючи її за шию та стегно, вона почала повільно ходити по колу, щоб усі бачили розтягнуту піхву Ніки. Її кінцівки нерухомо звисали. Фіксатор стирчав з розкритого рота. Сім’я крапало на підлогу. “Домінатрікс” завершила коло.

Вона торснула Ніку через плечі розтягуючи тій хребет. Немічні кінцівки здригнулись раз. І вдруге. На третій зсув почувся легкий хрускіт, і пальці Ніки розчепірілись. “Домінатрікс” впала на коліно задля останнього ривку, й хребет Ніки зіграв коротку симфонію хрускоту, що було чутно на всю залу. 

Після цього вона скинула зомлілий баласт з плечей, який згодом підібрали та унесли люди в масках.

— Поаплодуємо учасницям третього виступу, — оголосила ведуча під оплески. — І насолодимося фіналом сьогоднішнього вечора! Випробування четверте! Емма – на арену!

 Остання дівчина дочекалась коли Ніку покладуть поруч щоб не створювати штовханини, і піднялась на сцену. 

Її не бентежили рідини на підлозі сцени. Поверхня лишалась не слизькою, а усе інше слугує загальному задуму. Це вже було очевидно. Емма спокійно дочекалась четверту “домінатрікс” й навіть дозволила їй почати. 

Вони прийнялись обмінюватись жорсткими ударами, які відбивались не менш жорсткими блоками. Ухилялись від коротких й швидких махів ніг. Кожне зіткнення відчувалось притупленим, наче вона билась у товстому одязі. Збільшена витривалість дозволяла демонструвати відточені комбінації та виснажливі маневри на максимальній швидкості. Та варто було пропустити добрячий стусан, як штучний запал частково стихав. 

Емма пропустила ту мить, коли вона відстала від плину поєдинку і почала хапати удар за ударом. Вона ще підтримувала агресію, підіймаючись з коліна та відновлюючи рівновагу раз за разом. Проте вона ще два бої тому зрозуміла, що її задача не перемогти, а виступити. 

Коли “домінатрікс” заломила їй руку за плече, смикнула вгору, витягунла в сторону й вивернула з хрустом, Емма лише вигиналась та ставала навшпиньки як того вимагали маніпуляції “домінатрікс”. Та встромила їй пальці під відкриту пахву. Потягнула за руку на себе й вбила долоню у ніс, провернувши. Перенісся тріснуло й на білу майку Емми бризнула кров. 

Закривавлена долоня врізалась у бік її живота. “Домінатрікс” впилася пальцями у тканину. Двома різкими рухами вона з тріском розірвала майку по ослаблених швах й відкинула її. Відразу ж послідувало два потужних удари в оголений тулуб Емми. Третій був ногою з розвороту і у вухо. 

Емма перекрутилась в повітрі, задавши собі власного прискорення. Впавши на плече перекотилась через нього двічі, перш ніж зупинитись на спині. Боковим зором вона бачила, що “домінатрікс” не йде до неї, тому почала підніматись. Отримані побої боліли лише в момент отримання. А потім свербіли втомою. Місця влучень відчувались ниючими осередками цього свербежу, з яких він і розтікався по всьому тілу. Це давало Еммі можливість зосереджуватись на мета-рівні виступу й відігравати свою роль максимально ефективно.

Вона повернулась до бойової стійки, що вже була не такою чіткою як на початку. Емма зробила простий випад здоровою рукою, бо інша погано слухалась. “Домінатрікс” граціозно її перехопила, втоптала пальці Емми чоботом, вдарила долонею по розкритому ліктю й знов закінчила ногою з розвороту. Лише на цей раз в груди. 

Емма відлетіла й гупнулась на спину. Обхопила руками грудну клітку. “Домінатрікс” підійшла до неї збоку й Емма розкинула руки, підіграючи загальній втомі. Чобіт “домінатрікс” обрушився на груди Емми й низький каблук почав чавити їх, провертаючись. Емма закретала. Схопилась за гомілку “домінатрікс”. Її тіло звивалось в муках, а розум радів її вправності у ролі. 

На кілька секунд “домінатрікс” полишила “переможену”. Щоб вдягнути ділдо. Далі вона розперезала її пояс та стягнула капрі. Без зайвих вигадок “домінатрікс” навалилась на цілком оголену Емму і ввійшла у неї у класичній місіонерській позі.

Емма зойкнула й вигнула спину. Різкий біль прорізав приглушені відчуття. Проте чим більше латекс совгав в ній, тим швидше біль змінювався на вже знайомий свербіж. Тільки цей був в рази сильніший. Його важко булол ігнорувати або насолоджуватись ним неначе її загальною втомою. Стогнати від дискомфорту по справжньому було зовсім не складно.

Болісний свербіж розбавляло справжнє збудження, стимульоване нано-штамом. І перше аж ніяк не нівелювало друге. Навпаки — повільно його нарощувало. 

“Домінатрікс” взяла Емму на боку, лежачи позаду й задравши її зігнуту в коліні ногу. Губи та язик ковзали по спітнілій шиї. Руки м’яли мічені підошвою груди, совали пальці за закривавлені губи, душили, коли їм обридало усе інше. 

Збудження та біль топили тверезість розуму Емми. Це відбирало в неї можливість підігравати процесу сповна, тож вона цілком віддалась в руки професіоналки. 

Та, в свою чергу, вже перевернулась на спину, затягнувши Емму на себе, й насолоджувалася нею знизу. Вона вже не грала з хлипаючою груддю Емми. Лише тримала долоню на її шиї та палко дихала біля вуха. Темп поступово зростав до швидкості молотильного пристрою. Стогони ставали гучніше. Пальці гнулись й спина вигиналась.

“Домінатрікс” заричала.  Ділдо висковзнув з Емми. “Домінатрікс” судомно схопилась за нього й прийнялась надрочувати направленим на Емму. Теплі струмені лягали один за одним на її груди та живіт. Отже час фіналу останнього акту, без якого перемога не буде зарахована.

Горло Емми стиснулось сильніше. “Домінатрікс” піднялась разом з нею, тримаючи в задушливому захваті. Вона стиснула його щільніше. Вигнулась назад ставлячи Емму на пальці ніг. 

Та відчувала, як сповзають по тілу густі цівки. Вона трималась за передпліччя “домінатрікс” слідуючи за рефлексом. З краєчку її губ текла слина. Кров у вухах гупала наче в барабан. Перед очима виблискували непритомні тіла інших бійчинь. Її руки обвисли. Очі почали закочуватись. По стегнах заструмилось вологе тепло.

Емма знепритомніла. 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь