Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Відео ігри

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Шота дійсно був радий тому, що Незу знає про їхні стосунки, тому що пояснювати дітям, що Мік так часто робить у гуртожитку, це останнє, що він хотів. Вони навіть не питають, бо, вочевидь, з недавніх пір Хізаші тут живе, в сусідній кімнаті, поряд з Айзовою. І їм не обов’язково знати, що між їхніми кімнатами є двері. Проблема в тому, що іноді це завдає деяких незручностей, і навіть не ті, на які Шота розраховував.

— Ну, Айзава-сенсей – благала Ашидо над вчителем, що перевіряв їх тест у вітальні гуртожитку – я вже бачу свою помилку, ви не можете знижувати за неї бал!

– Треба було побачити її в класі – стомлено і суворо відрізав Шота. Кірішима та Сіро сиділи на підлозі, проти телевізора і грали в приставку. Усі вони були одягнені у домашнє. У Шоти зібране в хвіст волосся і спортивні штани, Ашидо була в шортах і футболці трохи більше, ніж треба, Серо і Кірішима сиділи в чорних майках. Вони звивалися і піднімали джойстики вгору, ніби сподіваючись, що це справді, хоч якось допоможе. Шота не міг засуджувати їх, згадуючи як сам, граючи, робив щось подібне. Нехай це не мало сенсу.

– Це не справедливо! – Дівчина схрестила руки на грудях, відкинувшись на спинку дивана

— Життя несправедливе — спокійно відповів Айзава, змусивши Ямаду, що виходив із кухні фиркнути, він був з недбалим пучком і виходив із двома чашками, чаю та кави. Він поставив їх на стіл і почав перевіряти роботи, з іншого боку, від Шоти.

— Спасибі – повільно потягнув Айзава, намагаючись прочитати почерк Камінарі. Він вчився писати, дивлячись на почерк курок, чи що? Чоловік глибоко зітхнув, протираючи обличчя рукою, цей вечір планує бути довгим, а він ще відпочити планував.

– Це стає нудним – Сіро відклав джойстик дивлячись на екран телевізора.

– Ага, трохи – Кірішима ненадовго замислився. Хлопець обернувся на вчителів, розглядаючи – Ямада-сенсей, Айзава-сенсей, не хочете пограти?

Хізаші зацікавлено глянув на учнів, він замислився, а потім усміхнувшись підвівся.
– Тільки за! Я пам’ятаю, як раніше у неї грав! – прямуючи до телевізора – Айзава? Ти йдеш?

— Мені потрібно перевіряти роботи, і вам, до речі, теж — повільно тяг він, дивлячись на контрольну, все ще намагаючись зрозуміти, що мав на увазі Денки. Просто поставлю мінус.

– О, ну так, ти боїшся, що я надеру тобі зад

Шота зупинив руку над листком, повільно дивлячись в бік звуку.
– Ви берете мене на слабо? Серйозно?

Хізаші пограв бровами. Він уважно дивився з напівусмішкою, справді беручи на слабо. Сіро і Кірішима сиділи поруч, явно почували себе ніяково під поглядом Шоти, а він був спрямований навіть не на них, але Ямаді здавалося все одно. Айзава повільно підвівся, і взяв з рук чоловіка джойстик.

— Ти благатимеш на помилування
Вони запустили новий раунд, Айзава майже відразу згадав цю гру, він завжди перемагав у ній. Крики Ямади, змусили деяких дітей прийти в хол, щоб подивитися на вчителей, Шота ніколи не міг зрозуміти навіщо він шумить, замість того, щоб зосередитися на грі, але не заперечував, це було кумедно.
Хізаші, бачючи, що він програє, став залазити на Шоту заважаючи тому, але останній, ще давно звиклий до такої поведінки, не звертав уваги, повністю зосередившись.

— Брудні трюки Ямада-сенсей – Шота не приховуючи посміхався, кепкуючи свого чоловіка, який намагався придавити його своєю вагою.

– Ой, пішов ти – це змусило Шоту сильніше посміхнутися і скинути Ямаду з себе, що того не зупинило, здається тільки навпаки. Він закинув руки о шию Айзави і збоку тиснув на нього, майже опинившись на чужих колінах. Розуміючи, що це мало чим допомагає, чоловік пішов далі
– Ауч! Хизаші! – Він вкусив Шоту за вухо. Айзава обурено розвернувся до нього, і побачивши тільки хитру усмішку, швидко переключився на гру. Він не міг програти. Шота почав відштовхувати тягар ногами, але Ямада тільки сильніше притискався і, через те, що ноги Айзави перестали перебувати в стійкій позиції, він повноцінно впав, чим його противник скористався, залазячи на живіт чоловіка, і намагаючись однією ногою вибити з його рук джойстик .

— Боги, припини – прошипів Айзава, він обурювався, але не виглядав справді злим.

– Примусь мене! – надто голосно відповіли йому. Шота відволікся від гри і відпустив однією рукою джойстик, після чого швидким рухом наліг на Ямаду, чого той не чекав. Хізаші, з криком, впав убік від Шоти, негайно Айзава закинув ноги через супротивника, віддзеркалюючи недавню позицію, і знову повернувся до гри. Ямаді знадобилася секунда, щоб зрозуміти, що сталося, чого було достатньо, щоб його чоловік переміг.

– Ну, ні! – Він ударив голову об підлогу бачачи свій програш – Не чесно! – Шота підняв брову дивлячись зверху вниз – Ти з Юей так робив! Грав не чесно!

Здавалося Шота подавився повітрям
— О, це ти кажеш мені?

– Так!

— Ти буквально залазив на мене

– Я люблячи! – Хізаші схрестив руки – А ти, щоб виграти! – в цей же момент, намагаючись скористатися елементом несподіванки, він накинувся на Айзаву, копіюючи недавній трюк того, але Шота не дозволив йому знову залізти на себе і вчасно відкинув ногами. Хізаші не розгубившись схопив ногу чоловіка і підтяг до себе, Шота трохи вдарився головою, але підвівшись ліктем придавив спину Ямади, налягаючи, той викрутившись змусив Шоту впасти на живіт, чоловік підтяг ноги і розвернувся з ліктем. Почувся неприємний звук. Твою ж…

— Боже, Заші ти гаразд? – Ямада був йому спиною. Ні, ні, ні, ні, – Я не хотів, це вийшло випадково, Заші мені так… – перш ніж він встиг продовжити тараторити Хізаші повернувся до нього, і захопивши обидві його руки притиснув до підлоги. Шота кілька разів моргнув.

Він не міг…

– Ти жахливий! – Шота вперше майже кричав – Я навіть не вдарив тебе!

– З чого така впевненість? – Хізаші підняв брову нахабно посміхаючись, продовжуючи притискати одній своїй обидві руки Шоти у того над головою.

– Я вмію розрахувати удар – Айзава примружився – звідки був звук?

— Пам’ятаєш акторскі курси? Ми проходили сценічний бій – Тепер Хізаші відверто сміявся. Шота кілька секунд ловил ротом повітря, після чого відкинув голову. Він відчував себе зрадженим, його чоловік просто скористався турботою Шоти!

– Ти жахливий

— Але ж ти мене любиш

– Пішов ти – Шота поворушив руками не намагаючись по-справжньому вибратися – відпусти

— М-м-м, — потягнув Хізаші вдаючи що думає — не-а

Шота підняв брову
– Ой та годі! – Ямада закотив очі – Ти майже завжди перемагаєш у спарингах, дай мені насолодитися перемогою! Ти зараз мені навіть не піддавався!

– Я не піддаюся тобі – Шота піджав губи.

– Мгм, звичайно, – Хізаші скептично подивився на чоловіка – навіть зараз, ти можеш вибратися, ми обидва це знаємо, але ти занадто м’який щоб зробити це насправді.

– Брехня, – Айзава здавався обуреним – я є сам страх

Хізаші засміявся.
– Щойно ти був на мене злий Шо – він тільки сильніше посміхнувся – а тепер переконуєш, що не піддавався. Ти такий пухнастий – Ямада вільною рукою вщипнув Айзаву, обличчя якого нічого не виражало, але за стільки років спільного проведення часу він міг з упевненістю сказати, що це не так, взяти хоча б стиснуті губи і легкий рум’янець.

– Кхе-кхе – це був голос Ііди.

Діти.

Обидва вчителі різко розвернулися на голос. Вони буквально побачили кожну дитину з А класу. Хізаші різко відпустив руки Шоти, сам Айзава не дуже швидко піднімався на лікті.

– Все нормально! – сказала Урарака, ховаючи телефон

– Так! Ви виглядали так круто, і по-чоловічому! – Кірішима – Як справжні брати!

– Спасибі? – відповів Хізаші, почуваючи себе… дивно.

– В тебе все круто – буркнув Бакуго

– Насправді це було мило – хихикнула Тору

— Ага, я наче на однокласників дивився! – весело сказав Камінарі спираючись на Сіро.

Поки що решта дітей намагалася їх… втішити? Айзава пробіг поглядом учнів.
– Так, стоп – чоловік підняв руку, всі миттєво замовкли – досить говорити так, ніби нам не належить відпочивати – діти, так Ямада теж, моргнули – ми з Ямадою-сенсеєм люди, і з недавніх пір живемо тут, так що іноді ви будете бачити як ми веселимось, тому що це те, що люди іноді роблять, і кожного разу, починаючи з цього моменту, якщо ви будете реагувати так ніби це дивно, я даватиму десять повних кіл навколо Юей, як обов’язкове додаткове тренування, я ясно висловлююсь?

Через секунду діти невпевнено кивнули.

– Ауч, – сказав Хізаші – це жорстоко

— Ямадо, не підігруйте їм — Айзава підвівся, він трохи обтрусив із себе пил, що скупчився від їхнього валяння, і попрямував до столу, де все ще лежали роботи — вам ще це перевіряти. — Хізаші простогнав, впавши зірочкою на підлогу.

– Ненавиджу бути вчителем

***

– Це безглуздо – сказала Момо, перебуваючи в холі. Клас А планував влаштувати кіно-марафон, з попкорном, ковдрами і плітками, і видно саме вони й вийшли на перший план, тому що хтось підійняв тему, що цікавить всіх – у сенсі вони хороші друзі, але зустрічаються? Не знаю

— Порфаво, які «друзі» так роблять? – почав сперечатися з нею Аояма він сидів поруч на підлозі, накинувши на себе блискучий плед.

– Неймовірно круті! – Сказав Киришима під пледом поруч із Бакуго, що в цей момент закочував очі – Ви бачили, як вони билися? А це було навіть не по-справжньому!

– Ну, вони мило виглядають разом – хихикнула Урарака ткнувши в бік Тсую.

– Кому взагалі яка справа?! – зло гаркнув Кацукі – Ми наче фільм зібралися дивитися!

– Ой, Бакуго, перестань – сказала Асуї спершись на плече Очако.

— На мою думку, це цікаво! – Поплескала в долоні Тору – Вони дуже вже близькі!

— Ага… — ніби замислившись, потягла Джіро, перебираючи волосся Яойорозу.

– Що таке Джіро? – запитала Міна пильно дивлячись на подругу.

– Ем, нічого, просто думаю… – К’єка відвернулася.

— Це тому, що сталося на завданні? – З цікавістю повернув голову Камінарі – Нам Міна розповідала – Джіро у відповідь промовчала ще більше відвертаючись.

– К’єка-а-а – потягла Тору – адже ти можеш нам сказати, так?

— Ми правда нікому-нікому!

– Та там нічого особливого… – Джіро опустила голову, всі з цікавістю замовкли, прислухавшись – Не дивіться! Я не скажу!

Міна з розчаруванням застогнала.
— Та годі тобі, вони ж не поцілувалися! – Ашидо підняла руки вгору. К’єка підозріло мовчала- Вони…?

– Вони зустрічаються! – пискнула Тору

– Там іншого вибору не було! – Джіро почервоніла, але впевнено захищала вчителів – Прямо на них йшов злочинець, і вони, ну вдали…

– Ти бачила? – Сіро підняв брову

— Я просто почула, як Ямада-сенсей сказав, що хтось іде, а потім… Ну… я почула… — дівчина проковтнула, ховаючи обличчя у волоссі Момо, Яйорозу погладила її руку, розуміючи, що не зможе зупинити друзів від розпитувань. До того ж, їй самій було цікаво.

— Стривай, ти почула? – Мідорія здавався щиро нерозумів. К’єка видала приглушене «мгм», відмовляючись дивитися на колишніх друзів. Майже всі через секунду прошепотіли тихе, розуміюче «Оу-у».

— Так, давайте перестанемо! Ми взагалі не повинні знати! – осудливо подивився на всіх Ііда.

– Повністью згоден, яке нам діло? – подтримав Бакуго, але іньші ніби їх не почули.

— Це має бути так ніяково

— Не уявляю як Ямада-сенсей у вічі Айзаві-сенсею дивиться – нервово посміхнулася Урарака– вони звичайно гарні друзі, але це надто незручно

— Ну, там, не… — Джіро, правда, не хотіла цього говорити. Всі знову на неї повернулися, навіть Кацукі та Тодороки здавалися зацікавленими.

— Ти кажеш, що…

– Не може бути…

— Та, гаразд!

– Так, стоп-стоп – Міна замахала руками – то був Айзава-сенсей?

– Ну, Ямада-сенсей здавався був у паніці, я тільки чула, і ну, можливо…

— Стривай, і ініціатором поцілунку був Айзава-сенсей? І, ну, те, що ти теж чула він?

– Ого – сказали буквально всі, хто перебував у холі.

– Веселоші у темноті…

— Перестали — гаркнув Айзава, спускаючись зі складеними руками зі сходів. Усі на нього різко обернулися. Його волосся було розпатланим, а очі явно заспаним, почуття що він прокинувся тільки що, і це робило його ще більш жахаючим.

– Айзава-сенсей, вибачте я не хотіла, вони самі і… – Почала нервово виправдовуватися К’єка, Шота підняв руку, після чого дівчина відразу замовкла.

— Я чув, все гаразд – Айзава протер рукою обличчя – я розумію, що особисте життя викладачів неймовірно цікаве, але не варто надумувати дурниць.

Діти ніяково відвернулися.
— Взагалі, це хороший урок — він зло на них зиркнув, деякі стиснулися намагаючись здаватися менше — іноді, щоб упіймати лиходія чи злочинця, і зберегти своє життя доводиться робити деякі речі, іноді, відверто незручні. Якщо ви не готові, то вам не місце у геройській професії, всім зрозуміло?

Діти невпевнено кивнули, багато хто здавався збентеженим.
— Завтра кожному по десять кіл навколо Юей.

***

– Шо, це було жорстоко – Ямада сміявся. Вони лежали в ліжку, обіймаючи один одного.

– Вони заслужили – сонно потягнув Шота сильніше обіймаючи

— Діти просто балувалися

— Діти можуть балуватися не в наш вихідний — Шота уткнувся в шию чоловіка, ніби намагаючись сховатися — єдиний день за останній місяць, коли ми спимо разом, і саме сьогодні їм закортіло — продовжував бубнити Айзава викликаючи легку посмішку Хізаші

– Не бубни – Ямада поцілував його у волосся, насолоджуючись теплом, нехай він був абсолютно з ним солідарний. Зараз вони під теплою ковдрою, коли ні в кого немає безсоння, і вони цілі, цим моментом треба насолоджуватися, тому що вони не знають коли він буде наступного разу, а якщо бути повністю чесними, його наступного разу може і не бути зовсім . І Шота, здається, його зрозумів. Тому що Хізаші був впевнений, вони думають про одне.

.
.
.
.
– Коментар після частини від авторки –

Першу частину читати не обов’язково, але якщо ви не зрозуміли що за завдання, то воно у першій

 3-тя частина і там ще більше милоти! 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь