Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Все, що завгодно

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

“Любов тікае від тих, хто женеться за нею, а тим, хто геть біжить, кидається на шию” (С) У. Шекспір

Чуя ненавидить чотири речі: літо, солодку каву, коли хтось чіпає його речі і Даза Осаму.

Останнього він ненавидить найбільше у світі, більше, ніж всі три об’єкти ненависті до нього разом узяті.

Чуя ненавидить кремове пальто, петлі та балки, карі очі та розпатлане волосся, яке забули підстригти, коли у нього відпивають віскі та сусідів за барною стійкою.

Рудий ненавидить усе, що пов’язане з Дазаєм — здебільшого тому, що Осаму не належить йому одному.

Він ковтає злість, що тече десь у горлі, уподібнюючись отруті. Дивиться, як Дазай фліртує за сусіднім столиком з офіціанткою — знайшов з ким, де і коли!

Якщо промокнути хустку хлороформом акуратно, вдало і вчасно заткнути їм рот та ніс, можна встигнути ненадовго компенсувати різницю в зростанні, дякую цьому другосортному містечку за високий поріг, знадобилося.

Виглядає так, ніби людина знепритомніла.

Накахара ловить таксі і продовжує обтирати чуже обличчя хусткою. У нього є ще трохи часу, перш ніж доведеться визнавати свою диявольську небайдужу сутність.

Рудий завжди його хотів— саме цього чоловіка.

Він не хоче бути над ним, як інші — він хоче належати йому душею і тілом. Але Дазай бігає від нього — він думає, що Чуя підісланий, щоб убити його або просто збирається збирати інформацію, яку Агентство і сам еспер розкривати не хочуть.

Ідіоти.

Накахара дійсно має звичку стежити за людьми з метою збору інформації, для пошуку слабкостей і вразливих місць — важіль тиску знадобиться будь-який 

Але Осаму йому потрібний зовсім, зовсім за іншим.

Ніхто не знає, що він справжнісінький сталкер.

Варто тільки з’явитися цілі, і він дізнається про неї все.

Правда, кілька разів він розчаровувався в об’єктах своїх спостережень, але з Дазаєм цього не станеться – він ідеальний.

Він має альбоми з фотографіями, цілу кімнату, де стіни обвішані його фото.

Частинки речей, улюблена чашка — Чуя збирає чуже життя з дрібниць, з пасм волосся та уривків бинтів.

Накахара ненавидить Дазая за те, що той не помічає, наскільки він потрібен.

Він відростив волосся, варто було заїкнутися про те, що Осаму подобаються локони у дівчат.

Він став розбиратися в моді, зброї, освоїв усе, що подобалося коханому.

Чуя дивиться на забинтованого чоловіка на ліжку і поспішає принести мотузку – червоний шовк виглядає чарівно, вузли створені трохи впиватися в шкіру.

Ідеальний подарунок на будь-яке свято – його Накахара дарує собі сам.

Він заслужив— сім років біганини кого хочеш доведуть до крайніх заходів.

Чуя знає, що Дазаю подобаються красиві дівчата в не менш гарних сукнях та білизни із мережива.

І вагається. Якщо чоловік засміється з нього — він його вб’є. Своїми руками.

Як попередніх двох, яким він мав дурість здатися і бути впізнаним.

І все ж таки він переодягається, терпить, щонезручні ганчірочку, названі білизною,  які натирають і впиваються в шкіру.

Сукня — темно-синя, з корсетом, який вініз важкістю затягує на собі, позбавляючи себе можливості дихати.

Панчохи – чорне мереживо. Рукавички без пальців – Накахара вдивляеться в дзеркало і червоніє, але головне, щоб подобалося не йому, а Дазаю.

Аби тільки сподобалося. Аби тільки сподобалося.

Чуя сідає на край ліжка і розчехляє ножа, водить лезом по чужих губах.

Він ненавидить Дазая.

Дазай- його слабкість.

Дазай – джерело його всеосяжного бажання.

Найганебніша і найвідчайдушніша мрія.

Як добре, що він пов’язаний.

Чуючи сідає на стегна, влаштовується і чекає пробудження, несміливо водячи пальцями по тілу, відчуваючи трепет і відразу ж огиду до себе.

Він хоче Дазая.

Більше за життя.

Чуя ненавидить чотири речі: літо, солодку каву, коли чіпають його речі…

і

коли хтось інший чіпає його Дазая Осаму.

***

Найпрекрасніше вираз на обличчі Дазая – сонна розгубленість.

Після хлороформу складно сфокусувати очі, все плаває в серпанку — Чуя знав усе це по собі, бо встиг «сьорбнути» і сонного газу, і хлороформу.

Високопоставлені мафіозі не живуть приспівуючи, хто б що не думав.

Вороги високопоставлених мафіозі також не живуть. Або живуть, але не дуже довго.

Темні вії тремтять, потім Дазай жмуриться. Варто трохи повернути голову і очі ріже різке світло — Чуя поспішно злазить і зсуває штори з різким звуком, від якого Осаму теж морщиться.

Накахара поспішає назад — Осаму намагається ворушитися і не відразу розуміє, чому не виходить.

Чуя знімає рукавичку і гладить його по щоці, відчуваючи ніжність, що розливається в грудях, з легкою ноткою самовдоволення — у нього долоні м’які, шкіра ніжна. Куди ніжніше, ніж у соплячок з кафе чи клієнток, до яких чоловік не рідко лізе з пропозицією суїциду.

А він ще робить усім їм компліменти.

В особливо важкі моменти життя Чуя відкриває свій список таких ось дамочок і зганяє на них всю злість, що накопичилася, — це екс-мафіозі начхати, що трапиться з ними, як тільки вони покинуть його суспільство і поживуть пару тижнів спокійно.

Чуя не чіпав хіба що когось дійсно важливого і корисного — поки що. Хигучи, наприклад,— вона сховалась під плащем Акутагави. І краще їй звідти не вилазити.

Дазай не повинен дивитись на інших. Не повинен їх торкатися та цілувати їм руки. Тому що він лише його, тільки Чуї належить. Тільки він має право фотографувати його потай і тягнути різні дрібниці. Тільки він має бути поруч, він, а не всі ці…

Губи м’які та теплі. Чуя глухо стогне в поцілунку і ледве не плаче, коли йому відповідають — тягуче, повільно, пробуючи на смак.

Ніхто не повинен цілувати ці губи, нікому Дазай більше не повинен відповідати.

Це схоже на безумство, але Накахарі воно подобається, особливо коли Осаму дивиться на нього.

— Що ти робиш, Чуя? — здивування пройшло швидко, але рудому поки що вистачило. — І що це на тобі?

– Тобі не подобається? — Чуя стискає губи і перехоплює ніж зручніше.

Дазай помічає його рух і зненацька посміхається.

— Я не думав, що все настільки погано і ти справді зважишся на подібне колись, мій маленький чарівний сталкер, — придушено тягне він.

Чуя спалахує і відхиляеться, прикриваючи долонею обличчя.

— Ти… Ти знав? Як давно?

— Потрібно було просити Акутагаву друкувати фото десь в іншому місці, а не в офісі поряд з Агентством.

Чуя стискає зуби і ставить в голові галочку — ось уже кого він не любив ще більше, ніж усіх цих жінок, яких цілий список, що постійно зростає і скорочується вкрай повільно.

Це цуценя в нього ще потанцює. Адже, напевно, стягнув кілька глянсових фото. Рюноске тихушник гірший за Чую, але останнім часом начебто захопився тим хлопчиком-тигром — туди їм і дорога. Обом.

— У такому разі, ховатися більше немає сенсу, — Чуя розслаблюється і веде пальцем по шиї вздовж жорсткого комірця, трохи зрушує убік і дряпає нігтем червоний слід.

— Ніколи не було сенсу ховатися, Дазая ніби не турбує, що він абсолютно беззахисний перед Накахарою, більше того, він стежить за тим, як Чуя облизує пальці, перш ніж узятися розстібати дрібні гудзики, підчіпаючи пальцями вузли шибарі.

— Було б дуже просто й нецікаво. У невідомості є щось делікатне-збудливе,— Чуя торкає чужі губи. —Якщо я розв’яжу тебе—ти залишишся зі мною? Чи втечеш?

Дазай хмикає і сіпається назустріч. Чуя відчуває, як час сповільнюється, а світ перетворюється на один суцільний спалах десь за очима.

Боляче. Дуже боляче. Дазай вкусив його в шию, прямо в напружений м’яз, і рудий навіть не запам’ятав, коли заволав і вчепився в спину, повів руки і вхопився за петлі, стискаючи перше, що попалося, відчайдушно і завзято.

Шию тягне — ні ворухнути, ні доторкнутися, а Осаму лиже й посміюється з нього, коли він обм’якає, дихаючи важко й уривчасто.

Боляче так, що ні вдихнути, ні видихнути та ламає тіло.

Але ніхто не казав, що Чуї не подобається відчувати біль, що вона не заводить його.

Ніхто не говорив, що він не дозволить Дазаю робити з собою подібне, щоб той був поруч.

Рудий справді готовий душу продати за можливість одноосібного володіння центром свого Всесвіту.

Здається, Осаму вже здогадався; ну і чорт би з ним.

— Як думаєш, скільки разів і куди ще я всаджу в тебе зуби і не тільки їх, варто тільки дати мені волю? — він шепоче в саме вухо, прикушує мочку, а у Чуї вся розумова діяльність припиняється і перетікає відчуттям, що тягне, у пах.

Ідеальний тандем. Чуї подобається біль і завдавати її іншим заради виконання бажань. Дазай не любить відчувати біль, але стійко її переносить і любить робити дуже іншим.

Чує потрібно кілька хвилин, щоб взяти себе в руки і припинити бути єдиним згустком бажання, хоча Осаму покусує йому плече і відчуття від цього лоскітно-бурхливе.

— Гаразд, чорт із тобою, але не думай, що я після цього тебе відпущу.

Чоловік зазирає йому в очі і посміхається зухвало й темно – дихання перехоплює від одного його вигляду.

— Я на це й розраховую, малюк Чуя.

***

Чуї червона мотузка йде значно більше, ніж Дазаю. Як і рум’янець, і збите дихання. А ще беззахисність – ця аура, підкріплена видовищем стягнутих за спиною рук, перетворення Накахари з підступного викрадача на жертву.

Дазай хмикає, водить пальцем по краю мереживної панчохи і думає, що робити, якого зі своїх внутрішніх демонів випустити.

Почати вирішує з малого і ривком піднімає спідницю, слухаючи протяжний стогін, який видав Накахара — рудий просто не хоче показувати, наскільки ґрунтовно він готувався до спокуси.

Тепер доведеться розплачуватись за те, що спокусника самого мають намір спокусити і зроблять це дуже швидко, не слухаючи жодних заперечень.

Починається все з легких хлопків по сідницях — Чуя здригається і кусає подушку, дрібно тремтить, лежачи на чужих колінах. Закінчується ударами на повну силу – від яких Накахара вигинається всім тілом і тут же падає без сил, боячись показати обличчя і очі.

Чоловік відчуває гарячу вологу на штанах і зупиняється, тягне рудого за руки, ставлячи навколішки. Запускає руку під спідницю, приводячи Чую до тями одним тільки шелестом тканини.

Тканина не просто волога — вона мокра наскрізь.

Горе-сталкер судомно намагається прибрати ниточку слини з підборіддя і дивиться з-під рудої кучері, червоніючи яскравою смугою.

Закінчити, коли тобі роблять боляче— це вже мазохізм. Але Дазай усміхається ширше і думає, що міг би раніше здогадатися, що це не гормони зовсім заштовхували партнера після битв у темні куточки, звідки потім було чути глухі звуки насолоди.

Чорт забирай, не мафіозі, а знахідка для садиста.

Осаму скромно гладить себе по волоссю і вже знає, що змусить Накахару вити вовком і шкодувати, що він за ним хвостом ходив.

А якщо не змусить, то, мабуть, з’їхатися буде недовго, чужих речей немає – у нього багато років поспіль всі знайомства обмежуються якимись фальшивками, які дуже легко змінюють своє ставлення до болю – колишній дізнавач мафії схильний втрачати контроль над собою і приводити в страх своїм виглядом.

Сукня задирається вище, а рудий падає грудьми на подушку – навіть колінно-ліктьовий не назвати, руки туго пов’язані за спиною, не вирватися.

Чоловік гладить почервонілі сідниці та тягне шнурівку, виявляючи другу частину комплекту.

Чоловік гладить почервонілі сідниці та тягне шнурівку, виявляючи другу частину комплекту.

Але вона лише заважає. Інша справа – чокер, портупея, шматочок мережив, названий помилково білизною, який він акуратно стягує, сумніваючись, що рудому не доведеться ходити в ньому ще пару разів – і чарівні панчохи, по яких так приємно водити пальцями, відчуваючи гладкість.

Рудий стежить за собою, жодних зайвих волосків, хоча Осаму не проти і навіть знаходить у них щось чарівне — у нього виробився свій власний погляд на багато речей ще в мафії. Або вважай різні деталі красивими і отримуй задоволення, або втратий розум, потонь у крові – у своїй же власній, тому що пустив кулю в скроню.

Дуже вузька спинка – приємно провести долонею і зрозуміти, настільки Накахара маленький. Дазаю подобається все мініатюрне і тут він бачить тільки плюс – працювати доведеться акуратно і обережно, не хочеться нагородити ніжну шкіру шрамами.

Ювелірна робота тому так високо і цінується, що ведеться довго та ґрунтовно, крок за кроком.

І перед ним зараз — найкращий діамант, над ограновуванням якого не шкода повозитися.

Чи грає Чуя сам із собою?

Осаму легко вштовхує два пальці, навалюється зверху, чує гучний стогін: пальці вперлися в простату — і Накахару затрясло.

Явно грає, отже, що й необхідні предмети в його будинку будуть. Але при цьому задоволення від чужих рук явно не відчував уже давно, а то й зовсім не знайомий: надто яскрава реакція на зовсім безневинну дію.

Дазай муркоче під ніс щось чисто для себе і відтирається пахом між сідниць, перш ніж поглядом відшукує презервативи і натягує один сам.

— Пробач, Чуя, сьогодні далі цього заходити не буду, погано знаю, що в тебе є, — член утискається між двома половинками, треться. Накахара тремтить і б’ється під ним, наче все тіло судомою звело, а Осаму радіє силіконовому мастилу — він не дуже багато часу присвятив розтяжці, а біль буває різний, і від розривів — не найкращий.

Поштовхи різкі, розгонисті – це не секс, це саме трах, грубий і грунтовний, неквапливий і зі смаком. Чуючи вже навіть не стогне — швидше репетує, але глушить безладні крики подушкою, дряпає сам себе, і кілька разів здається, що він вивихне руку з суглоба, якщо так сіпатиме.

Дазаю подобається те, що він у своєму праві,— Накахара запропонував себе сам і аж ніяк не обмежив його, ні словом, ні ділом.

Жодного протесту— здається, Чуя або надто вірить йому, або просто знає міру своєї витримки.

Перше приємно, а друге вони перевірять.

Тісно, ​​вузько і гаряче — Чуя стискається навколо нього, рухатися боляче, але він проривається силою, слухаючи хриплі крики, запускає руку у волосся і тягне на себе, вигинаючи — видовище того, як мастило тече по стегнах, збуджує надмірно, але й сам відчуваючи від очевидного домінування над собою заводиться ще сильніше і крутить стегнами, наче повія, сідаючи на нього.

Так приємно ущипнути й відтягнути чутливі соски — Накахара скиглив і збивається з ритму, за що й виявляється втиснутим обличчям у ліжко, а Дазай кусає до крові його плечі та шию, особливо сильно стискаючи зуби на загривку і відтягуючи, поки на губах не відчувається прикус.

Чуючи трясеться, стискається стегнами, смикає, але в його коханця зовсім інші плани на його рахунок.

Осаму не дає йому закінчити доти, доки рудий не втрачає голос і не виявляється на межі непритомності.

Просто не мати можливості закінчити – боляче. Але не мати можливості закінчити, коли тебе трахкають до напівсмерті,— Дазай з радістю запитає, які від цього відчуття.

А якщо йому не зможуть розумно описати — вони завжди тепер можуть повторити ще раз.

З поглибленою у садо-мазохізм прелюдією.

***

Дазай багато разів чув про яндер і стільки ж разів чув думки – хворі, схиблені на об’єкті свого обожнювання, що діють лише заради його блага – або того, що вони вважають благом для людини.

Віддані, готові жертвувати собою, що приймають і хороше, і погане, згодні бруднити руки, що плюють на розум і цивілізованість.

Осаму гладить абсолютно щасливого і задоволеного чую по волоссю, докурює одну на двох цигарку і гасить її в чистенькій попільничці.

Хто б знав, що таке щастя впаде йому на голову.

Доведеться реально стежити за тим, щоб Накахара не мав приводів більше вбивати жінок з ревнощів.

А це означає – повернення до тієї поведінки, яку він залишив мафії на згадку після свого відходу.

— Гей, Чуя. Як щодо подвійного суїциду? — неголосно видихає чоловік, погладжуючи сплутане волосся.

Рудий піднімає голову, ловить його суху руку, цілує кісточки пальців і треться, як кішка.

— З тобою — все, що завгодно.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь