Після того як Кейл і його команда позбулися БЗ , всі починають повертатися до звичайного життя:Це відбудова країни, відновлення економіки і налагодження зв’язків . Королівство Роан недавно стало Імперією і я є її Імператором. І хлопець який схилився перед мною, виглядаяє втомленим але щасливим .

– Ваша найсвітліша Величність, Сонце нашої Імперії , цей смиренний підданий при..

-Стоп! Кейл припини- Альберту нахмурився , йому дуже не подобалась ця дурна звичка , його співрозмовця і вірного друга- я по важливому питанні.-Він говорив з усією серйозністю.

Кейл ,як завжди, спокійно сів навпроти мене .Я вручив йому документи .Взявши чашку чаю він їх ліниво читав, через деякий час я помітив як його брови піднялися .- Сліди Бога Відчаю?

– Так , але це не дуже важливо. Зі мною недавно з’явився Бог Сонця .

Очі минулого головнокомандувача були наповнені недовірою.

-Я знаю знаю. Але головне те що я почув , а лише тобі вирішувати як на це реагувати.

– Продовжуй. Він усміхнувся . Я відчув , що мною граються . Він і справді зводить мене з розуму.

– Бог Сонця сказав , що Богу Магії стало нудно і вони планують відправити тебе у інший світ.

Не пройшло і хвилини як в стіну полетіла чашка .- Нерви в останній час здають.- він усміхнувся, а пізніше коли незміг придумати вихід, зняв свою маску.- Та яке вони мають право розпоряджатися моїм життям , я тільки отримав те що хотів . Їй бляха муха нудно стало .І якого х%ра вони це через тебе передають.- Він підвищив голос, незвично для нього.

– Схоже Кейдж ігнорить Бога Смерті, твої сили скоріш за все блокують їх повідомлення і вони вирішили підставити мене під гарячу руку.- Імператор усміхнувся насолоджуючись тим що Кейла також може щось вивести з колії , водночас співчуваючи , що цього хворого на голову виродка знову втягують у якесь лайно.

Вдох видох

Кейл спробував заспоїтися – Яку ще Ваша Імператорська Величність отримала інформацію?

-Хах , ти відправишся на рік в інший світ, поняття не маю в який, і вернешся. Так як час відрізняється , тут має пройти тиждень. І до тебе відправлять ще 2х-3х людей.

– І коли це має стати…

Він засвітився і його тіло стало прозорішати .На останок побачив розгублене обличчя його названого брата.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь