У нашому місті жила дуже вельможна та вродлива пані на ім’я Маргарета років 25 з темним як вугілля волоссям,з чорними як темрява очима і характер мала дуже стриманий та жорсткий.Називали її леді яка завжди все сама.Проте такою жорсткою вона була не завжди.В 18 років будучи зовсім юною зустріла вона своє перше кохання.Це був парубок з досить заможної родини на імʼя Ян.Кохали вони безмеж,були готові заради одне одного навіть на смерть.І ось коли їм виповнилося по 20 років вирішили одружитися.Але Нажаль біда прийшла в їх дім раптово.За декілька місяців до весілля Ян смертельно захворів ,лікарі не знали що з юнаком і він раптово помер.Важко цю втрату перенесла Маргарета постійно плакала і не з ким не розмовляла.Але ще важче її стало коли вона знайшла передсмертного листа від коханого в якому йшлося: «Ідучи до твоїх батьків за благословенням зустрів я пророка який передвіщає майбутнє.І сказав він мені що чекає тебе смертельна хвороба.Я не б не зміг  без тебе тому пішов до відьми яка віддала  твою хворобу мені.І загинув я за тебе моя кохана назавжди».

З того часу нікого вона до себе не підпускали і вважала що більше ніколи не зможе покохати.Так вона буде думати до поки не зустріне його…

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь