1 глава

Глава 1
Т/І як завжди важко прокидалася, через величезну кількість проектів з історії, думаючи про те, як вона хоче убити весь цей світ, вона зібралася в універ.

Ранок Чонгука тим часом:
Гук неспішно йшов до універу, перед цим зайшовши в кафе і купивши терпку каву.  Він завжди приходить в останню хвилину, але ніколи не спізнюється.  Хоч би яким пунктуальним він був, приходячи в цей час, викладачі все одно обурюються з цього приводу.  Також їх дратує вигляд Чон Чонгука, яскраве,
оверсайз худі, вільні штани та білі кроси.  Гук пояснює це тим, що його просто недолюблюють викладачі.  Зайшовши в універ, він почув чийсь писк і гарчання.  Звичайно ж, він вирішив швидше зайти в аудиторію, мало кого ґвалтують.  З-за рогу вибігає постать, кроки важкі, Чонгук, що наближаються, від несподіванки здригається і повертається.
-Т/І?
-І Тобі привіт, я не запізнилася?
-Ні, Ти вчасно.  Хера ти звичайно слон, то бігаєш.
-Зате швидко.

Після цього Т/І та Чонгук неохоче зайшли в аудиторію та сіли на одні з найперших парт.  Пара йшла як завжди нудно, преподша по історії накричала на Т/І за те, що вона просто подивилася на Чонгука, Т/І не звернула увагу на її слова і продовжила записувати конспект, як раптом у кабінет вривається завуч і не встигаючи нічого сказати кидається  на передню відкушуючи шматок шкіри на шиї.  Кров текла струмком із шиї жінки.  Т/І не на жарт злякалася і вибігла з Чонгуком з аудиторії за ними побігли інші, а в коридорі була паніка, біганина, крики.  Ніхто нічого не розумів, у їхніх планах було лише вижити, інстинкт самозбереження був увімкнений у всіх.  Як раптом на Т/І кинулася директриса, упершись ногами в живіт, дівчина дістала залізну пилочку для нігтів і вставила в око директрисі.  Чонгук допоміг їй скинути тіло та втекти.

Чонгук: Біжимо до їдальні, там ніби нікого немає.
Поки бігли величезним коридором, в якому тільки починалася паніка, перегукнулися кілька слівцями:
-Слухай, ти де так битися навчилася?
-Знайшов час запитати.  Піздилася з бомжами, досвід є. – пробурмотіла Т/І.
Біля входу їдальні вони врізалися в Чиміна, він хоч і живий чоловік, але злякалися вони його не на жарт.
Т/І: Чимін!  Ти в порядку?!
Чм (Чімін): Так, а ви як!?
Чк(Чонгук): Пізніше поговоримо, я не хочу стати шашликом для цих тварин!

Залетівши в їдальню, вони замкнули двері і підперли всіма столами, які були там.
Т: Стоп!  Тихо!  *
Десь чулися шарудіння і чийсь плач.
Чк: Хто тут?
Т/І підійшла до прилавка де продавалася випічка, і подивилася під неї побачила там.
Т: Юна?!  Слава Богу!!  Що ти тут робиш?!  Як ти?!
Ю(Юна): Я в порядку, я була в бібліотеці, а коли почалися крики, я злякалася і прибігала сюди, оскільки це місце було найближчим…
Чм: Не бійся, зараз все добре, ми знайдемо як вибратися звідси і не потрапити на очі цим тваринам.
Ч: Як ти це собі уявляєш?
Т: Чонгук заткнися!
Чм: тут ще є вихід?
Чк-Ні, начебто.
Т: Є, службовий, але я не знаю, де він тут, потрібно шукати, а також потрібна зброя, щоб вибратися.  Плюс напевно вони стоять десь біля цього входу, потрібна принада щоб їх відвернути.
Чк: Чимін підійде?
Чм: Ахуел?
Т: Я тебе зараз трісну!  Ні, треба м’ясо знайти і більше.
Ззаду них прохрипів голос:
-Наприкінці кухні є холодильник.
Пацани: ААААА!
Т: Юнгі?  Як ти тут опинився?
Юн(Юнгі): Я тут ще з того моменту, як ви столи ставили.  Спав у підсобці… Що відбувається і кого треба відволікати?
Чк: Тут що нібито зомбі апокаліпсису, тварюки всіх розривають на шматочки.
Юн: Що?  Знущаєтесь?
Т/І показала окравлену пилочку.
Т/І: Я билася з директрисою, вона шаленою стала.
Юн: Вона шаленою і була.
Чм: ти що реально все проспав?
Т: ну а Юнгі як Юнгі.  Так ось…
Т/І розповіла, що відбувається і що їм потрібно зробити.
Юн: М’ясо є у великому холодильнику, а кухні є ножі.  Плюс є різні речі для пожежної безпеки, там була і сокира, я покажу десь.
Т: Я з Чонгуком і Чиміном братиму ножі та м’ясо, Чимін кине приманку.  Юно, йди з Юнгі за сокирою.
Юн: Чудово, пішли
Ю: Ходімо…
Хлопці здригнулися, коли зайшли на кухню, там був труп куховарки і ще якогось зомбі.  Вся кахельна підлога залита кров’ю.
Чм: Жах
Т: Гидота.
Чк: Піздець.
Т: Брудні, окравлені ножі не чіпаємо, беремо чисті.  І взагалі кров…-
Т/І подивилася на Чонгука, він хотів узяти ніж із кров’ю, потім витерти його.  Вона зупинила цього дебіла.
Т:… не чіпаємо!  Чонгук!
ЧК: Та що може статися?
Т: А раптом цей … Е-е … Так скажемо “канібалізм” передається через кров?
ЧК: Ми ж не знаємо точно.
Чм: Т/І права, з такою кров’ю краще не мати справу, якщо буквально, то це кров мертвечини, – він з подихом витягнув ящик зверху – трупа людини.
Чк: Гаразд, зрозумів, прийняв.
Чк: Фу-у-у це той смердючий горох, нудить від нього.
Чм: На один рот менше.
Чк: А я не відмовлявся їсти, взагалі.
Т: Їжа із скриньки, так?  Не прострочена? – Вона намагалася розрядити обстановку.
Чм: Чи не прострочена, норм.
Чм: Беремо рюкзак Т/І, туди покладемо консерви гороху.
Т: А що мій?
Чк: Ти єдина хто тягне собою в універ рюкзак, виявляється, знадобилося.
Т: а хто брати буде?
ЧК: Не я.
Чим: Я.
Чонгук і Чимін сказали одночасно, обидва подивилися один на одного.
Чк: Шляхетно, на.

З комори весь час долинали якісь звуки, а потім різкий дзвін скла.
Хлопці захвилювалися, а Т/І навіть не звернула увагу.
Т: Не звертайте увагу, це Юнгі розбив захисне скло, і, сподіваюся, дістав сокиру.

Юн: Хвилювалися?  Ахах.  Ми дістали необхідне, тут ще були різні дрібниці, їх Юна зібрала.  За типом сірників, дротиків, запальничок, паперів, таблеток.
Чм: Пігулки?
Т: Там одна кухарка захворіла, таблетки від застуди швидше за все приймала, як пощастило.
Юна зайшла на кухню, двері зі скрипом відчинилися.  Вона невпевнено почала доповідати:
Ю: Біля службового входу, я чула дивні звуки… Там ці істоти… Що робитимемо?
Чм: Кинемо приманку, потім швидко пробіжимося повз них.
Т: Кінь кудись убік, подалі від входу.  Ти вибігаєш перший, потім Юнгі, Юна, Чонгук, потім я.  Юна, тримайся біля Юнги чи Гука.
Ю: Убік не вдасться кинути, коридор вузький.
Т: Скільки їх?
Ю: Два, може більше.  Нам треба їх убити, інакше не пройдемо.
Т: Чонгуку, ти підеш зі мною, подивимося з Чиміном скільки їх.  Візьмемо ножі і встромимо в голову, на смерть.  Якщо їх буде більше ніж три, покличемо Юнгі.  Юна, я тобі подам знак колись бігти.
Юнгі: Чесно сказати, лячно навіть туди йти.
Т: Усім страшно, нас і об’єднує.
Юна та Юнгі чекали за рогом коридору, Чонгук, Т/І та Чимін пішли ближче до виходу.
Чимін прислухався до звуків, було чутно як хтось ходить … і … гарчить?  Він кинув приманку, миттєво відчинив двері і відступив далі.  Пастка не змусила довго чекати: монстри вийшли і накинулися на шматок.  Чимін завмер у страху.  Т/І побігла першою, за нею Чонгук.  Вона штовхнула Чиміна назад, щоб його не згризли.  Вона почала нападати на худого, але високого монстра.  Його довгі руки намагалися схопити ноги дівчини, але вона штовхнула його в пах.  Не дуже ефективно, як з людиною, але монстр відпустив.  Встромивши кілька разів ніж у його величезну пащу, монстр не заспокоївся.  Потім був, останній, смертельний удар-в череп.  А Чонгук справлявся з одним жирним.  Його недолік у вигляді зайвої ваги виявився перевагою зараз.  Чонгук явно не справлявся з вагою цієї тварюки, Т/І побачивши це підійшла ззаду монстра і перерізала йому горло.  Чонгук відскочив від трупа, важко дихаючи.
Чк: З-дякую…
Чимін тим часом спостерігав за цим хаосом, м’яко кажучи, в шоці.
Т: Нема за що.  Гей-ей, ходімо, тепер все безпечно.  Біжимо!
Натовп підлітків вибіг з проклятого універу.
Чк: Виженемо тачку?
Юнгі: Де ключі від машини візьмемо?
Ю: Є варіант за допомогою дроту завести, спробувати що-небудь.
Т: Юна справу каже!  Іде-е-ем!
Підійшли вони до чорної, найміцнішої на вид машини.
Т: Потрібно вибити бічне скло, воно не таке, міцне.  Тільки не з боку водія, адже важлива безпека водія.
Вибивши скло, Т/І полізла рукою в машину, відчинити її.  Юна, Юнгі та Чімін сіли на задні місця.  Чонгук і Т/І думали про керування.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь