«Échos de Souffrance»

Звеніла музика нічного міста, завивання вітрів пронизувало вулички, а недалеко від суєти вулиці, в затишному Ritz, дві постаті сиділи навпроти один одного обговорюючи недавні події, що трапилися з ними.  …

Напиши мені

Примітка від автора: Це моя перша робота і в такій стилістиці, і за даним фандомом. Тому буду рада відгукам ❤ Робота була написана під трек: Volkanov - Пиши мені  …

I

Разом з дзвоником на перерву в голову Марти прилетів м'яч . - Ну ти дивись куди кидаєш ,- сказала вона тримаючись за голову. - А не треба дивитись у вікно…

У спалахах багать

«і прикраси бринять, і танцює зима, іній крихко цвіте на кістках. подорожній, у келих плеснувши вина, посміхається до моряка. «що ви бачили, батьку? русаловий спів, може чари, яких в нас…

Ти моя, щоб не було… ось чому я з тобою.

— Та тихіше будь, мала… ай! — Мовчи вже! Лізеш наперед - хто ж тобі лікар? А зараз терпи! Хударлявий чоловік з коротким і сплутаним чорним волоссям смикнувся, примруживши ледь…

По шматочках

Едгар накинув на піжамну футболку сорочку з цупкої грубої тканини, кинув погляд на розкуйовджене ліжко. Рампо спав, підтягнувши коліна до грудей, і навіть уві сні його обличчя, частково заховане під…

I. Молодик

*** "В кожної дії є своя протидія..." Минав вечір двадцять третього грудня, за вікном порошило як ніколи. Дивно, адже зазвичай сніг випадає лише в середині січня. Вдома, як завжди, повний…