Фанфіки українською мовою

    — Ти чокнутий! — у голос сміється Хосок, заглядаючи в очі Чиміну і намагаючись там побачити натяк на жарт.

    — Мабуть, ти правий, але це удача, у своєму роді… — хлопець відпиває сік із трубочки і відставляє порожню коробку убік.

    — Хочеш сказати, що серйозно маєш намір переспати з хлопцем, якого ніколи у своєму житті не бачив, не чув, та й листуєшся з ним із вчорашнього вечора? — здивовано очі Хосока розширюються, а губи підтискаються до лінії. — Про яку удачу ти взагалі говориш?

    — Ну знаєш, не кожен день тобі пишуть гарні хлопці з пропозицією перепхатись раз без жодних зобов’язань. А судячи з фотографій, він молодий і багатий, — Чимін потиснув плечима, наче це звичайна справа в житті кожного.

    Поки Чон Хосок сидить у шоці з відкритим ротом, Чимін надкушує останню морквяну паличку зі шкільного обіду, а решту суєт хлопцю на проти в рот.

    Дзвінить дзвінок і хлопці змушені розійтися класами, так і не домовивши. Говорити-то і нема про що, адже Чимін тільки зрадів пропозиції незнайомця з інстаграм з синім волоссям.

    Чиміну 16 років, він старанно навчається у 10 класі, не розчаровує батьків та піднімає рейтинги школи. По собі хлопець скромний та сором’язливий. Вільний час блондин проводить або вдома за стопкою зошитів, або прогулюючись у парку. Він може цілий день ходити навколо фонтану, не змінюючи маршрут прогулянки. Напевно, тому, друзів у нього не так багато, зате є один дивак, якого Чимін кличе найкращим другом і обговорює всі свої секрети. Хосок Чиміна особливо не підтримує у його переживаннях, але завжди намагається витягнути на якусь тусовку, бо Чимін свою молодість мешкає навіть не на 50%. Вони познайомилися у п’ятому класі, коли обидва перейшли до середньої школи. Зараз друзі навчаються в паралельних класах, тому що Чимін пішов у математичний зі своїм бажанням вступити до престижного вузу, покладаючись на фізику та математику, а Хосок у філілологічний, будучи гуманітарієм, а точні науки викликають у нього біль голови.

    Ще у хлопця є людина, предмет обожнювання, від якого в очах серця, а в животі метелики. І ім’я його Мін Юнгі. Для себе блондин давно вирішив, що вони зустрічатимуться. На жаль, поки що Чимін поняття не має якимось чином, адже такі, як Юнгі, не обирають таких, як він. Але хлопець переконаний, що вони будуть разом. Хоча б завдяки Хосоку, бо вони начебто в одній компанії. Просто Чимін все ніяк не збереться. Йому потрібно підготувати себе морально до суспільства людей, які схожі на Хосока, а зокрема, до суспільства Юнгі.

    Минулого вечора Чиміну надійшло повідомлення в інстаграм, де його назвали діткою і запропонували перепихнутися днями. Блондин, будучи закомплексованим підлітком, до того ж геєм, поламався, але все ж таки погодився. Чесно кажучи, він вже давно подумував запропонувати подібне Хосоку, щоб у разі, якщо зганьбиться, не так соромно було.Перший раз хвилюючий у тому випадку, коли ти впевнений, що нічого не вмієш, а партнер умів і досвідчений, і після невдалого сексу обов’язково розповість про тебе своїм друзям, а ті, своєю чергою, ще комусь. Тому Чимін готовий переспати з незнайомцем, щоб зрозуміти, що до чого і бути готовим наступного разу. А з огляду на те, що цей незнайомець молодий і дуже гарний, блондин вирішив не втрачати шансу.

    Після школи Чимін з Хосоком прогулялися та розійшлися по хатах. Увечері, коли Пак лягав спати, йому надійшло повідомлення в інстаграм від хлопця, з нікнеймом _____v_____:
    “Привіт, дітко. Завтра все в силі?”

    Чиміна це “дітка” змушують бентежитися. Він відповідає, що плани не змінюються та просить під’їхати за ним до школи.

    Попрощавшись із V, Чимін ставить собі будильник на п’ять ранку та лягатє спати. Вранці він повинен себе підготувати до зустрічі з хлопцем, який до речі з’явився в житті блондина.

    Ще довго Чимін не може заснути від хвилювання. Повертається з одного боку на другий, змінює пози, а сон не йде. Він розуміє власну дурість, адже невідомо, що там за V такий, але все ж таки намагається її виправдати.

    До того, як заснути ближче до двох годин, Чимін кілька разів заходив на обліковий запис хлопця, з яким завтра зустрічається, і подумки намагався прокрутити сценарії. Блондин зазначає, що V буде явно вищим, він стрункий і у нього дуже хороша постава. Його волосся пофарбоване в синій, очі підведені майже на всіх фото. Видно, що цей хлопець навіть не намагається приховати свою орієнтацію. Майже всі фотографії живі, видно, що зроблено в моменти, де V, як Чиміну здається, щасливий. У нього у профілі є фотографії з клубу у колі друзів, є селфі на фоні моря та пальм, фото, де він сидить у червоній машині за кермом. Також багато фотографій на фоні гарного будинку, він світлий і великий, ще там є басейн. Блондин довго думає, чи поїдуть вони в цей будинок або кудись у готель. Передчуття і в той же час страх, тремтить нерви доти, доки повністю не вимотує. Адже ще відсидіти на всіх уроках…

     

    1 Коментар

    1. Apr 2, '22 at 00:41

      вай яка краса, мої улюблені віміни українською 😍, будь ласка, автор, продовжуй, бо такий контент як ковток свіжого повітря.