Header Image
    Фандом: .Оріджинал

    Юзукі сиділа за столом разом з Кірою і пила чай, вона пильно дивилася на руки дівчини, періодично вставляючи деякі фрази, щоб розбавити тишу. А свій пильний погляд вона переносила з однієї руки на другу. Коли Ю допила чай, вона встала, взявши чашку, пішла до раковини, щоб помити чашку. Помивши швидко чашку, вона знову дивилася на руки Кіри, тільки вже позаду самої Кіри й тоді побачила все, що її цікавило. Кіра встала з-за столу і попрямувала до раковини, щоб теж помити чашку. У цей момент Ю піднялася в кімнату Кіри й почала лазити у її речах. Знайшовши те, що їй потрібне, вона сховала це в кишеню, спустилася до Кіри. Кіра подивилася на Ю, вона була досить сердита. Юзукі мовчки підійшла до Кіри, міцно взявши її за руку, вище за зап’ястя та повела її до себе в кімнату, де кинула на ліжко.

    -Ю, Що таке? Я тебе не впізнаю… Що сталося?

    -Це я в тебе хочу спитати, що трапилося? Що це у тебе на лівому зап’ясті?

    -А? Ти про браслет?

    Кіра вдавала, що не розуміє, про що йдеться, вона подивилася на свій браслет, який постійно носила не знімаючи. Вона поправила браслет і подивилася на Юзукі. Ю досить різко підійшла до Кіри й взяла ту за зап’ястя, відсунувши пальцем тієї ж руки браслет вона вказала дівчині на старі шрами й досить свіжий поріз.

    -Ти довго будеш вдавати із себе дурну? Цьому порізу дня 3-4.

    Кіра вирвала руку і поправивши браслет сказала, що це не те, про що подумала Ю. У цей момент Ю дістала з кишені гостре лезо, на якому є старі сліди крові.

    -Це все ще не те, про що я подумала?

    -Ну … так, це те, про що ти подумала … Я різала руки … Але цей свіжий поріз не через тебе! Чесне слово! Не смій навіть думати про таке! Це з-за …

    -Кото.

    Опустивши очі, Кіра тихо відповіла.

    -Так.

    Юзукі поклала лезо на тумбочку, сіла поруч із Кірою й обняла її збоку, поклавши голову Кірі на плече.

    -Ну і навіщо ти це робила, дивись яка ручка гарна, а тут такі мерзенні шрами й ось від цього буде дуже великий шрам.

    -Це через сім’ю і, зокрема, через Кото… У мене було бажання померти, але ти не дала мені цього зробити.

    -Я сильно люблю тебе, не смій нічого подібного надалі робити, добре?

    -Обіцяю!

    Юзукі взяла лезо з тумбочки й провела ним по своїй руці, створивши тим самим і собі поріз. З рани пішла кров, вона взяла Кіру за руку, так що їх порізи стикалися і поцілувала Кіру.

    -Я теж люблю тебе, дуже сильно.

    Кіра міцно стиснула руку Ю, з якої все ще досить сильно йшла кров. Кіра встала з ліжка, вийшла з кімнати подруги й зайшовши до своєї кімнати, дістала зі своєї сумки перекис та бинт. Після повернулася до Ю, вона подивилася на дівчину, а потім сказала.

    -Дай Мені свою маленьку ручку.

    Ю простягла свою руку Кірі. Кіра налила перекису на рану, подула на неї, і коли та стекла з неї руки, Кіра зав’язала бинтом рану Юзукі. Закінчивши обв’язувати рану, вона поцілувала руку Ю, а потім і Ю. Ю обняла Кіру за шию і повалила на ліжко.

    -Як Ти помітила порізи?

    -Під час наших з тобою «ігор» я тримала тебе за руку і відчула подряпину, спочатку я не надала цьому значення, а потім провела по твоїй руці й відчула, що поріз дуже великий і ще купа шрамів у тебе на руці.

    Кіра дивилася прямо в блакитні очі Ю, а Ю дивилася в карі очі Кіри, після Кіра потяглася до Юзукі й поцілувала ту. Юзукі посміхнулася, а потім притиснула Кіру до своїх грудей.

    -Ти Чуєш моє серцебиття?

    -Я не можу дихати!

    Крикнула Кіра, відпираючись від Юзукі, щоб вдихнути свіже повітря.

    -Моє серце б’ється тільки для тебе …

    Кіра обійняла Ю. Дівчата пролежали так до пізньої ночі, а після Юзукі подивилася на Кіру і сказала.

    -Нам Пора у ванну, ти перша йди.

    Кіра почала роздягатися прямо в кімнаті Юзукі. Ю дивилася на те, як її подружка поступово знімає з себе одяг прямо перед нею, вона дивилася на її гарну гладку, ніжну, трохи смагляву шкіру. Ю не звертала увагу на голі груди чи попку, її цікавила сама дівчина. Після Кіра зняла свої стрінги й кинула їх прямо поруч із Ю, а потім еротично нахилилася до Ю і сказала.

    -Юзукі, тепер твоя черга роздягатися!

    Юзукі посміхнулася і мовчки почала роздягатися. Кіра спостерігала за блакитноокою білявкою, за її формами, а потім, коли та закінчила, вона підійшла до тієї та обійняла її. Груди Кіри доторкнулися до грудей Ю, і ті обидві засміялися. Кіра взяла Ю за руку, і вони пішли разом у ванну. Ю облокотилася на ванну, щоб увімкнути воду, а Кіра стала ззаду впритул і нахилившись, поцілувала плече Юзукі.

    -Ти так наполегливо все робиш, я не сказала б, що ти, тихоня. Було б у тебе чим, ти позбавила б мене цнотливості.

    На секунду Кіра згадала Кото, а після здригнувшись відповіла подрузі.

    -Все одно я б попросила б твого дозволу.

    Кіра сіла на край ванни й дивилася на гарні груди подруги.

    -М? Тобі вона подобається?

    Запитала Юзукі, помітивши пильний погляд Кіри, на своїх грудях.

    -Дуже.

    Після дівчини засміялися. За цей час вода вже набралася у ванну. Юзукі сіла у ванну і слідом залізла Кіра, сівши зверху на Ю. Не те щоб місця не було, ванна була величезна як для однієї дівчини. Коли Кіра була зверху, вона поклала свої руки на груди Ю і почала ніжно їх м’яти, роблячи дівчині приємно. У відповідь Ю вирішила попрацювати язичком. Юзукі гралася язиком із сосочками Кіри, поки ті не затверділи, а це сталося швидко, після вона почала їх смоктати, ніби дитина смокче молоко у матері. Кіра вирішила не відставати від подруги, перервавши свою подругу, вона також почала робити те саме, а рукою тим часом спускалася все нижче. Досягши призначеного місця вона зупинилася, бо не знала, що робити далі. Ю зрозуміла в чому справа і вирішила допомогти Кірі, вона поклала свою руку на руку Кіри, і трохи спрямовуючи показала, що робити з її організмом. Кіра швидко призвичаїлася і вже сама робила приємно, одночасно в декількох місцях. Тіло Ю горіло від жару пристрасті, Кіра періодично відривалася від грудей, щоб поцілувати Юзукі. Через деякий час Ю досягла своєї межі. Потім вона попросила Кіру злізти з себе. Кіра слухняно відсіла від Юзукі. Юзукі подивилася на дівчину, а потім пристрасно поцілувала Кіру, у якої вкотре почастішало серцебиття. Її поцілунки почали швидко спускатися все нижче, поки вода не досягла носа Ю. Ю не відволікаючись від поцілунків дістала ногою до пробки, яка закривала злив, і швидко опустила рівень води до потрібного їй. Ю була вже майже там де треба, а точніше вона вже дісталася губ подруги. Вона ніжно поцілувала їх, а після початку задовольняти подругу.

    -Гей, ти що робиш, не треба!

    Кіра відсунулася від Ю, і піднявши її голову до себе поцілувала її з язиком.

    -Я Хочу зробити тобі приємно. Тобі що не сподобалося?

    -Не в тому річ… Я не хочу, щоб ти це робила язиком…

    Ю з подивом подивилася на Кіру, а потім почала цілувати її, а вже рукою, довела дівчину до повного задоволення.

    Десь через годину.

    Дівчата вже лежали в ліжку і міцно обіймалися перед сном. Ю спитала.

    -Слухай, а чому ти мені не дозволила зробити це язиком?

    -Просто … я проти будь-якої участі рота в сексі …

    -Так ти проти мінету та куні?

    -Угу …

    Самі слова вганяли дівчину в фарби, вона пірнула обличчям під ковдру і вперлася носом у груди Ю. Вона тихо прошепотіла.

    -Я люблю тебе. І не хочу, щоб ти лазила своїм язиком у ті місця, які не призначені для цього.

    Ю лише усміхнулася, а після відповіла

    -Я теж тебе люблю!

     

    0 Коментарів