Header Image
    Персонажі: Ділюк
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    – Вино. Наллю склянку.

     

    Дилюк плеснув червоного напою в бокал, бо воно здавалось гарним способом привітати гостя, не зважаючи на нелюбов до нього. Бувши ще зовсім дитиною, він навчився зустрічати прихожих.

     

    Розмовляли ні про що. Але Дилюк все ж таки намагався вивести гостя на чисту воду, ніби заганяв пташку в клітку.

     

    В помісті розгулявся холод Сніжної та мороз вимальовував візерунки. Стужа охопила все навколо, тому Дилюк накинув плетений плед на свої плечі, який зробив йому брат на день народження.

     

    – Тож, Дотторе… — Він відкинувся у крісло, відпивши ковток свіжовичавленого виноградного соку.

    – Стало холодно, тобі не здається? — гість прикрив очі, майже повністю розслабившись, і відкинув голову, ніби не звертаючи увагу на пастку, в яку сам же й потрапив.

     

    Господар підвівся, зайшов за Доктора, і накинув на чужі плечі м’який, ніжний, теплий плед, який щойно скинув з себе, розуміючи, що в пастці зараз він сам.

    Зайшов Кая і побачив, як гарячі руки Дилюка лагідно охоплюють плечі ненависного фатуя, огортаючи його шматком Каїної творчості.

    Годинник відбив рівно північ, десь за вікнами знову зашумів вітер.

    Кая, стоячи у відчинених дверях, не знаючи, що йому краще зробити, просто закляк, ніби статуя самої Цариці, захолоджений тілом і серцем, а Дилюк абсолютно безсоромно дивися в його блакитне око, ніби зовсім не відчував його почуттів.

     

     

    0 Коментарів