Глава 2.1: Знайомство (без волі)

— До зустрічі в наступному навчальному році, дорогі учні. — з посмішкою оголосив я своїм малим, які морочили мені голову протягом дев'яти місяців, а зараз нарешті дають відпочити. П'ятнадцять хвилин…

Глава 1.Частина 1

Туманна темрява, і ніби щось неправильно, незрозуміло. Ніби ти лежиш в ліжку, але поступово откриваючі очі не можеш зрозуміти, що за кольори навколо. Сонячна кімната счезла і Артур чомусь бачив…

Зима

Коли ти демон або янгол, що попав на людську землю та живеш з людьми людським життям - з часом сам стаєш людиною.   День Валентина.   Секунда за секундою, хвилина…

Вони – моє життя

Холод, темрява, холод, вогонь?   Здається мені, що на цьому моя кінечна зупинка. Я померла? Але чому? Всюди темрява, навіть вітерця немає, світла я теж не бачу, хоча зачекайте, а…

Зниклі

Оглянувшись по сторонах Біллі викинув сигарку, і сів за кермо свого автомобіля. Трішки посидівши він вирушив вслід за своїми друзями. Проїхавши половину шляху, він раптово на щось наїхав. Різко зупинившись…

Доля прийде за тобою

Та сама кімната. Ніч. Лінді сиділа за столом з увімкненою лампою і дивилася на лист пергаменту намагаючись написати хоч щось для своєї сестри. Мати кожен день читала їй казки й…

Розділ 2

"Цікаві досліди" Подорож у Київ була неймовірною. Женя давно мріяла побачити столицю. Але ще більше мріяла отримати свої перші книжки з магії. Родина вже повернулась додому, а отже в неї…

«Блукаючий метелик»

Рано-вранці. Сонце проникало своїми променями прямо в кімнату. Дівчина, що лежить у ліжку, прижмуреним поглядом глянула у вікно. - Ох... Треба вставати. Не хотілося б запізнитися першого ж дня. Томоко…

Де я?

- Як вона? Ще не прокинулась? – пролунав чоловічий голос. - Ні пане, - відповів жіночий. - Вона достатньо проспала. Розбуди її Івета – вона обов’язково повинна бути на сніданку…

⚔️ R ~ Ти впораєшся, Семмі.

*** Якщо вам довелося з нами познайомитись і ви ще живі, вітаю до речі з цим, то маєте добре знати — Дін Вінчестер не задумуючись віддасть за брата життя. Так,…