Сімейна сага Родрігес

Солодкі аромати Великодня.   Меріда. Початок Квітня. П'ятниця. Після лекцій. Хлопці йшли додому. Ампаро: Не хочеш до мене? Едмундо: Ні, друже. Велике свято наближається. Ампаро: Що ж. Я запропонував... Едмундо,…

поезія

заховаю думки я в записник.  а потім сяду в найперший же потяг. десь там швидко догорає сірник,  а дим від сигарет перейшов на одяг.   пусті слова, забуті речі.  порваний…

Булочкопад

Always said I was a good kid Always said I had a way with words Never knew I could be speechless Don't know how I'll ever break this curse Daughter…

Незабаром у дорогу

Малфой старший зітхнув, уже розуміючи, що щось сталося -Отже. Що сталося? - Доббі приніс мені книжку, а вона немов побувала в одному будинку, де харчуються друкованими аркушами. Ось помилуйся. -…

Лотос

*1.5* Мама прийшла на гомін в коридорі Мама:Блять ви що п'яні? Ті:Ні ми...~ік... Не пили. Мамо як ти могла про нас таке подумати? Рома не втримався на ногах й почав…

Жінка на місці, яке яскраве

Десь на пустирі: жінка встала оглянулася, якраві промені дерева прохищали повітря довкола 10 миль. Що й робило повітря безсилим проти застосування будь якого голосу серця, сили тремтіння своєї енергії або…

Аріель- фея води і не тільки

Наступні 3 випробування дались дівчині не легко. Спочатку їй треба було за 3 хвилини проплисти туди і назад ціле озеро, ніби як для того, щоб перевірити , чи вдастся їй…

Спектрум та Телепат

Останніми героями команди Надзвичайних стали друзі Джеймс Стівенс і Майкл Чакнс. Вони дружили з 8 років, познайомились в дитбудинку. Одного разу, коли їм було по 17 років і вони закінчували…

Frau Donner

привіт, любий читач ця частина ведеться від лиця Давида. Приємного читання... -------------------- Тихий ранок, на стільки тихий, що чути стукіт серця. Прохрустівши всіма можливими частинами тіла, я підійшов до вікна…

Початок

*** Надворі була прохолодна осінь. Вітер ніжно грав з русявим волоссям Рін. Був ранок, і всі кудись поспішали – на роботу, навчання, хто куди. Але тільки не вона. Їй не…