поезія

ти смієшся так дзвінко, над тим, що знову один.  і часом виє десь вітер,  та заспокоює твої думки.  а море буде шумно нити,  і невгамовно вириватись. проте не зможе воно…

Сімейна сага Родрігес

На крилах кохання.   Коста Дорада.   Пізній вечір. Коло співочого кафе. Мігель: Донечки. Чепа, радісно: Тату! - підійшла до батька. Мігель: То як свято? Регіна, посміхнулась: Все було дуже…

Аделаїда та завершення досліду

Аделаїда, ельфійка з яскравими очима та виразною цікавістю до нового, вирішила взяти Априка під свою опіку та показати йому інші куточки лісу. Аделаїда, чи просто Ада, була дівчиною-ельфійкою з великим…

they were brought up the summer, kissed by the autumn

старі історії не розповідають по-новому - їх начебто починають спочатку. кожне розставання, на годину, на день, на рік, несе в собі частинку зміни. кохання переосмислюється, переходить від ненависті до захоплення…

“Щоденний віщун”

Out here, barely see my breath Surrounded by jealousy and death I can't be reached, only had one call Dragged underneath, separate from you all Fugazi “I'm So Tired” Вихідні…

Готуємось до першого вересня

Дівчинка замружилася від яскравих сонячних променів сонця, кругом були люди, які кудись поспішали. Стояв гул і гамір, стільки незнайомих облич, що та мимоволі притиснулася дбайливо до аристократа. - Пане, мені…

Лотос

Почніть писати...*1.4* Ті: Тепер знову збирати гроші😞 Ти сумно вздохнула Тато: Не треба нічого збирати, я зараз замовлю, та віддай шоколадку Ті:Ура! А твоя шоколадка на столі. Хлопці заждіть я…

Полювання

«Дівчисько з траси на виїзд з Атланти, що випадково попадає до людей, які змінять її життя назавжди, ставши їй некровною родиною. Але одне «але» завжди буде, і в цьому випадку…

Аріель-фея води і не тільки

Після неймовірно красивого вихору блискіток , в який потрапили ці двоє , вони опинились в глибині якогось хвойного лісу. Там кувала зозуля , бігали білочки , літали різні комашки. -ці…

Глава 4.

В кімнаті Анни панував звичний хаос: незакінчена пляшка вина, відкрита ще місяць назад, небезпечно стояла на самому краєчку підвіконня; кіпа журналів, яких вона ніколи не дочитувала до кінця, пилилася на…