Об’єднання

Наближення ночі давало добрий знак того, що нарешті робота закінчилася. Техьон швидко збирався додому, закриваючи приміщення. Сьогодні вдалося підзаробити багато грошенят. Тепер можна й добряче відпочити. Завтра буде вихідний, на…

Розділ 1.2:Як це сталося

Це було 4 травня, субота. Я ще в березні знала про їхній приїзд. І ви собі лиш уявіть, за два місяці до концерту, за тиждень після публікування інформації, квитки розкупили.…

поезія

я зникаю.  поступово. не поспішаючи.  я розчиняюсь.  в попіл. в пил. без різниці.  мене немає.  мене немає ні для кого й ні для чого.  я розпадаюсь.  і напевно вже назавжди.

Частина 2.Просто зачекай і я зникну

Шизуко проснулася у тій самій кімнаті, о 2:10. Все ще й досі трохи боліло. Вона знайшла на столі записку. «Буду не раніше сьомої. Почувайся як вдома. Твій новий одяг у…

Сімейна сага Родрігес

Юкатанські Роме і Джульєтта   Останній тиждень лютого.   Меріда.   Вечір. Кімната хлопців. Едмундо, сидить за конспектами: Телефон? - почав вставати - Я візьму слухавку? Ампаро, дивиться на годинник:…

Хмаринка

Сьогодні мама купила мені щоденик. І тут можна писати все що я хочу. Мама сказала уявити що я розповідаю про свій день і записати це. Сьогодні я гралась з кубиками…

Не так все й просто

Априк Роге, поклавши безпечну відстань між собою та обуреним ельфом, зупинився, але в його серці лише загриміло бажання дізнатися більше. Проте, ельфійська реакція на його дослідження вуха стала справжньою перешкодою.…

Уві сні біля липи.

За білою тюллю віяла липа.   На підвіконні стояла ваза із зав'ялими квітами, вітер хитав їх з тканиною на вікні. Прохолодний, він ніс за собою запах яблук та груш, волошок…

Причини й наслідки

Чонгук був красивим юнаком із м'якими рисами обличчя й густими смоляними локонами — точно такими, як у Нього. Але диваком. Хтось потай міг навіть захоплюватися його зовнішністю, але сам Чон…