1

Карета швидко мчала поміж торговими рядами. Гучний гуркіт копит розносився над натовпом, а дракони розсипалися навсібіч з лайками, кашляючи від пилюки. — Нащо так гнати!? — Хай би тобі ті…

Пролог.

Очі ледь відкриваються, змушуючи повіки пекти чи то від недостатньої кількості сну, чи то просто від вчорашнього.. Вчорашнього.. А що вчора сталося? — "А, точно. Я знову не спав через…

Sae Itoshi

Тянуче відчуття знизу не давало змоги сконцентруватися на роботі. Всі думки були лише про те, чого так не вистачає вже майже тиждень. П'ять днів тому Саме поїхав у нове відрядження,…

1.1

Вам колись доводилось відчувати до себе огиду? Нестерпно сильну огиду. Огиду за те, що ви робите. За те, який вбивчий біль наносите близькій, коханій людині. Жахливе відчуття, еге ж? Після…

1 частина. Твій друг – мій.

20.05.14   Здавалося їх вже нічого не врятує. Дах шкільного будинку заполонило багацько підлітків в яких відображалась лише злість. Прояв агресії був не за те, що хтось вирішив зробити, щось…

Розділ – 1. Масове вбивство

Все як завжди. Сніданок за довгим, на всю крихітну кухню, столом. Знову незадоволене бурчання зануди Джека, і плач через те, що замість пластівців із молоком мама підсунула кашу, Майка. Дівочі…

Пролог

Мені здається(мені не здається) що це почалось після концерту шмальгаузенів. Їхні пісні охоплювали мене відтоді, і я не могла зупинитися знаходити все нове і нове.. Ніколи б не подумала що…

Пролог

[Селена] Навіть такі прекрасні дні, як сьогоднішній, рано чи пізно закінчуються. Але коли по переду ще багато цікавих буднів це здається не таким вже й важливим. Буднів, коли ти навчатимешся…

Перша Зустріч

–До біса! Це мій перший день. В довбаному університеті! І Я ПРОСПАВ! Остап жив в гуртожитку разом з Андрієм, переїхали вони тільки вчора - у неділю. Андрій забувши розбудити свого…

В який день все пішло шкереберть? В який день Муртшейко та Петрович стали тими, ким вони є? І чому Дружба між ними перетворилась у ненависть?

- То як саме ви познайомились із ним? - блондин із цікавістю глипнув на свого батька, явно в очікувані, але продовжив скигливо протягувати слова, коли не отримав відповіді, - Чесно,…