Пролог

Почніть Що таке життя? - раптом поставила запитання маленька дівчинка. - Хто його знає, - ніжно відповіла її мама. - А життя може бути чим завгодно? - Я не знаю,…

Пролог

Яскраве та водночас разюче світло вдарило в лице. Незадоволено скривившись я відкрила очі злісно жмурячись. - Яка холера відкрила вікно у палаті? - це перше що спало на думку. Але…

Передмова (Betelgeuse)

Я живу тут вже давно, дуже давно і буду жити ще дуже довго. Ви спитаєте мене:  «Але ж ти не можеш жити тут вічність? Ти ж не безсмертний. А пані…

Ти як там?

Я напишу тобі про сьогоднішній день, розповідаючи, як сильно мене бісив таксист і як сміявся з його музичного смаку після. Як їхав з університету на гарному авто, в марці якого…

0.1.

0.1. —так. А ну читай давай. Погляд чоловіка був настільки суровий, що здавалося — він тільки одним своїм поглядом може перетворити когось в купку жалюгідного пилу. —.... —читай кому говорю!…

Пролог

Тупіт двох пар ніг тихо розносився тихими коридорами. Усі студенти вже розбрелися на уроки по авдиторіях, лише ці двоє кудись спішили. — Біжи тихше! Нас ж засічуть! У відповідь дише…

1 частина. Франція

Ранок. Сонце ще тільки сходило, а дівчина вже була рада виглядам, що мерегтіли в ілюмінаторі літака. "Я в дома"— ця думка вбилася в голову юній пані котра тільки приземлилася в…

Пар та кров–Червоний Терор!

Історія–є циклом. Вічнім уроборосом, що зжирає себе безцільно, щоб задовольнити голод свій. Вічний голод, якого не було. Ілюзія вибору. Зламані іграшки долі, що іменуються "розумними істотами". Не існує цілей. Не…

Ранок (замальовка)

Знову робочий день, Костя просинається від будильнику з першого разу, –вау, це мабуть через нічний дощ я так гарно виспався. Через не до кінця зашторене вікно видно, що хмари ще…

Я невмію писати довгі фанфіки. Граматика просто покинула цей всесвіт. Щоб читати мою писанину треба бути непогано ознайомленим із текстом, бо я нелюблю писати прямо в лоба. Люблю скло. (…