Фанфіки українською мовою

        Сміх сміхом, але Андрій не пропустив у пілот “Фанфіків” історії про Міхієнка. Валентин не показував цього, проте йому було неприємно. Чому завжди саме Андрій та Микола? Он, навіть фікрайтери описують їх міцний гомосексуальний зв’язок. Кострубато, але ж описують! Не те щоб Валентин хотів, аби хто-небудь публікував свої збочені фантазії про те, як сам Валентин пхає в когось із своїх товаришів фалос (звичайно, моцний), або, навпаки, хтось із них пхає свій фалос (звичайно, не такий моцний) у нього, але… але хіба він не достатньо… Чому б комусь не написати фанфік про такого чудового молодого чоловіка? Хіба він не підкачався за останній рік? Хіба не заслужив? Може, він і проводив свого часу ранкові стріми із зарядкою для того, щоб на нього, такого спортивного, звернули увагу та написали фанфік. Якщо бути об’єктивним, то якісь фанфіки були, але… мало! Про Миколу точно написали більше. А що Микола? Здався їм той Микола!
    Випорожнивши пляшку “Різдвяного”, Валентин замислився. Звичайно, заздрити недобре. Він уже уявив, як, дізнавшись про ці його неприємні думки, Андрій високо здійняв брови та округлив очі, на що Микола тут же зреагував:
    “Українізувався! Українізувався!”
    “Що, Миколо?”
    “Українізувався. Очі розвузилися… о, знову звузилися.”
    Було б добре що-небудь придумати. Може, самому написати фанфік, а у наступному випуску зачитати? Головне не палитися і не писати про себе надто добре. Бо якщо хлопці дізнаються, що це він сам написав… буде контент на ще кілька фанфіків, і їх рейтинг Валентинові не сподобався б.
    Випивши ще одну пляшку для натхнення, Валентин створив на ноутбуці файл під назвою “ХХХХХ” (щоб якби Микола раптом побачив і сказав: “О, сиш, Валік, а шо це в тебе… хихихи… хехехе.. е… як це читається?”, Валентин одразу зрозумів, що треба відібрати у нього ноутбук, поки ще й Андрій не зацікавився).
    Похваливши себе за кмітливість, Валентин зателефонував Андрію. Він сподівався, що алкоголь допоможе йому спрямувати творчу енергію в напрямі написання фанфіку про самого себе, але обов’язково такого, щоб хлопці не здогадалися, але щоб він був добре описаний, бо для чого ж тоді писати фанфік про себе? Але алкоголь сьогодні ніяк не сприяв його фантазії. Натомість, під дією пива в голові у Валентина виник геніальний план, і невдовзі Андрій, піднявши слухавку, став його частиною.
    – Алло?

     

    1 Коментар

    1. о, дуже цікаво, що буде далі, а
      а
      а)