Розділ 2

Отямившись від роздумів, які заполонили його голову, Спартак здригнувся, кинув погляд на годинник і, зібравши необхідні речі, вийшов із квартири. До місця зустрічі їхати 20 хвилин машиною, не враховуючи затори.…

А ім‘я якесь є? (частина 2)

Здається, минуло добрячих п‘ятнадцять хвилин і Женя вже ледве стоїть на ногах, ще й в туалет, як на зло, приспічило. Та як покинути таку красу? Він намагається розбавити напругу питаннями…

Розділ 2: Несподіване рішення Сакури

Наруто та Сакура потрапили в минуле Опис: Все починається з того, що Наруто і Саске борються в долині завершення. І ось Саске створює чидорі, а Наруто розсенган, і вони починають бігти…

Unfaithful

He's more than a man and this is more than love The reason that the sky is blue Rihanna – Unfaithful   Лі заступив на зміну не більше пів години…

Розділ 2: Як сумно, що тобі снилися тільки сни

Жах, от і все. Час не просто повернувся назад. Ендрю не був спеціалістом з фізики, але він багато знав. І найголовніше, всесвіт не допускав повторень. Можна було бажати падаючих зірок…

Розділ 2

Бакі вирішив дізнатися про тебе по більше заліз в твою квартиру. Це було не складно адже ти живеш на другому поверсі, і коли тепло, залишаєш вікно в кухні на провітрювання.…