небезпека навкруги

написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: цвіркуни дін іноді забуває, що джеку ще і року немає, так що йому багато чого доводиться пояснювати, як дитині.   Літній вітер ледве…

не щастить в картах

написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: гра на бажання Лілі якось сказала «не щастить в картах, пощастить в коханні». Але в коханні так і не щастило, адже Блек все…

зворотній відлік

написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: надто багато - Авада Кедавра! Поттер падає десь поряд з Роном і прикриває очі. Скільки залишилося до їхньої смерті? День?   - Авада…

мисливці не заводять сім’ї

написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: поки ти тут перед тим, як казати «кохаю», подумай про наслідки. тамлайн: кінець 11 сезона після спроби перемогти амару   Мисливці не заводять…

вечір невдах

написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: какао і шкарпетки au: невдахи збираються одним вечором подивитися фільми разом     - Річ! Ти не можеш просто скинути все на мене!…

про дощ і парасолі

написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: забути парасольку Я завжди забувала парасольку. Ти мені завжди нагадувала. Просто підходила, пхала в сумку та легко цілувала.   - Не забуть парасольку!…

не довіряй безсонню

написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: безсонна ніч   - Він зараз прокинеться! - Хвіст! Ти або допомагай, або не заважай хоча б. Піттеґру хапає фломастер та підходить до…

в закутках гоґворцу

  написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: на публіку Вони вороги. Гаррі Поттер — національний герой, Драко Мелфой — Смертежер.   — Чого такий кислий, Поттере? — Драко злісно…

ніч на двох

написано на Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021 ключ: залишся Завтра вони будуть протистояти світу, та сьогодні в них є ще ніч на двох. Таймлайн: перед від’їздом Вільгельма додому.   «можеш прийти?»…

не вбиває

написано для Осіннього Фікрайтерського З'їзду 2021 ключ: все, що не вбиває     Кас не розуміє. Навіть після стількох років на Землі поміж людей він так і зрозумів всіх тонкощів…