Місячна земля

Я була чимось неприродним, здивованим, заляканим, одним цілим і загальним. Галявина вабила і страшила. Кожна квіточка на мене своїми пелюстками дивилась. Сяючи білими. Вони приковували погляди до себе, як повний…

Перемоги й перешкоди

Далі всі події нашого лісового променаду пришвидшились. "Чи не пов’язано це з тим, що саме в ательє Вовк хотів затриматись. То було особливе для нього місце?" — Ти мені набрехав?…

Совиний дім

— Ай. — Що? Вовк обернувся до мене зупиняючись на серединні стежки. — Не знаю. Мене вдарили? — Вдарили? Недовіра проскочила в його очах. На метри від нас нікого не…

Тет-а-тет

Спустившись зранку до вітальні я знайшла невеличкий клаптик паперу — записку. «Пішов у справах.» Що ж побути самій зараз не викликало в мене жодної паніки. Від вчорашніх емоцій не залишилось…

Останній раз цей сон снився мені в дитинстві. Я й зараз добре пам’ятаю ту частину мого життя. Не стало мами. Спорожніло. І в цей простір забився «червоний кошмар». Один єдиний…

На новому місці спиться — наречений хай насниться

Ми потроху просувались лісом під лекцію Вовка «топ 5 правил виживання». Було «безмежно цікаво». Настільки, що я встигала провалюватись у власні роздуми й зрідка йому підтакувати. Залюбки б роздивлялась краєвиди…

Ніч яка місячна

Цього ранку мене розбудив аромат свіжоспеченого хліба, і я відразу ж відправилася на кухню. — Аню, хочу попросити тебе про послугу. Мачуха говорила солодким, співучим голосом, але в її посмішці…