8.

Осіній Фікрайтерський З'їзд 2021. Ключ: "Надто багато" Вітер погладжував її скули та обличчя, змушуючи ще більше натягнути на голову ковдру, яку дівчина приберегла про всяк випадок. Серпень за прогнозами мав…

7.

Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021. Ключ: "Поки ти тут" Березень. Довгі та тонкі гілочки жасмину, що ріс прямісінько біля вікна, вже були покриті дрібними бутонами квіток, що ще не встигли розпустити…

6.

Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021. Ключ: "Забути парасольку" – Ти б ще мантію одягла! – посміюючись, Христина витерла виступаючі сльозинки. – Дивись, а то погану долю начаклую, – темноволоса, підігруючи, скорчила серйозне…

5.

Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021. Ключ: "Какао і шкарпетки" На білому тлі з'являються спочатку тонкі лінії, що з часом перестають бути плавними і переходять у якісь рвані шматки відрізків. Стилус у…

4.

Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021. Ключ: "На публіку" Молодого парубка, якому, ще й, навіть, двадцяти не було, підхопили на руки, укладаючи на килим, що лежав на голій землі у дворі. Син…

3.

Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021. Ключ: "Безсонна ніч" Дівчина довго не могла заснути, кидаючи погляди на керосинову лампу, що стояла поруч і до якої була запхана звичайна воскова свічка.  Але, як…

2.

Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021. Ключ: "Все, що не вбиває" Вода обіймала тіло, наче холодне та тільки випрасуване простирадло, до якого кілька тижнів ніхто не торкався. Краплі без перестану скочувались вниз,…

1.

Осінній Фікрайтерський З'їзд 2021. Ключ: "Залишся"   – Гей, Михайло, ти куди? – один з п'яних голосів відокремлюється від загального гомону. Близько десятка людей, розставивши кілька годин тому різнокольорові намети,…