шабаш

фанфік на осінній фікрайтерський з'їзд 2021. ключ "надто багато" - Якийсь у нас тут потойбічний шабаш. - Та й не кажи. Як там це свято називалось? Мрець зачиняє за собою…

синець

робота на осінній фікрайтерський з'їзд 2021. ключ "Поки ти тут" У відділку темно але холодне світло монітора все одно сліпить очі. Мозок вже потроху закипає, як лють. Хоча остання не…

шапочка

фанфік на осінній фікрайтерський з'їзд 2021. ключ "какао і шкарпетки" Пані Токо відповідає на стукіт у двері коротким, але роздратованим “Тааа”, і Кокуто вирішує, що все ж можна зайти. Кабінет…

ґуд олд таймс

робота написана до осіннього фікрайтерського з'їзду 2021. ключ "забути парасольку" - Добрий ве- а, це ти, - Оркід зупиняється на порозі кімнати відпочинку. Вона тільки зі зміни, в приймальні довелося…

вендиго

робота на осінній фікрайтерський з'їзд 2021. ключ "безсонна ніч" Повітря морозно коле носа, кінчики пальців і вуха. Багаття особливо не рятує, але хоча б вдає з себе подобу світла в…

без назви

текст до осіннього фікрайтерського з'їзду 2021, ключ "на публіку" Сонні берегині тиняються залами, загортаються в тканину і перекидаються замерзшими фразами, які губляться під їхніми ногами і западають між дошок. Понеділок,…

дірки

робота до осіннього фікрайтерського з'їзду 2021. ключ "все що не вбиває" Прибрана кімната у “Танцях” виглядає не такою вже й паскудною, особливо на контрасті з тим її виглядом, в якому…