Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Головна

Сайт у процесі розробки.

Вітаємо на сторінці фанфіків українською мовою!

Немає фандома або персонажів? Пишіть!

↓ Свіжі фанфіки ↓

Скіні

Розділ до фанфіку Скіні
Фандом: Stray Kids
Автор: Harley Laktionova
Дата: Ср 26 Чер

Коли я перейшов до старшої школи надії про гучну компанію друзів давно були заховані глибоко та надовго. Так що моєму подиву не було меж, що люди можу...

Читати далі

Two months later

Розділ до фанфіку Чому ти нам не сказав
Фандом: Stray Kids
Автор: Імбирний Чай
Дата: Ср 26 Чер

Не пройшло і місяця. Ну, майже😅 До речі, у 7 розділі я сказала, що Джин ні на кому не базований, але потім я згадала, що це не так. Насправді його про...

Читати далі

Тиждень 2: Румянець, лицарі в блискучих обладунках, футбол і хвороба

Розділ до фанфіку Text Talk (Переписка)
Фандом: Гаррі Поттер (Ера мародерів)
Автор: Жертовниця
Дата: Ср 26 Чер

Сіріус - жирний шрифт Ремус - курсивний шрифт Джеймс - звичайний шрифт Пітер -  підкреслений шрифт Понеділок, до полудня (9:26) Я дещо зрозумів. (9:30...

Читати далі

Початок розслідування

Розділ до фанфіку You think I'm a murderer, right?
Фандом: Літературні генії Бродячі Пси (Bungou Stray Dogs)
Автор: Mori_cucumber
Дата: Вт 25 Чер

— Заходьте. До кімнати зайшов високий, худорлявий хлопець з бинтами на руках. Він підняв погляд на Фукудзаву з-під каштанового волосся. На перший погл...

Читати далі

Lights

Розділ до фанфіку Lights
Фандом: Всесвіт Марвел (Marvel), Тор (Thor)
Автор: Larpurle
Дата: Вт 25 Чер

Опис: Різдво. Нормальні люди зустрічають ранок Різдва в родинному колі, розпаковуючи подарунки під ялинкою й споглядаючи щасливі обличчя рідних. Справ...

Читати далі

Початок кінця

Розділ до фанфіку біблія
Фандом: .Оріджинал
Автор: Марина
Дата: Вт 25 Чер

Від лиця Сатани   Після нашого веселого часопроведення, я одразу перемістився в пекло, якщо бути точним, то у свій замок. Коли я зайшов в спальню...

Читати далі

А твій тато знає?

Розділ до фанфіку Bad habits переклад
Фандом: Літературні генії Бродячі Пси (Bungou Stray Dogs)
Автор: їха
Дата: Вт 25 Чер

— І не починай будь-яких бійок, добре? Ти більше не дитина, у коледжі серйозно сприймають такі речі. Чюя кривиться, сподіваючись, що його телефон не н...

Читати далі

Готовність до бою

Розділ до фанфіку Цікавинки на Болоті
Фандом: Brawl Stars
Автор: Назар
Дата: Вт 25 Чер

-Бляха і деж я , задумливо сказав напів комар -І чому я виглядаю як комар я ж був, а ну точно мене ж вигнали, ну тоді недивно чого я посеред болота ще...

Читати далі

І останній

Розділ до фанфіку Полюби
Фандом: Відомі люди
Автор: розрада
Дата: Пн 24 Чер

Наша перша зустріч була такою буденною. Прийшли в миленьке кафе, наче для парочок, з незлічуваною кількістю ванілі у всіх стравах і фіолетово-рожевими...

Читати далі

Пташка в клітці

Розділ до фанфіку Аналіз оминає почуття
Фандом: Атака титанів (Attack on Titan, Shingeki no Kyojin)
Автор: Karambolyyy
Дата: Пн 24 Чер

Єва – Мені подобається ваш план, але дозвольте відкоригувати. – Він тицьнув пальцем на фінальне місце на мапі. – Ось тут. ППМ усе ще буде при ньому, т...

Читати далі

Не забувайте читати сторінку Новини!

Обов’язково ознайомся з Правилами та Угодою користувача. FAQ також у поміч.