Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Головна

Сайт у процесі розробки.

Вітаємо на сторінці фанфіків українською мовою!

Немає фандома або персонажів? Пишіть!

↓ Свіжі фанфіки ↓

Готовність до бою

Розділ до фанфіку Цікавинки на Болоті
Фандом: Brawl Stars
Автор: Назар
Дата: Вт 25 Чер

-Бляха і деж я , задумливо сказав напів комар -І чому я виглядаю як комар я ж був, а ну точно мене ж вигнали, ну тоді недивно чого я посеред болота ще...

Читати далі

І останній

Розділ до фанфіку Полюби
Фандом: Відомі люди
Автор: розрада
Дата: Пн 24 Чер

Наша перша зустріч була такою буденною. Прийшли в миленьке кафе, наче для парочок, з незлічуваною кількістю ванілі у всіх стравах і фіолетово-рожевими...

Читати далі

Пташка в клітці

Розділ до фанфіку Аналіз оминає почуття
Фандом: Атака титанів (Attack on Titan, Shingeki no Kyojin)
Автор: Karambolyyy
Дата: Пн 24 Чер

Єва – Мені подобається ваш план, але дозвольте відкоригувати. – Він тицьнув пальцем на фінальне місце на мапі. – Ось тут. ППМ усе ще буде при ньому, т...

Читати далі

13

Розділ до фанфіку Я знаю тебе найкраще, тому бережи своє життя так як ти бережеш моє
Фандом: Літературні генії Бродячі Пси (Bungou Stray Dogs)
Автор: Маґістр Anita
Дата: Пн 24 Чер

Чуя Накахара Повернувшись в готель, я потрапив на допит Осаму, що швидко перейшов в горизонтальне положення. Це було не заплановано, але що є то є. Ко...

Читати далі

Глава 2 . Лікарня.

Розділ до фанфіку Кінець старому ,початок новому
Фандом: Вбивця демонів (鬼滅の刃 / Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba), Сім'я шпигуна (Шпигун x Родина, Spy x Family), Хвіст Феї (Fairy Tail), Я (Романтика) М. Хвильовий, Як приборкати дракона (Фільми та серіали, How to Train Your Dragon), Як хмари, як вітер (Kumo no You ni Kaze no You ni (Like the Clouds, Like the Wind)
Автор: Вікторія П'ятенда
Дата: Пн 24 Чер

Після того, як я підписала договір, моя радісна усмішка не полишала мене ані на секунду. Я була переконана, що ніщо і ніхто не зможе зруйнувати це моє...

Читати далі

Глава 39

Розділ до фанфіку Нова Володарка
Фандом: Гаррі Поттер (Harry Potter)
Автор: Леді Адекватність
Дата: Пн 24 Чер

Глава 39 39.1 Почувши цю новину, увесь зал спрямував свої здивовані погляди на Дельфі. Смертожери почали щось шепотіти одне одному, а «наречені» були ...

Читати далі

Глава 1 . Договір

Розділ до фанфіку Кінець старому ,початок новому
Фандом: Амфібія (Земноводія) (Amphibia), Вбивця демонів (鬼滅の刃 / Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba), Квітка зла (Flower Of Evil), Красуня і чудовисько (Beauty and the Beast), Магічна Битва (Jujutsu Kaisen), Місячний лицар (Moon Knight), Монолог Травниці (The Apothecary Diaries, Kusuriya no hitorigoto), Хвіст Феї (Fairy Tail)
Автор: Вікторія П'ятенда
Дата: Пн 24 Чер

Пролог Вечір  огортав місто , даючи притулок нічним мандрівникам та бунтівній молоді . Але  моя історія не про них – вона про мене . Кожного вечора , ...

Читати далі

1. Знайомтесь – Фрост Мрак або прогулянка по алеї Діаґон

Розділ до фанфіку Неочікувані пригоди на 5-ому курсі | Дівчина на прізвище Мрак
Фандом: Гаррі Поттер (Harry Potter)
Автор: AliceLis2011
Дата: Нд 23 Чер

Гарний погожий день, сонце сліпить очі, вітер грається з моїм розпущеним волоссям, заважаючи добре бачити дорогу перед собою. Я іду по тротуару, дивля...

Читати далі

Спокусниця з обличчям кохання

Розділ до фанфіку Жертва здібності
Фандом: Точка зору всезнаючого читача (Omniscient Reader’s Viewpoint)
Автор: _stardust_
Дата: Нд 23 Чер

Вказаний персонаж не з цього фандому, бо я не можу знайти правильних персонажів В новому світі все не так, як може здаватися в чарівних новелах, чи за...

Читати далі

З запізненням, але… Анкети персонажів

Розділ до фанфіку Get in my heart
Фандом: .Оріджинал
Автор: Кукушка
Дата: Нд 23 Чер

Фраза персонажа: "Коли настане час вони всі зрозуміють, що говорили погано і вибачаться перед нами. А якщо ні, то я продовжу кожному допомагати, щоб ї...

Читати далі

Не забувайте читати сторінку Новини!

Обов’язково ознайомся з Правилами та Угодою користувача. FAQ також у поміч.