Фанфіки українською мовою

    Це перший мій розділ!

    -Відеозапис почнеться через 3… 2… 1..

    Старт!

    Перед старою відеокамерою стоїть хлопець і говорить в старезний мікрофон.

    -Привіт! Мене звати Михайло Олексійович і зараз я стану експериментатором! Бачите, що у мене в руках? Це лампочка творіння Едісона.

    Він бере лампочку та сує її в рот. Він почав щось мимрити, проте через те, що він з лампочкою в роті нічого не ясно. Коли він потягнувся рукою, щоб дістати лампочку з рота, то стало усе ясно. Вона застрягла!

    -Аоаоаоаоа. Мумуму. – Він мимрячи вибіг із будинку та побіг до найблищої лікарні. Він забіг усередину та пробіг повз реєстрацію далі до травматолога. В кабінеті травматолога сиділо ще 10 людей.

    -— Добрий день, вам щось потрібно? -— запитав Лікар.

    -—Аоамурамура. -— старався щось сказати Михайло з лампочкою. По усій залі роздався гучний сміх.

    -—Зараз я вам дістану лампочку, наш юний експериментатор. -— Він підійшов та акуратним рухом дістав лампочку з його рота.

    Коли він уже йшов на вихід, його зупинила інша лікарка.

    -—Так! Куди йдемо? -— запитала вона.

    -—Додому. — заявив Михайло.

    -—Ніякого дому! Ти повністю здоровий та сильний! Зараз підеш на мобілізацію на Фронт з Німеччиною!

    -—Що? -— не встиг промовити Михайло, як його потягли до військового відділку.  Величезна будівля покрита зеленою фарбою для камуфшляжу. 

    -—Хороший кандидат. Відправляйте його на війну! -— заявив Командир. Михайло пішов переодягатися, а заодно узяв ніж та дві пляшки шампанського.

    На наступний день від відправився на літаку в саму гарячу точку війни. Як тільки він приземлився на землю, то дістав плячку шампанського та одним правним рухом відправив корок від шампанського у ворога. Михайло побіг ухиляючись від куль, а потім вистрілив ще раз корком від шампанського. Цей раз в нього потрапили дві кулі, проте він знову побіг уперед та перерізав ворогу шию. В цей момент йому потрапила куля в голову. Він мав загинути, проте дістав дитячу пляшечку та випив трохи суміші. Це його врятувало та він зміг перерізати увесь відряд.

    -—Боже, ти зовсім дурний? Ми тебе більше на місії не пустимо! -— гаркнув Командир.

    -—А що не так?

    -—Ти так усе шампанське витратиш!

     

    Скоро будуть нові розділи! Напишіть коментар, як вам!

    0 Коментарів