Фанфіки українською мовою

    Коли настав новий день, Лілі лежала, згорнувшись калачиком, у кутку своєї камери, її тіло боліло від невпинного насильства, яке вона зазнала минулого дня. Прохолодне повітря камери освіжало її змочену потом шкіру, даючи їй деяке полегшення. У камері був душ, але в неї не було емоційних сил, щоб піднятися й скористатися ним.

    Її ніч пройшла без сну, голова була сповнена думок про втечу та помсту, але сувора реальність її ситуації накрила її, поки вона повільно приходила до тями. З цього богом забутого місця не можна було втекти, а про помсту вона могла лише мріяти.

    Її м’язи задерев’яніли від відсутності руху, Лілі намагалася сісти, готуючись до денного випробування. Вона почула клацання замків на дверях камери, і згодом до кімнати увійшов наглядач Джон, його погляд був холодним і розважливим. Він не сказав ні слова, лише жестом попросив її встати.

    Хитаючись вона встала, очі були опущені до долу, не наважуючись зустрітися з ним поглядом. Він відвів її до кімнати для допитів, там на них чекав інший чоловік. Його обличчя вона знала, Сенатор Марк, ще один представник еліти, він наче був не таким страшним, принаймні про нього небуло  ніяких особливих чуток, але від виразу очікування на його обличчі, по тілу Лілі пробігли мурашки.

    У кімнаті для допитів сенатор Марк сидів по інший бік столу, не зводячи з неї очей. У його погляді не було ніжного дотику, лише голод і хіть. Позаду стояв наглядач Джон, Лілі відчула, як у її спину тисне знайома вага члену наглядача Джон, він повернув її до себе і  поклав руку на її плече та натиснув, вона знала, чого від неї очікують.

    Сенатор Марк любив дивитися. Вона бачила як рука  сенатора опустилась під стіл, і почала надрачувати. Подумки вона благала щоб він і далі тільки дивився. Холодна, міцна хватка на її голові нагадала їй про  наглядача Джона. Вона захопила член чоловіка, як це було багато разів напередодні. Коли член наглядача ковзнув їй до рота, вона закрила очі, намагаючись заглушити смак його солоної плоті, концентруючись на відчуттях його грубих рук на своїй голові. Коли Джон почав кінчати, він проник до її горла, викликаючи краплі сперми з її носа  та нудоту, на щастя вона втрималась і проковтнула всю сперму.

     

    0 Коментарів