Фанфіки українською мовою

    Лілі тремтіла перед ним, її тіло тремтіло від страху.
    — Що ви від мене хочете? — прошепотіла вона. Наглядач похмуро посміхнувся, його очі блиснули в тьмяному світлі.
    — О, Лілі, — промурчав він підходячи ближче. — Ти так сповнена запитань. Але я думаю, що тобі пора вивчити мої методи. Ходи, дитино. Настав час для твоєї ініціації.

    Не встигла вона навіть заперечити, як двері кабінету зачинилися з гучним звуком, і вона опинилася наодинці з наглядачем Джоном. Серце Лілі калатало в грудях, коли вона відчула на своєму тілі руки наглядача, які відкривали кайданки, що сковували її. 

    Його руки безцеремонно ковзнули до її грудей, грубо стискаючи їх. Лілі намагалася вирватися, звиваючись у його руках, але його хватка була немов зі сталі. Він безжально кинув її на холодне, тверде ліжко в кутку кімнати. Від удару вона боляче вдарилася об край ліжка, і з її вуст вирвався приглушений стогін.

    Потім він опинився на ній, його тіло було важким і гнітючим. Вона відчувала його гаряче дихання на своїй шиї, коли він почав грубо роздягати її, зриваючи з її тіла одяг. Вона закричала, коли відчула, як його грубі руки торкнулися її чутливої ​​шкіри, розсуваючи її ноги і силоміць проникаючи в неї.

    Лілі закричала від болю та страху, її тіло тремтіло під вагою наглядача. Його поштовхи були сильними й жорстокими, і вона відчувала, як він усміхався, коли він позбавив її цноти у жорстокій, непохитний спосіб.

    Години тягнулися, і Лілі втратила рахунок того, скільки разів наглядач  в той день використовував її тіло як свою особисту іграшку. Вона почувалася зламаною лялькою, в синцях і пошарпах, протягом дня він використовував її як підставку для ніг продовжуючи працювати з документами та періодично заставляв смоктати його член. Коли йому щось неподобалось, він стримано бив її, хоча він бив її і просто для задоволення. Декілька разів він діставав лезо і робив легкі надрізи лякаючи Лілі до напівсвідомості. Її дух був розчавлений під невблаганним натиском наглядача.

    Нарешті, ввечері, коли наглядач утамував останній раз на цей день свою хіть її ротом, він штовхнув її на ліжко, і ліг поряд важко дихаючи. Вона лежала, розбита й пошарпана, чекаючи, що буде далі.

     

    0 Коментарів